Over ons

Wat leuk dat u meer over ons te weten wilt komen! Wij vertellen u graag meer over ons. Wij zijn een netwerk van bedrijven in renovatie, dakwerken, reiniging en vochtbestrijding. De erkende bedrijven die aangesloten zijn bij ons netwerk hebben vele jaren ervaring. Alle bedrijven zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en prijs. Inmiddels zijn we gegroeid tot een groot netwerk van specialisten. De specialisten zitten verspreid over heel Nederland. Dit heeft als voordeel dat u altijd offertes ontvangt van bedrijven uit uw regio. Omdat u meerdere offertes ontvangt hebt u de kans om ze te vergelijken op aanbod en prijzen.

Uw voordeel

  • Gevelrenovatie, vochtbestrijding & dakwerken specialisten vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen
over ons

gevelreiniging offertes

vochtbestrijding offertes

dakwerken offertes

De Jong Bouw: netwerk van erkende specialisten in de bouwsector

Wij zorgen voor uw gevelreiniging, gevelrenovatie, dakwerken en vochtbestrijding tegen voordelige tarieven.

Voordelen van vergelijken

Het vergelijken van offertes heeft vele voordelen. Elk bedrijf zegt tegenwoordig de beste kwaliteit tegen de laagste prijs te leveren. Maar hoe weet u welk bedrijf u het beste kunt kiezen? Als u meerdere offertes ontvangt hebt u inzicht in de gemiddelde prijs voor uw klus. Op deze manier hebt u de mogelijkheid om prijzen en voorwaarden van meerdere specialisten te vergelijken. U kiest vervolgens zelf het bedrijf wat het beste bij u past, met de scherpste prijs.

Vakkennis en ervaring

Ervaring en kennis is cruciaal wanneer wij bedrijven voor ons netwerk selecteren. Wij willen namelijk zeker weten dat u kunt rekenen op vakwerk. Hebt u een moeilijke vraag? Of een lastige klus op het gebied van dakwerken of vochtbestrijding? We helpen u graag! Bent u alleen geïnteresseerd in de prijzen en voorwaarden van bepaalde werken? Ook dit is geen probleem. Het aanvragen van offertes is namelijk gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Een fijn huis voor iedereen

Hebt u last van schimmel op de muur? Loopt u tijdens elke regenbui rond met emmers omdat u last hebt van lekkage? Of weet u niet meer hoe uw gevel eruitziet door de hoeveelheid klimop? Wij vinden het belangrijk dat iedereen tegen een lage prijs een huis kan renoveren of opknappen. Dankzij het vergelijken van offertes kiest u altijd zelf de vakman voorzien van de scherpste prijs. Wij hebben de afgelopen jaren al vele mensen geholpen!

Tips bij het vergelijken

U vult gratis en helemaal vrijblijvend het offerteformulier in. Hierna krijgt u maximaal vijf offertes binnen. Het zou goed kunnen dat u vervolgens niet goed weet waar u moet beginnen met vergelijken. Het is verstandig om goed te letten op de omschrijvingen en tarieven op de offerte. Wat zit wel bij de kostprijs inbegrepen? Welke kosten komen hier nog overheen? Wat voor soort materialen worden gebruikt? Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
“Wij hadden last van schimmel in onze badkamer. Niet fijn en ook nog eens ongezond. We hebben geprobeerd de schimmel zelf te verwijderen, maar de vochtproblemen bleken erger. Toen we op zoek gingen naar een vakman hebben we gratis offertes aangevraagd. We zijn erg tevreden over de gekozen vakman. En we genieten nu eindelijk van een schimmelvrij huis.”
W. de Vries
“Toen wij ons huis kochten hadden we geen idee hoe de gevel eruit zag. Deze zat namelijk helemaal onder de klimop. Via de Jong BV hebben we offertes aangevraagd om dit te verwijderen. Uit de vier ontvangen offertes hebben we het bedrijf met de scherpste prijs gekozen. Voordat we het wisten zag onze gevel er weer als nieuw uit! Zeker een aanrader!”
P. Huisken

Heeft u als bedrijf interesse in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk dan de bedrijven aanmelden pagina!