Vochtbestrijding offertes aanvragen

Vochtbestrijding offertes aanvragen

Hebt u regelmatig te maken met vochtige muren, schimmel in de kelder of met vocht in huis? Laat dan spoedig een vochtbestrijding specialist langskomen om het probleem te verhelpen. Door een goede vochtbestrijding voorkomt u extensieve waterschade en wordt de isolatiewaarde van uw pand geoptimaliseerd. Via ons contactformulier kunt u gemakkelijk en snel geheel vrijblijvend diverse offertes opvragen bij specialisten uit uw regio (maximaal 5). Vergelijk deze zelf op basis van prijzen en aanbod. Wij helpen u met alle plezier bij het bestrijden van vocht in huis.

  • Scherpe prijzen
  • Duidelijke afspraken
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Bespaar tot 40% op uw investering

Maak kennis met onze scherpe prijzen

Aan het verwijderen van vocht uit een woning zitten vaak redelijke prijzen verbonden. Dit komt doordat niet alleen het water weggehaald moet worden, maar tevens de oorzaak dient te worden aangepakt. Bij De Jong profiteert u van aantrekkelijke prijzen, doordat u de offertes van verschillende vochtbestrijding met elkaar kunt vergelijken. Wij garanderen daarbij dat u altijd geholpen wordt door een uitstekend gediplomeerde vakman, met ruime ervaring binnen het vakgebied. Bent u benieuwd naar de offertes? Vul dan ons contactformulier in en wij helpen u spoedig!

Vergelijk gratis offertes

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes

Telefonisch contact via de helpdesk

De Jong telefonisch contact
Wat voor type woning heeft u? (*)

Waar in huis zit uw vochtprobleem? (*)

Gewenste oplossing (*)

Waar is het vochtprobleem zichtbaar? (*)
Hoger op de muur, tegen het plafond aanLaag op de muur, tegen de plinten aanOp bijvoorbeeld ramen of in de badkamer is veel condens
Waar is het vochtprobleem zichtbaar? (*)
Op de muur Plinten, Pleisterwerk, Behang laat losOp bijvoorbeeld ramen of in de badkamer is veel condensHet dak lekt
Heeft u een kruipruimte of een kelder onder de woning? (*)
Een kelder (u kan er rechtop in staan)Een kruipruimte (een lage ruimte onder het huis)De Jong Bouw: netwerk van erkende vochtbestrijders

Specialist op het gebied van het verwijderen van optrekkend vocht uit muren en kelder, schimmel en vochtplekken. Scherpe tarieven.

Vergelijk aanbieders

Wanneer u op zoek bent naar een vochtbestrijding expert uit uw regio, dan bent u bij De Jong aan het juiste adres. Wij hebben een samenwerkingsverband met diverse specialisten op het gebied van vochtbestrijding. Vul in het offerteformulier zo exact mogelijk uw wensen in voor het bestrijden van vocht, en wij zorgen ervoor dat deze worden doorgezet naar verschillende experts uit uw buurt. Vergelijk zelf de offertes die u krijgt toegestuurd op basis van prijzen en aanbod, en kies zo voor de expert die bij u past!

Vocht offerte aanvragen