Omzet verhogen? Leads kopen!

Werf nieuwe klanten door leads te kopen.

Vochtbestrijding, dakwerken & gevelreiniging leads

U wilt uw omzet verhogen? Het vinden en werven van nieuwe klanten is soms een uitdaging. Als u nieuwe klanten wilt werven bent u bij ons aan het juiste adres! Er is veel concurrentie in uw branche waardoor klanten uit vele bedrijven kunnen kiezen. De keuze zal hierbij niet altijd op uw bedrijf vallen, hoeveel ervaring u ook hebt.

Mijn bedrijf aanmelden!

Via ons kunt u contact- en offerteaanvragen uit uw regio kopen. Een grote investering is niet nodig. Een potentiële klant geeft bij ons een offerteaanvraag door voor vochtbestrijding. Wij sturen de offerte vervolgens naar u waardoor u direct contact hebt met een toekomstige klant.

Wat zijn vochtbestrijding, dakwerken en gevelreiniging leads?

U kunt eenvoudig en snel uw omzet verhogen door het inkopen van gevelreiniging, vochtbestrijding of dakwerken leads. Een lead is eigenlijk niets anders dan een spoor naar een nieuwe klant. Zo’n spoor kan bestaan uit een contactaanvraag, een offerteaanvraag of vragen van de klant. U neemt contact op met de klant, u helpt de klant of u stuurt een offerte toe. Vervolgens gaat u aan de slag met dakwerken of vochtbestrijding. Elke maand versturen wij meerdere leads van hoge kwaliteit zodat u nieuwe klanten kunt werven. Uw bedrijf inschrijven? Dat kan via ons inschrijfformulier : Mijn bedrijf aanmelden!

Hoe ontvang ik leads?

Onze tekstschrijvers en websitebeheerders zorgen ervoor dat potentiële nieuwe klanten onze websites goed kunnen vinden. Potentiële nieuwe klanten laten hun gegevens achter, wij sorteren de aanvragen en sturen deze door naar u. Vervolgens stuurt u de klant een offerte, of u maakt een afspraak. Ontvangt u geen lead? Dan betaalt u ook niets. U investeert namelijk een vast bedrag per lead. Daarnaast kiest u zelf uw pakket. Het kopen van een lead brengt hierdoor geen risico met zich mee, wat bij andere manieren van werven wel het geval is.

Snel en efficiënt nieuwe klanten werven?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct nieuwe klanten te werven en uw omzet te verhogen.

Mogelijkheden en kwaliteit van de leads

Het is mogelijk dat een bepaalde lead alleen naar u wordt gestuurd. Een andere optie is dat de lead naar meerdere bedrijven wordt doorgestuurd. Op deze manier is het contact op basis van vergelijken. Uw voorkeur is van invloed op de kosten per lead. Daarnaast zijn eventuele eisen en uw branche van invloed op de prijs per lead. U betaalt echter altijd een vaste prijs per aanvraag.

Mijn bedrijf aanmelden!

U ontvangt daarnaast altijd kwalitatieve gevelreiniging leads uit uw regio. Ze worden namelijk allemaal gecontroleerd door ons servicecenter.

Controle op soort leads

Een ander voordeel van het servicecenter is dat u zelf bepaalt wat voor soort gevelreiniging, vochtbestrijding of dakwerken leads u wilt kopen. Wilt u alleen potentiële nieuwe klanten werven voor het repareren van daklekkages en het reinigen van dakgoten? Of bent u alleen geïnteresseerd in het aanbrengen van dakbedekking? Geen probleem!

Het is daarnaast tevens een optie om gevelreiniging leads te kopen op exclusieve basis. In dat geval ontvangt alleen u de lead. Toch niet tevreden over de kwaliteit van de lead? Dan reclameert u deze eenvoudig.

Dakwerken leads

Is uw bedrijf gespecialiseerd in dakwerken? Ook bedrijven gespecialiseerd in dakwerken kunnen bij ons terecht voor het kopen van aanvragen. Een daklekkage opsporen en verhelpen, dakpannen vervangen of een rieten dak renoveren. Als u nieuwe klanten wilt werven zodat u verschillende dakwerken kunt uitvoeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt iemand een vakman voor het aanbrengen of repareren van dakbedekking? Wij sturen deze naar u door. Elke lead helpt u bij het verhogen van uw omzet.

specialist vochtdetectie

Vochtbestrijding leads

Hebt u interesse in het kopen van vochtbestrijding aanvragen? Het bestrijden van optrekkend vocht, wanden injecteren en impregneren of witte aanslag op de muren verwijderen. Indien een klant naar een vochtbestrijder zoekt dan is het goed mogelijk dat hij op onze website terechtkomt. Wanneer u aangesloten bent bij het netwerk van de Jong BV dan sturen we deze lead naar u door. Via ons komt u in contact met mensen die op zoek zijn naar een vochtbestrijder in uw regio.

Gevelreiniging leads

Iedereen wil natuurlijk dat de gevel van hun woning er mooi en verzorgd uitziet. Het verwijderen van graffiti is of het impregneren van een gevel is echter geen eenvoudige klus voor een onervaren doe-het-zelver. Een klant zoekt daarom al gauw een gevelreiniging expert.

Mijn bedrijf aanmelden!

Als u gevelreiniging aanvragen wilt dan zit u bij ons goed. Bent u onderdeel van ons netwerk? Wij zorgen ervoor dat u geregeld gevelreiniging leads ontvangt zodat u nieuwe klanten kunt werven.

Snel nieuwe klanten werven door leads te kopen?

Uw omzet verhogen was nog nooit zo makkelijk, koop snel leads en bekijk de voordelen!

Vrijblijvend meer informatie

Wilt u meer omzet creëren? En bent u benieuwd of het kopen van dakwerken leads iets voor u is? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst. Als u het contactformulier hebt ingevuld bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Mijn bedrijf aanmelden!

Het is tevens mogelijk om deze manier van werven eens te proberen. Als u proeft draait ervaart u zelf of het kopen van gevelreiniging, dakwerken of vochtbestrijding leads iets voor u is. Hier zit helemaal geen risico aan verbonden want u betaalt per lead.