Dakwerken offertes aanvragen

Dakwerken offertes aanvragen

Wanneer uw dakbedekking verschuift, of als er anderzijds een lekkage ontstaat is het belangrijk om spoedig een ervaren dakdekker in te schakelen die u bij de dakwerken kan assisteren. Bent u op zoek naar een erkend dakdekker voor een dakrenovatie of dakonderhoud? Bij De Jong bent u aan het juiste adres. Onze service is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend. Wij hebben een samenwerkingsverband met verschillende dakspecialisten uit uw regio. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig en snel diverse vrijblijvende offertes aan, die u op uw gemak vergelijkt. Op deze manier bent u in staat om een keuze te maken voor de dakdekker die u het beste aanbod doet. Door te vergelijken bespaart u aanzienlijk op uw investering.

  • Scherpe prijzen
  • Heldere afspraken
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Bespaar tot 40% op de kosten

Maak kennis met onze scherpe prijzen

Doordat wij samenwerken met diverse experts op het gebied van de dakwerken, is het mogelijk voor uw om diverse offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijzen en aanbod. Voor welke dakdekker u echter ook kiest, wij garanderen dat deze u altijd snel en vakkundig van dienst zal zijn. Al onze dakrenovatie medewerkers zijn namelijk uitstekend gediplomeerd en hebben een ruime ervaring binnen de dakwerken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze diensten? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Vergelijk gratis offertes

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes

Telefonisch contact via de helpdesk

De Jong telefonisch contact


Soort werkzaamheden (*)

Uw dakbedekking (*)

Gewenst uitvoermoment (*)De Jong Bouw: netwerk van erkende dakspecialisten

Specialist op het gebied van het verwijderen van optrekkend vocht uit muren en kelder, schimmel en vochtplekken. Scherpe tarieven.

Vergelijk aanbieders

Om menig dakdekker uit uw regio met elkaar te vergelijken, dient u uw wensen voor de dakrenovatie zo nauwkeurig mogelijk op het offerteformulier aan te geven. Wij sturen deze door naar de bij ons aangesloten specialisten, en deze maken voor u een offerte op maat. Vervolgens is het aan u om de offertes naast elkaar te leggen, en te kiezen voor de dakdekker die het beste aan uw eisen voldoet. Dit hele proces is overigens geheel gratis en vrijblijvend; u zit bij ons nergens aan vast.

Dakdekker offerte