Specialist in vochtbestrijding

Vrijblijvend offertes aanvragen

Vochtbestrijding Zuid-Holland

Schakel een specialist uit Zuid-Holland op het gebied van vochtbestrijding. Het is belangrijk om vochtproblemen zo snel mogelijk aan te pakken om schade, schimmels en vochtplekken te voorkomen. Op deze pagina leest u alles over de prijzen voor vochtwering en de methodes die gebruikt worden.

Pak het probleem zoals vochtige muren en optrekkend vocht professioneel aan en u heeft er snel geen last meer van! Een handige bespaartip daarbij is om offertes te vergelijken. U vraagt deze offertes met scherpe prijs eenvoudig aan via het offerteformulier. Deze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Vergelijk en bespaar tot 40%!


Profiteer van onze werkwijze

Elke specialist hanteert zijn eigen prijzen voor vochtwering, daarom is het verstandig om offertes te vergelijken. U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de vochtbestrijding! Vul het offerteformulier in en u ontvangt snel een aantal gratis en vrijblijvende offertes. Vergelijk op basis van de totaalprijs en de voorwaarden en kies de beste vochtspecialist voor uw klus. Profiteer van de voordelen!

  • U ontvangt spoedig meerdere offertes van vochtspecialisten. Alleen het offerteformulier invullen is al genoeg, u hoeft dus niet diverse bedrijven op te bellen.
  • Door de aanbiedingen te vergelijken kiest u eenvoudig de beste specialist uit de omgeving van Zuid-Holland voor de vochtbestrijding.
  • U weet zeker dat u niet te veel betaalt voor de vochtwering en bespaart zo tot wel 40% op de bestrijdingskosten.

Vocht in huis?

Heeft u last van vocht in uw huis in Zuid-Holland? Wat vervelend! Vochtproblemen zijn niet alleen schadelijk voor uw woning, maar ook voor uw gezondheid. Vocht zorgt namelijk voor schadelijke schimmelvorming en een bedompte lucht.

Vocht tast ook de fundering en constructie van uw woning aan. Doorslaand vocht en condensatievocht veroorzaakt ook lelijke vochtplekken en trekt in de binnenmuren.

Een ander vochtprobleem is opstijgend vocht. Dit is grondvocht dat via de fundering en de buitenmuren omhoog kruipt. Er zijn verschillende methodes voor vochtbestrijding. Afhankelijk van het probleem dat u heeft, wordt er één van deze opties voor vochtbestrijding toegepast.

vochtbestrijding Zuid-Holland

Wat is optrekkend vocht?

Optrekkend vocht is één van de meest voorkomende zaken waar vochtbestrijding en vochtwering professionals mee krijgen te maken. Opstijgend vocht slaat over het algemeen op grondwater dat via de fundamenten van de muren omhoogtrekt. Meestal komt het voor bij oudere woningen waar men nog geen waterkering op het grondniveau heeft geplaatst. Deze waterkering moet het grondvocht absorberen en zo vochtige muren voorkomen. Het tegengaan van het grondwater kan het beste door deze muren te injecteren. Het voordeel van het tegengaan van het optrekkend grondwater is onder meer een betere luchtvochtigheid en het voorkomen van vochtplekken op de muren.

doorslaand vocht

Wat is doorslaand vocht?

Doorslaand vocht is een probleem dat wordt veroorzaakt door poreuze muren en de weersomstandigheden. Het gevolg hiervan zijn vochtplekken over de gehele muur en schimmelvorming die u moet laten verwijderen.

Neerslag en ander vocht wordt opgenomen door de buitenmuren en kruipt steeds verder naar binnen. De vochtbestrijding van vochtdoorslag wordt door middel van een vochtwerende laag of het aanbrengen van waterwerende verf toegepast. De laatste twee opties voor vochtwering zorgen voor een ander uiterlijk van uw woning in Zuid-Holland.

vochtproblemen bestrijden in Zuid-Holland

Vochtproblemen bestrijden in Zuid-Holland

Wanneer uw woning te vochtig is, dan zullen er verschillende vochtproblemen ontstaan. Wij noemden hierboven al de kans op schimmel en vochtplekken op de muren. Overige problemen zijn het ontstaan van houtrot en het afbrokkelen van tegels. De meeste problemen zorgen voor heel wat overlast, en kunnen tot gevolg hebben dat een volledige muur of ander woononderdeel vervangen moet worden. Het toepassen van diverse vochtbestrijding en vochtwering technieken zal deze problemen voorkomen of bestrijden. Wij adviseren daarbij om ook in het hele pand te zorgen voor de juiste ventilatiemogelijkheden, om de luchtvochtigheid zo laag mogelijk te houden. Af en toe een raam openzetten is soms al voldoende.

condensatievocht in Zuid-Holland

Condensatievocht

Problemen met condensatievocht worden voornamelijk veroorzaakt door een slecht ventilatiesysteem. Er komt altijd condens vrij in uw woning, bijvoorbeeld door te douchen, te koken of te wassen. Condens problemen zien we dan ook meestal in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zoals de badkamer.

Door te ventileren wordt het condensatievocht afgevoerd, maar bij een slecht ventilatiesysteem blijft het vocht hangen en zet het af tegen de muren, ramen en meubels. Dit veroorzaakt niet alleen schimmelsporen en lelijke plekken op de muur, maar ook een muffe geur in uw woning in Zuid-Holland. Laat een natuurlijk en mechanisch ventilatiesysteem aanleggen door een vochtspecialist.


Last van een optrekkend vochtprobleem?

Schakel de beste vochtbestrijdingsspecialist uit Zuid-Holland in. Bespaar op de kosten!

Offertes aanvragen

hoge luchtvochtigheid in Zuid-Holland

Voorkom een hoge luchtvochtigheid in huis

Het uitvoeren van technieken voor vochtbestrijding en vochtwering hebben niet alleen gevolgen wat betreft de uitstraling en isolatie van de woning, maar ook voor de luchtvochtigheid in huis. Een lagere luchtvochtigheid heeft diverse voordelen. Zo zal een betere luchtvochtigheid de kans op ongedierte verminderen, maar voorkomt u ook diverse gezondheidsproblemen.

Met name mensen met astma of reuma profiteren van een betere luchtvochtigheid. Voor het verlagen van deze luchtvochtigheid is een betere ventilering de beste optie. Zet altijd een raampje open zodra u gaat douchen, koken of de was ophangt. Laat desnoods een intern ventilatiesysteem installeren voor optimale ventilatiemogelijkheden.


schimmel in huis

Schimmel in huis

Schimmel is een veelvoorkomend probleem in vochtige ruimtes. Schimmels gedijen goed in vochtige ruimtes, en komen daarom het meest voor op donkere en vochtige plekken zoals de douche of onder in een kastje waar de waterleidingen door lopen. Regelmatig vragen klanten uit Zuid-Holland hoe zij schimmels zouden moeten herkennen. Een eerste aanwijzing hiervoor is een muffe geur binnenshuis. Dit is een teken van te veel vocht en een hoge luchtvochtigheid. Schimmels herkent men aan de donkere kleur, of aan het dons op de wand, als de schimmelvorming is opgedroogd. Schimmelplekken op de muur leveren soms risico’s op voor de gezondheid, met onder meer ademhalingsproblemen als gevolg. Pas hier dus mee op!

Wat doet schimmel met uw gezondheid?

Bekijk welke gezondheidsproblemen door schimmel in huis bij een huurder zijn ontstaan en wat een longarts hierover vertelt.

witte aanslag op muren

Witte aanslag op muren

Hebt u last van een witte aanslag op de keldermuren of garagemuren? Dan is dit waarschijnlijk salpeter. Het verwijderen van deze witte aanslag is een klus die u zelf mag uitvoeren. Begin met het verwijderen van de verf of behang op de wand. De tweede stap is het weg borstelen of afsteken van de salpeteruitslag en met een zuuroplossing de muur te reinigen. Breng vervolgens een speciale vloeistof tegen salpeter aan. Deze vloeistof dient goed in de muur te trekken, het is dan ook het beste om twee lagen aan te brengen, met daartussen een droogtijd van minimaal acht uur.

Schimmel op muur in Zuid-Holland

Vocht in huis herkennen

Regelmatig krijgen specialisten van klanten uit Zuid-Holland de vraag wat zij precies kunnen doen op het gebied van vochtbestrijding, en dan met name hoe zij grote problemen voor zijn. Het beperken van de totaalprijs voor vochtbestrijding en waterschade valt en staat met het vroegtijdig herkennen van vochtproblematiek. Hiervoor dient u bijvoorbeeld op te letten of u geen beginnende schimmels ziet en of er geen bruine of gele randen ontstaan op de muren. Beide zaken, zeker in combinatie met een muffe geur vormen aanwijzingen voor een verminderde vochtwering. Ook het loslaten van stucwerk en veel zilvervisjes zijn mogelijke aanwijzingen voor vocht in huis.

Vochtbestrijding muren Zuid-Holland

De muren van uw woning of bedrijfspand in Zuid-Holland hebben het meeste te lijden van een opstijgend vochtprobleem en vochtdoorslag. Zo kunt u bij het metselwerk en de voegen last krijgen van vochtplekken, schimmelplekken en uitbloeiingen. Zitten er eenmaal plekken op de muur? Dan moet u niet alleen deze plekken aanpakken, maar ook het achterliggende probleem. Onder andere een lekkende waterleiding, maar ook doorslaand regenwater van buiten vormen mogelijke oorzaken voor de vochtplekken. Naast de injectie van de binnen- en buitenmuren tegen optrekkend vocht, is een vochtwerende laag op de buitenmuur een optie. Zitten de plekken tot in het achterliggende hout? Verwijder dit dan om de terugkeer van de problematiek te voorkomen.

vochtige muur Zuid-Holland

Optrekkend vocht in de binnenmuren

Vochtige binnenmuren in Zuid-Holland bieden veel overlast, en u dient het probleem dan ook zo spoedig mogelijk te verhelpen. Wanneer u voornamelijk last hebt van vochtige muren op de onderste helft, dan is dit waarschijnlijk het gevolg van vochtdoorslag. Dit kunt u oplossen door de muur te injecteren. Lees meer over vochtdoorslag op wikipedia. Daarnaast zijn vochtplekken ook wel het gevolg van het aanbrengen van isolatiemateriaal omdat condensatievocht niet meer goed wegkomt. Dit is alleen op te lossen door de oorzaak van de vochtoverlast aan te pakken. De tarieven voor het injecteren van de muur hangen van de mate van optrekkend vocht af.

Optrekkend vocht in de buitenmuren

Naast vochtige binnenmuren is er in sommige gevallen ook sprake van optrekkend vocht bij de buitenmuren. Ook vochtige buitenmuren zijn te verhelpen door deze in te spuiten. Bij het injecteren zal een vochtbestrijding specialist uit Zuid-Holland op diverse hoogtes in de muur gaten boren, en deze vullen met een speciaal injectiemiddel. Wilt u zelf aan de slag met het injecteren? Zorg er dan voor dat u gaten van minimaal 14mm doorsnede boort, en dat de gaten niet te ver van elkaar af zitten. Alleen op deze manier wordt het grondwater geblokkeerd. De meeste bouwmarkten leveren de juiste materialen voor het eigenhandig injecteren.

vochtige kelder Zuid-Holland

Vochtbestrijding in vochtige kelder

Veel woningen in Zuid-Holland hebben een kelder, waar men onder meer etenswaren opslaat. Omdat de kelderruimte zich onder de grond bevindt is het een plek waar heel wat vochtproblematiek kan optreden. Is het grondwater gestegen en ondervindt u hierdoor problemen zoals een vochtige kelder? Dan is het belangrijk maatregelen te nemen tegen de oorzaak, bijvoorbeeld door de kelderruimte leeg te pompen of een kelderafdichting. Een vochtige kelder zorgt er niet alleen voor dat u last kunt krijgen van vochtplekken en schimmelplekken, maar u moet vaak ook meer stoken om uw woning warm te houden. Verder is een vochtige kelder niet te gebruiken als berging of als extra kamer. Na een kelderdichting is dit wel mogelijk.

vocht in kruipruimte

Vochtige kruipruimte Zuid-Holland

Naast kelders vormen ook kruipruimtes een plaats waar al snel vochtoverlast optreedt. Het tegengaan van een vocht in de kruipruimte is op vele manieren mogelijk. De gebruikelijke methode is het plaatsen van een speciaal bodemfolie. Een kruipruimte isolatie is mogelijk met een groot aantal materialen, zowel natuurlijke als kunstmatige. Natuurlijk isolatiemateriaal regelmatig wordt toegepast bij vochtwering is een schelpenlaag. Schelpen nemen vocht op en trekken in sommige gevallen zelfs het vocht uit de vloer. Een kunstmatig isolatiemateriaal is het thermoskussen. Thermoskussens zijn gemakkelijk te plaatsen, waardoor deze ideaal passen in een lage kruipruimte.

vocht in badkamer Zuid-Holland

Vochtige badkamer

Badkamers zijn vochtige ruimtes. Door douchen en te wassen komt er veel vocht vrij. Het is belangrijk om te zorgen dat dit condensatievocht goed wordt afgevoerd, anders veroorzaakt het vochtschade. Oorzaken van vochtschade zijn vaak onvoldoende ventilatiemogelijkheden, onvoldoende verwarming en vochtabsorberende materialen. Tegels nemen geen vocht op, maar een bakstenen muur wel. Door de muur te behandelen met een transparante waterdichte laag, zorgt u ervoor dat de muren niets meer opnemen. Verwarming is nodig om het vocht te laten verdampen en verluchting helpt om de damp te laten verdwijnen. Anders zet het condensatievocht zich af tegen de muren en plafond.


Op zoek naar een specialist voor de vochtbestrijding?

Een vochtspecialist weet precies welke bestrijdingsmethode er geschikt is voor uw woning!

Offertes aanvragen

Prijzen voor vochtbestrijding in Zuid-Holland

U bent vast benieuwd naar de prijzen voor vochtbestrijding. Zoals u ziet in de prijstabel is dit zeer afhankelijk van de methode waarmee het vocht wordt bestreden. De prijs voor het injecteren van muren begint bijvoorbeeld vanaf €100,- per lopende meter en het verwijderen van schimmel kost €25,- tot €50,- per m². Een andere methode voor opstijgend vocht bestrijden is Carebrick, dit innovatieve systeem kost €100,- tot €125,- per lopende meter. De totaalprijs wordt niet alleen beïnvloedt door de bestrijdingsmethode, maar ook door de arbeids- en materiaalkosten. Vraag offertes aan voor inzicht in de exacte prijzen.

Prijs per vochtbestrijdingsmethode

Vochtbestrijding methodeBestrijden vanOmschrijvingGemiddelde prijs, inclusief btw, arbeid en materiaal*
ImpregnerenDoorslaand vochtLaag vochtwerende vloeistof aanbrengen op de buitenmuur€8,- tot €12,- per m²
InjecterenOptrekkend vochtMuren injecteren met een vochtwerende gelvanaf €100,- per lopende meter
OnderkappenOptrekkend vochtMuren injecteren met een vochtwerende gelvanaf €100,- per lopende meter
InjecterenOptrekkend vochtVochtkeringslaag in de muur aanbrengen€100,- tot €150,- per lopende meter
VentilatieMet name optrekkend vochtVan natuurlijke ventilatie tot een mechanisch ventilatiesysteem€40,- tot €1.500,-
CarebrickOptrekkend vochtNatuurlijk verdampingsproces via keramische kokers€100,- tot €125,- per lopende meter
Schimmel verwijderenSchimmelProfessionele schimmelbestrijding€25,- tot €50,- per m²
KelderafdichtingVochtige kelderVan alleen muren coaten tot kelder leegpompen en waterdicht maken€55,- tot €125,- per m²
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.


Bespaar tot wel 40% op de kosten voor vochtbestrijding!

Vraag offertes met scherpe prijzen aan. Vergelijk en kies de beste specialist.

Offertes aanvragen

Vochtbestrijding methodes

De vakman Zuid-Holland gebruikt verschillende methodes voor de vochtwering. Zo vereist optrekkend vocht een andere aanpak dan condensatievocht of vochtdoorslag. De vochtspecialist uit Zuid-Holland zal daarom eerst een analyse uitvoeren. Hij onderzoekt wat de oorzaak is van het probleem en daarom wordt de meest geschikte methode vastgesteld. Vochtdoorslag pakt u bijvoorbeeld aan met nieuwe gevelbekleding. Soms is het hiervoor wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit kunt u doen op omgevingsloket.nl. Maar gelukkig zijn niet alle oplossingen zo rigoureus. Een aantal methodes voor vochtbestrijding zijn:


muren impregneren

Muren impregneren of injecteren

Welke van deze twee bestrijdingsmethodes geschikt is, ligt aan de oorzaak van het probleem. Doorslaand vocht wordt bestreden door middel van impregneermiddel, de prijs is gemiddeld 8,- tot €12,- per m². Bij impregneren wordt er een vochtwerende laag over de buitenmuur aangebracht. Deze laag maakt het metselwerk vochtwerend en voorkomt dat neerslag in de muur kan trekken. Voor optrekkend vocht wordt vaak gekozen voor injecteren. Hierbij maakt een vakman uit Zuid-Holland een aantal vulgaatjes in de binnenmuur. Er wordt een vochtwerende gel in de muren gespoten. Deze gel hard uit en sluit daarmee alles af. Het vocht kan niet meer omhoogtrekken door de muren. De prijs van deze methode begint vanaf €100,- per meter.


muur onderkappen in Zuid-Holland

Muren onderkappen Zuid-Holland

Injecteren is een manier om opstijgend vocht te bestrijden, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor het onderkappen van de muren. Dit is een ingrijpende en kostbare methode. De bestrijdingskosten liggen tussen de €100,- tot €150,- per lopende meter.

Voordeel is dat u voor altijd bent verlost van de problemen, want het is een permanente oplossing. De vochtspecialist verwijdert een aantal rijen stenen aan de onderzijde van de woning, op grondhoogte. In deze ruimte wordt een vochtwerende laag, een waterkering, aangebracht. De muur wordt meter per meter aangepast, zodat de stabiliteit van de woning gewaarborgd wordt.

Vochtbestrijding door kruipruimte ventilatie

Het aanbrengen van ventilatiemogelijkheden in de kruipruimte kost tussen de €40,- tot €1.500,-. Ventileren is niet alleen belangrijk om problemen met condensatievocht te voorkomen, maar ook om te zorgen dat u geen last heeft van radongas. Dit giftige gas komt naar boven vanuit de bodem en bouwmaterialen, hierover leest u meer op de website van Milieu Centraal. Natuurlijk ventilatie is het goedkoopste, bijvoorbeeld door een ventilatiekoker aan te laten brengen. Deze koker gaat via de kruipruimte naar boven. Een mechanisch systeem is ook een optie, dit is vaak duurder, maar zeer effectief. Voordeel van deze methode is dat u zelf meer invloed heeft op het ventileren.

Carebrick systeem

Het Carebrick-systeem bestaat nog niet zo lang. Het is een innovatief systeem om opstijgend vocht te bestrijden. Het voordeel ten opzichte van onderkappen is dat het een stuk minder ingrijpend is. De vakman uit Zuid-Holland brengt een aantal kokers aan in de buitenmuren. Deze keramische kokers zorgen voor een natuurlijk verdampingsproces. Ze worden op ongeveer 30 tot 35 centimeter hoogte vanaf de grond geplaatst. Het vocht wordt aangetrokken door de kokers en meteen afgevoerd naar buiten. De prijzen voor het aanbrengen van Carebrick-kokers is gemiddeld €100,- tot €125,- per lopende meter. Deze oplossing is overigens zeer duurzaam, milieuvriendelijk en permanent.

Schimmel verwijderen Zuid-Holland

Vaak denkt men dat het voldoende is om schimmelplekken schoon te maken, dit is echter niet het geval. Door het schoonmaken verwijdert u de zwarte vlekken, maar niet de sporen van de schimmel. Het professioneel verwijderen van schimmel kost gemiddeld 25,- tot €50,- per m². De vakman Zuid-Holland draagt altijd beschermende kleding zoals een mondkapje, stofbril en handschoenen tijdens het verwijderen. Schimmel is namelijk schadelijk voor de gezondheid en bij het verwijderen wil de vakman geen schimmelsporen inademen. De methode voor het verwijderen wordt bepaald door de ondergrond. Voor het verwijderen van schimmel van harde ondergronden wordt vaak een borstel en speciaal schoonmaakmiddel gebruikt.

Kelderafdichting Zuid-Holland

Een de muren en de vloer van de kelder staan onder constante druk door het grondwater. Door een kelderdichting uit te voeren maakt u uw kelderruimte geheel waterdicht. U kunt de ruimte na de kelderafdichting goed gebruiken als berging of als extra kamer. De kosten voor kelderdichting voor vochtwering zijn gemiddeld €55,- tot €125,- per m². De totale kotsen voor het dicht maken zijn afhankelijk van de grootte van de kelder, de ernst van het probleem en de materiaalkosten. Voor de kelderafdichting worden eerst eventuele beschadigingen of gaten gedicht met speciaal mortel, hierdoor hechten de materialen beter. Daarna wordt er vaak een speciaal pleister aangebracht op de muren en het plafond.

kelderdrainage Zuid-Holland

Kelder waterdicht door kelderdrainage

Eén van de methodes om een kelder waterdicht te maken is door middel van kelderdrainage. Een drainagesysteem helpt om vocht uit de kelder af te voeren naar de riolering. Er bestaan verschillende vormen van kelderdrainage, namelijk rand-, vloer-, en wanddrainage. Randdrainage wordt in de naad van de vloer en de muur aangebracht, soms sijpelt hier vocht doorheen. Komt er grondvocht door de vloer? Dan is kelderdrainage met een vloerdrainage geschikt met een speciaal noppenmembraam. Dit zorgt voor kleine kanaaltjes die leiden naar de afvoerput. Wanddrainage werkt op dezelfde manier, maar dan wordt het membraan in de wand aangebracht. Overigens is het ook mogelijk om verschillende vormen kelderdrainage te combineren.

kelderbekuiping in Zuid-Holland

Vochtbestrijding door een kelderbekuiping

De keldermuren en de vloer staan onder constante druk. Soms kunnen de muren en de vloer dit niet aan en dringt er vocht naar binnen. Door de zouten in het vocht wordt er steeds meer grondvocht aangetrokken.

Kelderbekuiping met waterdicht beton is dan een goede oplossing. Een vakman uit Zuid-Holland brengt speciale mortel aan in meerdere lagen op de wanden en de vloer. De kelderbekuiping zorgt ervoor dat grondvocht niet meer doordringt. Na het bekuipen is het belangrijk om de kelder goed te blijven ventileren, soms is er een mechanisch ventilatiesysteem nodig als er niet voldoende natuurlijke ventilatiemogelijkheden zijn.

Hoe maakt de vochtspecialist beton waterdicht?

Voor de kelderbekuiping gebruikt een vochtspecialist uit de omgeving van Zuid-Holland speciaal waterdicht beton. Eerst kapt de specialist de oude bezetting, bijvoorbeeld een pleisterlaag, van de muur af. Zo krijgt hij een beter beeld van de zwakke plekken van de muur waar vocht binnen komt. Op deze plekken brengt een vakman waterdicht beton aan. Dit moet eerst drogen, maar meestal gebruikt een vakman sneldrogend mortel.

Na het drogen begint hij met het aanbrengen van een fixeerlaag en daarna een aantal lagen waterdicht beton. Het waterdicht beton is vaak gemend met kunsthars voor extra stevigheid. Kelderbekuiping neemt door het droogproces van de verschillende lagen een paar dagen in beslag.

Zelf kelder waterdicht maken

Om te besparen op de totaalprijs voor de vochtwering is het mogelijk om zelf een deel van het werk op te pakken. Dit is onder meer een optie bij klussen op het gebied van kelderdichting. Methoden voor kelderdichting variëren van een binnenafdichting tot het vervangen van de volledige bekuiping.

Bent u een handige doe-het-zelver? Dan is van geen enkele techniek de moeilijkheidsgraad te hoog, bent u een beginnende klusser? Kies dan voor het aanbrengen van afdichtingspasta, dit is de meest eenvoudige vorm van kelderdichting. De pasta maakt de kelder waterdicht en is verkrijgbaar bij elke bouwmarkt in Zuid-Holland. Smeer de pasta op de muren en u zult geen last meer van de vochtproblemen hebben.


Maak uw kelder waterdicht met kelderafdichting!

Vind eenvoudig de beste vochtspecialist voor het afdichten. Bespaar tot 40% op de kosten.

Meerdere offertes aanvragen

Vochtwering Zuid-Holland

Hoewel de professionals uit ons netwerk met name aan de slag gaan op het gebied van vochtbestrijding, helpen zij u ook met alle plezier bij de vochtwering. Het verschil tussen vochtbestrijding en vochtwering is dat dit laatste al voordat vochtproblemen ontstaan wordt toegepast. Dit betekent dat u al uit voorzorg de muren voorziet van een vochtwerende laag, kiest voor een kelderafdichting of het installeren van een speciaal ventilatiesysteem. De kosten voor het vooraf waterdicht maken van de buitenmuren liggen niet per se veel lager dan die voor vochtbestrijding. Het enige is dat u bij vochtwering niet de al ontstane problemen moet oplossen. Uiteindelijk zal dit u daarom minder tijd en geld kosten.

Vrijblijvende offertes voor vochtbestrijding

Vakman uit Zuid-Holland nodig voor vochtbestrijding. Wij zijn een groot netwerk van specialisten die u graag van dienst zijn. Pak de vochtwering professioneel aan om vochtplekken, schimmelvorming en andere vochtschade te voorkomen. Optrekkend vocht wordt meestal bestreden door te onderkappen of met het Carebrick-systeem. Vochtige muren door condensatievocht worden bestreden met een effectief ventilatiesysteem.

Voorkom schade aan uw woning en vraag gratis en vrijblijvende offertes aan van vochtspecialisten uit Zuid-Holland voor de vochtbestrijding. Vergelijk de aanbiedingen op basis van prijs, aanbod en voorwaarden en kies eenvoudig de beste vochtspecialist. Met een specialist bent u verzekerd van deskundige hulp en zijn vochtproblemen verleden tijd.

Veelzijdig netwerk

prijzen vochtwering
Zoekt u naar een professional die u wil helpen bij de nieuwbouw van een woning in Zuid-Holland? Ook daarvoor kunt u ons netwerk inschakelen. Bij ons samenwerkingsverband zijn veel bedrijven aangesloten met ruime ervaring aangesloten.