Specialist in vochtbestrijding

Vrijblijvend offertes aanvragen

Vochtbestrijding Maastricht

Specialist uit Maastricht nodig voor vochtbestrijding? Voor het bestrijden van vocht in huis is het verstandig om een vochtspecialist in te schakelen. Niet alleen veroorzaakt vocht schade aan uw woning, het is ook schadelijk van de gezondheid. Belangrijk dus om snel aan te pakken. Op deze pagina leest u meer over de methodes voor bijvoorbeeld het bestrijden van optrekkend vocht in huis en vochtige muren.

Daarnaast hebben we de gemiddelde prijzen voor vochtwering voor u op een rij gezet. Door een isolatiespecialist in te schakelen, bent snel verlost van vochtproblemen. Vraag vrijblijvende offertes met scherpe prijzen aan en vergelijk en bespaar zo tot wel 40%!


Profiteer van onze werkwijze

Als netwerk van vochtbestrijding experts is er altijd iemand beschikbaar om u te helpen. Bovendien heeft het gebruik van onze offerteservice nog andere voordelen. Zo krijgt u inzicht in de tarieven en bespaart u eenvoudig op de kosten. U profiteert in ieder geval van de onderstaande voordelen.

  • Een duidelijk inzicht in de prijzen van meerdere specialisten.
  • Keuze uit de goedkoopste vakmannen in Maastricht.
  • Een besparing van wel 40% op vochtbestrijding!

Vocht in huis?

Aan vocht in huis ontkomt u niet. Maar een teveel aan vocht in huis is wél heel vervelend. Dit merkt u aan een te hoge luchtvochtigheid en andere vervelende vochtproblemen. Zoals behang dat loslaat, muffe geurtjes en vervelende vochtplekken of schimmelplekken op de wanden of plafonds. Het is vaak lastig te achterhalen waar deze problemen precies vandaan komen. Schakel daarom een ervaren vochtspecialist in voor een vochtdiagnose. Alleen dan weet u welke vochtbestrijding methode u moet uitvoeren om voorgoed van uw problemen verlost te zijn. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen om de luchtvochtigheid op peil te houden: bijvoorbeeld voldoende ventileren en een raam openen tijdens het koken en douchen. Toch is dit niet altijd een permanente oplossing.

vochtbestrijding Maastricht

Wat is optrekkend vocht?

Eén van de meest voorkomende problemen is optrekkend vocht in huis. Dit is de benaming voor optrekkend grond- en regenwater via de fundering of het metselwerk van de muren. U vindt optrekkend vocht dan ook meestal bij de wanden die gekoppeld zijn aan de fundering.

Optrekkend grondwater leidt tot vochtige binnenmuren, vochtplekken en houtrot en zal in de loop der jaren steeds verergeren. Dit kan leiden tot beschadigingen en na geruime blootstelling zal de waterdamp zelfs de constructie van uw pand aantasten. Stel u dan ook direct in verbinding met een vochtbestrijding specialist uit Maastricht zodra u een muffe geur ruikt, of ziet dat verf begint te bladeren. Dit vormen vaak de eerste tekenen voor vochtoverlast in een woning.

doorslaand vocht Maastricht

Wat is doorslaand vocht?

Doorslaand vocht in huis is vaak te herkennen aan de vochtplekken op de muren, meestal zitten deze wat hoger. Bij plekken aan de onderzijde van de muren denken we eerder aan optrekkend vocht. Vochtdoorslag wordt veroorzaakt door de weersomstandigheden en poreuze wanden en voegen. De neerslag wordt opgenomen door de muren en verspreidt zich steeds verder in de wanden. Lees meer over vochtdoorslag op wikipedia.

Voor vochtbestrijding gebruikt de vakman uit Maastricht vaak een impregneermiddel om de buitenmuur te beschermen tegen neerslag en ander vocht. Ook vochtwerende verf of het aanbrengen van nieuwe bekleding zijn een optie, maar hiermee verandert u de uitstraling van uw buitenmuur.

vochtproblemen bestrijden in Maastricht

Vochtproblemen bestrijden in Maastricht

Wanneer wij spreken over vochtproblemen in het algemeen, dan gaat dit bijvoorbeeld over schimmel, vochtige muren, vochtplekken, houtrot en een groot aantal overige problemen. Wanneer u last hebt van vocht in uw woning of bedrijfspand in Maastricht, dan is het belangrijk om exact aan te geven met welke vochtproblemen u te maken heeft. Is het parket bol gaan staan, dan is er een andere oorzaak voor de vochtoverlast dan wanneer de verf van de wanden bladert. Een vochtspecialist kan op basis van de door u verstrekte gegevens bepalen welke methode voor vochtbestrijding of vochtwering we moeten inzetten. Na het invullen van het offerteformulier krijgt u meerdere prijsopgaven toegestuurd van specialisten uit uw regio.

condensatievocht Maastricht

Condensatievocht

Condensatievocht is de veroorzaker van veel vocht- en schimmelproblemen in een woning. Condensvocht komt vrij door te leven in een woning. U wast, doucht en kookt, hierbij komt er vocht vrij: condensatievocht. Normaal hoort dit afgevoerd te worden door natuurlijk of mechanische ventilatiemogelijkheden, maar wanneer dit niet het geval is, zet het condens zich af op de muren, ramen en andere oppervlaktes. Daarnaast is condensatievocht schadelijk voor uw gezondheid. Het komt voornamelijk voor in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers. Een oplossing is om een ventilatiesysteem aan te leggen voor het verwijderen van condens. De lucht wordt hierdoor gefilterd van het vocht en u krijgt frisse en schone lucht terug.


Bestrijd optrekkend grondvocht met het injecteren van de wanden.

Maak gratis gebruik van onze offerteservice en bespaar tot wel 40% op vochtbestrijding.

Offertes aanvragen

hoge luchtvochtigheid in Maastricht

Voorkom een hoge luchtvochtigheid in huis

De meest belangrijke indicator van vochtoverlast is de luchtvochtigheid in uw woning in Maastricht. Hoe hoger de luchtvochtigheid is, hoe groter het risico op schimmel, vochtplekken en houtrot. Ventileren is dan ook één van de beste methoden van vochtwering en vochtbestrijding. Een lagere luchtvochtigheid leidt onder meer tot een verminderd risico op gezondheidsproblemen, en vermindert eveneens de kans op ongedierte als muizen, zilvervisjes en pissebedden. Een lagere luchtvochtigheid in uw woning in Maastricht is het snelst te bereiken door een raam open te zetten. Dit is in ieder geval noodzakelijk wanneer u aan het koken en douchen bent. Een andere manier is om ventilatieroosters in te laten installeren.


schimmel in huis

Schimmel in huis

Een veelvoorkomend gevolg van een te hoog vochtgehalte is het ontstaan van schimmel. Schimmelplekken op de muur ontstaan zodra er sprake is van een goede voedingsbodem en de juiste omgevingstemperatuur. Schimmels vormen niet direct een risico voor de gezondheid, maar het is wel aan te raden ze snel te (laten) verwijderen. Het verwijderen en reinigen van schimmelsporen is mogelijk met behulp van een speciale schimmelverwijderaar. Hebt u last van zwarte schimmel in uw badkamer of kruipruimte? Neem dan vandaag nog contact op met een erkend vochtbestrijding expert uit Maastricht voor het grondig verwijderen van alle schimmelplekken.

Wat doet schimmel met uw gezondheid?

Bekijk welke gezondheidsproblemen door schimmel in huis bij een huurder zijn ontstaan en wat een longarts hierover vertelt.

witte aanslag op muren Maastricht

Witte aanslag op muren

Een veelgehoord probleem binnen de vochtbestrijding is het ontstaan van een witte aanslag op wanden in kelders en garages. Deze plekken zijn waarschijnlijk salpeter. Een probleem waar we nog niet met u over hebben gesproken is salpeter. Salpeter is de wit gekleurde aanslag die ontstaat door een reactie van kaliumcarbonaat (een bestanddeel uit het metselwerk) en de chemische elementen uit grondwater. De plekken zien er niet alleen lelijk uit, maar zijn tevens schadelijk voor de staat van de bouwconstructie en uw gezondheid. Gelukkig is het verwijderen van salpeter niet heel ingewikkeld. U dient hiervoor wel de nodige tijd in te ruimen, omdat u eerst de verf of het behang op de wand dient te verwijderen. Daarna is het pas mogelijk om de vloeistof aan te brengen die de witte aanslag tegengaat.

Schimmel op muur in Maastricht

Vocht in huis herkennen

Iedereen weet dat een te hoge luchtvochtigheid in huis risico’s met zich meebrengt op het gebied van de gezondheid. Wist u echter ook dat het herkennen van vochtproblematiek relatief eenvoudig is? Door uw neus en ogen goed te gebruiken, komt u er meestal eenvoudig achter of er sprake is van een verminderde vochtwering of vochtdoorslag. De belangrijkste aanwijzing is een muffe of bedompte geur in het gehele pand of enkel specifieke kamers. De geur is te vergelijken met die van een natte hond, of te lang bewaarde natte handdoeken. Daarnaast vormen ook condens, diverse schimmelsoorten en loslatend behang aanwijzingen voor de noodzaak voor een betere vochtbestrijding.

Uitgebreidere informatie over vocht in huis? Lees het hier.

Vochtbestrijding muren Maastricht

De wanden van een woning of bedrijfspand hebben vaak het meeste te leiden van optrekkend grondwater. Zo ontstaan er bijvoorbeeld vochtplekken, ziet u uitbloeiingen of rottende planken, en is het mogelijk dat stuclagen en behang loslaten. Overige gevolgen van vochtige wanden zijn een muffe geur, het hechten van schimmels aan meubels en een gebrekkige isolatie. Het tegengaan van dergelijke problematiek is met diverse methoden mogelijk. Zo adviseren vochtspecialisten klanten uit Maastricht om de muren op voorhand te voorzien van een vochtwerende laag als eerste vorm van vochtwering. Voor kelders geldt dat ook kelderdichting door middel van soepele of harde bekuiping een optie is, naast het injecteren van de buitenmuren.

vochtige muur in Maastricht

Optrekkend vocht in de binnenmuren

Wanneer u te maken hebt met vochtige binnenmuren, dan liggen hiervoor verschillende oorzaken aan te grondslag. Het optreden van vochtige wanden is een langzaam opkomend verschijnsel, wat door een aantal zaken wel bevorderd kan worden. Poreuze bouwmaterialen, het ontbreken van een trasraam, vervuild grondwater, of verkeerd geplaatste stenen in de fundering vormen voorbeelden van dergelijke zaken. Het vocht kruipt langzaam naar boven en komt uiteindelijk terecht in de binnenmuren. Vaak herkent u optrekkend vocht aan de vochtplekken en schimmelplekken op de onderkant van de muur. Optrekkend vocht wordt bestreden door de muren te onderkappen, te injecteren of door Carebrick-kokers te plaatsen.

Optrekkend vocht in de buitenmuren

Naast de wanden aan de binnenzijde van het huis, kunnen ook de buitenmuren leiden tot waterschade. Omdat de buitenmuren regelmatig blootstaan aan de invloed van weer en wind, is de vochtbestrijding lastiger, maar ook noodzakelijker dan vochtwering van de binnenmuren. De meest toegepaste methode voor het tegengaan van optrekkend vocht in de buitenmuren is door deze te injecteren. Bij het injecteren boort men eerst boorgaten over de hele muur. Hierin spuit men een krachtig injecteermiddel, dat het opstijgen van vocht in de muur zal voorkomen. Een andere vochtbestrijding techniek die regelmatig ingezet wordt is het onderkappen of injecteren van de beschadigde wanden.

vochtige kelder Maastricht

Vochtbestrijding in vochtige kelder

De vochtige kelder is één van de plekken in een woning waar al snel waterdamp optreedt. Dit komt doordat de ruimte doorgaans slecht geventileerd wordt, en er daardoor veel condens optreedt. Een vochtige kelderruimte leidt onder meer tot optrekkend grondvocht in de woonkamermuren. Het is daarom verstandig om te kiezen voor een goede kelderdichting. Naast de installatie van een ventilatiesysteem hebt u dan de keus uit een nieuwe bekuiping of het aanbrengen van een afdichtingpasta als vorm van kelderdichting. Laat u een kelderruimte bouwen bij uw nieuwbouwpand in Maastricht? Zorg er dan voor dat deze met de juiste vochtwering methoden waterdicht wordt gemaakt. Dit doet u het beste door het injecteren van de keldermuren.

vocht in kruipruimte Maastricht

Vochtige kruipruimte Maastricht

Bij veel klanten uit Maastricht constateren specialisten dat de vochtoverlast het gevolg is van een vochtige kruipruimte. Er komt grondvocht naar boven en deze trekt in de fundering en de buitenmuren van de woning in Maastricht. Een vochtige kruipruimte zorgt ook voor een hogere energierekening, want u moet meer stoken. Er bestaan twee methoden voor vochtwering en vochtbestrijding die vochtspecialisten het meeste inzetten om een vochtige kruipruimte tegen te gaan, vergelijkbaar met de technieken voor kelders. De eerste is het verbeteren van de luchtvochtigheid in de kruipruimte door deze te ventileren. In de meeste woningen zijn ventilatieroosters gebouwd voor ventilering.

vocht in badkamer Maastricht

Vochtige badkamer

Op het moment dat u op zoek gaat naar een nieuwe woning en verschillende bezichtigingen heeft, dan is het verstandig te kijken naar de ventilatiemogelijkheden in de vochtige ruimtes. Gebrekkig ventileren zorgt voor een hoge luchtvochtigheid wat diverse problemen met zich meebrengt. De damp van douchen en wassen zet zich namelijk af tegen de wanden. Eén van de mogelijke gevolgen is de groei van schadelijke zwarte schimmel. Niet alleen ventilatiemogelijkheden zijn belangrijk, ook helpt het om goed te verwarmen zodat het vrijgekomen vocht verdampt. Tot slot is het mogelijk om de muren te behandelen met een vochtwerend middel, dit is voornamelijk verstandig als de muren vocht opnemen.


Herken problemen door vochtdoorslag of opstijgend grondwater en schakel hulp in!

Last van vochtplekken of schimmel? Vul dan snel het offerteformulier in.

Gratis offertes ontvangen

Prijzen voor vochtbestrijding in Maastricht

De kosten voor vochtbestrijding zijn vooral afhankelijk van de methode die er gebruikt wordt. De gemiddelde kostprijzen voor onderkappen of Carebrick tegen optrekkend vocht beginnen bijvoorbeeld vanaf €100,- per lopende meter. Kelderafdichting kost gemiddeld €55,- tot €125,- per m². Meer gemiddelde prijzen vindt u in de tabel. Naast de methode zijn ze ook afhankelijk van de materiaal- en arbeidskosten. Ontvang exacte prijzen door het offerteformulier in te vullen. Door op tijd vocht te bestrijden voorkomt u hoge herstelkosten voor het herstellen van beschadigingen, vochtplekken of schade aan de fundering.

Prijs per vochtbestrijdingsmethode

Vochtbestrijding methodeBestrijden vanOmschrijvingGemiddelde prijs, inclusief btw, arbeid en materiaal*
ImpregnerenDoorslaand vochtLaag vochtwerende vloeistof aanbrengen op de buitenmuur€8,- tot €12,- per m²
InjecterenOptrekkend vochtMuren injecteren met een vochtwerende gelvanaf €100,- per lopende meter
OnderkappenOptrekkend vochtMuren injecteren met een vochtwerende gelvanaf €100,- per lopende meter
InjecterenOptrekkend vochtVochtkeringslaag in de muur aanbrengen€100,- tot €150,- per lopende meter
VentilatieMet name optrekkend vochtVan natuurlijke ventilatie tot een mechanisch ventilatiesysteem€40,- tot €1.500,-
CarebrickOptrekkend vochtNatuurlijk verdampingsproces via keramische kokers€100,- tot €125,- per lopende meter
Schimmel verwijderenSchimmelProfessionele schimmelbestrijding€25,- tot €50,- per m²
KelderafdichtingVochtige kelderVan alleen muren coaten tot kelder leegpompen en waterdicht maken€55,- tot €125,- per m²
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.


Bespaar op de kosten van vochtbestrijding!

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes met scherpe prijzen. Vergelijk en bespaar!

Offertes aanvragen

Vochtbestrijding methodes

Er zijn verschillende methodes voor vochtbestrijding. Het is belangrijk om de juiste methode te gebruiken, anders blijft het probleem bestaan. Optrekkend vocht is bijvoorbeeld iets heel anders dan vochtdoorslag en kunt u niet voorkomen door een vochtwerend middel op de buitenmuur aan te brengen. Doorslaand vocht kunt u oplossen met nieuwe gevelbekleding. Soms heeft u dan wel een vergunning nodig omdat u de uitstraling wijzigt. Deze kunt u dan aanvragen op omgevingsloket.nl.

De specialist uit Maastricht onderzoekt daarom eerst wat de oorzaak is van de problemen, daarna wordt er een plan opgesteld. Een aantal methodes voor vochtbestrijding zijn:


muren impregneren Maastricht

Muren impregneren of injecteren

Het behandelen van de muren met impregneermiddel wordt gebruikt voor de vochtbestrijding van doorslaand vocht. De kostprijs voor impregneren is gemiddeld 8,- tot €12,- per m². De vakman uit Maastricht brengt een vochtwerende vloeistof aan over de gehele buitenmuur. Dit sluit alle poriën af van het metselwerk en voorkomt dat vocht in de muur kan trekken. Injecteren is een methode om optrekkend vocht te bestrijden. De prijs hiervan is hoger, namelijk vanaf €100,- per lopende meter. De vakman boort een aantal kleine gaten in de binnenmuur. Via deze gaatjes vult hij de muur met een vochtwerende gel. De gel trekt in de stenen en hard daarna uit, vocht heeft geen kans meer.


muur onderkappen Maastricht

Muren onderkappen Maastricht

Eén van de methodes om optrekkend vocht te bestrijden is door de muren te onderkappen. De kosten voor onderkappen liggen tussen de €100,- tot €150,- per lopende meter. De vochtspecialist plaatst een waterkering op grondhoogte aan. Deze vochtwerende laag zorgt ervoor dat grondvocht niet meer naar boven kan kruipen. Over de gehele lengte van de muur worden er een aantal rijen stenen uitgesneden door een specialist uit Maastricht. In de ontstane ruimte, de zaagsnede, wordt de waterkering geplaatst. Dit proces wordt meter per meter aangepakt, zodat de stabiliteit van de woning nooit in gevaar komt.

Vochtbestrijding door kruipruimte ventilatie

Ventileren is zeer belangrijk om vochtproblemen te voorkomen en te zorgen dat u geen last heeft van radongas. Op de website van Milieu Centraal leest u meer over radongas. Ventileren is echter niet altijd goed mogelijk. Het ventileren van een kruipruimte is bijvoorbeeld erg lastig, want u kunt niet een raampje open zetten. Breng daarom een natuurlijk of mechanisch ventilatiesysteem aan. De kosten hiervan liggen tussen de €40,- tot €1.500,-. De kosten zijn afhankelijk van het systeem waar u voor kiest. Natuurlijk ventilatie is het goedkoopste. Hierbij plaatst de vakman uit Maastricht bijvoorbeeld een ventilatiekoker. Een mechanische optie is duurder, maar vaak ook een stuk effectiever.

Carebrick systeem

Carebrick is een uniek en innovatief systeem om optrekkend vocht te voorkomen. De kosten zijn gemiddeld €100,- tot €125,- per lopende meter. Heeft u een buitenmuur van 8 meter? Dan bent u gemiddeld €800,- tot €1.000,- kwijt. Carebrick is een permanente oplossing voor optrekkende vochtproblemen. Er worden keramische kokers in de muur geplaatst en hierdoor ontstaat er een natuurlijk verdampingsproces. Het vocht wordt uit de muren getrokken en rechtstreeks naar buiten afgevoerd. Het voordeel van Carebrick is dat het minder ingrijpend is dan onderkappen. Daarnaast is het zeer duurzaam. Voor het aanbrengen van het systeem heeft u professionele hulp nodig.

Schimmel verwijderen Maastricht

Schimmel veroorzaakt niet alleen lelijke plekken op de wanden en plafonds, maar is ook zeer schadelijk voor uw gezondheid. Daarnaast komen de sporen van de schimmels ook terecht in meubels en kasten. Door alleen de plekken schoon te maken verwijderd u de schimmel niet. Het professioneel laten verwijderen kost gemiddeld 25,- tot €50,- per m² en dan bent u van alle schimmelsporen af. De vakman uit Maastricht bekijkt ook direct de oorzaak van de schimmelplekken, bijvoorbeeld optrekkend vocht, want als u dat niet aanpakt, dan zal het probleem blijven bestaan. Voor het verwijderen gebruiken de specialisten beschermende kleding en speciaal gereedschap.

Kelderafdichting Maastricht

Met kelderafdichting wordt uw kelder waterdicht gemaakt. De kosten voor het afdichten van een kelder is gemiddeld €55,- tot €125,- per m². Een waterdichte kelder is niet alleen beter voor uw gezondheid, maar de ruimte is na de afdichting ook te gebruiken als opslagruimte of extra kamer. De vakman uit Maastricht brengt bijvoorbeeld een pleister aan op de wanden en het plafond. Het is belangrijk om eventuele problemen van tevoren op te lossen. Ook moeten alle beschadigingen voor het afdichten gerepareerd zijn, anders is de hechting van het pleister minder goed. Gaten worden dan opgevuld met mortel.

kelderdrainage Maastricht

Kelder waterdicht door kelderdrainage

Last van een vochtige kelder? Bij overtollig grondwater is kelderdrainage onmisbaar. Kelderdrainage wordt gebruikt om al het vocht af te voeren naar de riolering of een ander opvangreservoir. Hoe de kelderdrainage wordt aangebracht, is afhankelijk van de oorzaak van het probleem. Komt het grondwater naar binnen via de wanden, dan is kelderdrainage aan de wand noodzakelijk. Dit wordt eigenlijk altijd gedaan in combinatie met kelderdrainage op de vloer. Op zowel de keldermuren en vloer wordt een noppenmembraan aangebracht. Via dat membraan loopt het grondwater weg. Op het membraan laat u een nieuwe vloer en wand plaatsen, dat dankzij de kelderdrainage volledig droog blijft.

kelderbekuiping in Maastricht

Vochtbestrijding door een kelderbekuiping

Er hoeft geen overtollig vocht aanwezig te zijn om last te hebben van een vochtige kelder. Als dit bij u ook het geval is, kies dan voor een kelderbekuiping. Een kelderbekuiping houdt in dat u de keldermuren en wanden waterdicht maakt. In Maastricht gebeurt dit vaak met waterdicht beton of met een waterkerende folie.

Bij een kelderbekuiping worden de muren ook vaak geïnjecteerd, zodat u geen last heeft van optrekkend grondwater. Met een kelderbekuiping verlaagt u de luchtvochtigheidsgraad, waardoor u de ruimte kunt gebruiken als extra leef- of werkruimte.

Hoe maakt de vochtspecialist beton waterdicht?

In veel gevallen zijn de keldermuren van beton. Maar hoe kunt u dit beton waterdicht maken? Er zijn verschillende methodes die een vochtspecialist inzet. Voor de wanden gebruikt hij vaak waterdicht beton.

Bij het mengen van de mortel wordt een speciaal middel toegevoegd, zo kan hij het beton waterdicht maken. Dit brengt de specialist aan op de muren, zodat omliggend grondwater niet meer naar binnendringt. In het geval van een betonnen vloer is het ook mogelijk het beton waterdicht te maken met behulp van een coating. Beton waterdicht maken beschermt het oppervlak van bovenaf voor vocht, zout en vetten.

Zelf kelder waterdicht maken

De meeste soorten wateroverlast hebben te maken met de vochtige kelder. Dit komt doordat de meeste kelders zich onder de grond bevinden, en daarmee vatbaarder worden voor vocht en kou. De meest eenvoudige oplossing voor het tegengaan van vochtproblemen in de vochtige kelder is het zorgen voor een goede ventilering. Laat ventilatieroosters plaatsen of zorg dat er openslaande ramen komen. Vochtige kelders vormen meestal het gevolg van opstijgend grondwater. Hieraan is weinig te veranderen, behalve dat u de kelderfunderingen waterdicht zou kunnen maken. Een andere oplossing is het dichtmaken van de binnenzijde van de kelderruimte. De waterdichtingspasta’s die de juiste dichting bieden, haalt u eenvoudig bij vrijwel elke bouwmarkt in Maastricht.


Vochtige kelder? Laat een kelderafdichting in Maastricht uitvoeren!

Kies voor een kelderbekuiping of waterdicht beton en profiteer van een gezond leefklimaat in de kelder.

Meerdere offertes aanvragen

Vochtwering Maastricht

Specialisten uit Maastricht krijgen vaak de vraag wat het exacte verschil is tussen vochtwering en vochtbestrijding. Deze twee termen gebruikt men onterecht, vaak gezamenlijk of door elkaar. Vochtwering gaat theoretisch gezien over alle methoden die men inzet om vochtplekken en additionele problemen te voorkomen. Denk hierbij aan isolatie en ventilatie. Vochtbestrijding omvat alle methoden die vakmannen toepassen als er al problemen bestaan. De uiteindelijke technieken verschillen niet veel van elkaar. Wel zal het uitvoeren van een vochtwering meestal goedkoper uitvallen omdat men vochtplekken en andere beschadigingen niet eerst hoeft op te lossen.

Vrijblijvende offertes voor vochtbestrijding

Schakel een vakman uit Maastricht in voor vochtbestrijding, zodat u snel verlost bent van vochtplekken of schadelijke schimmel in uw woning.

Voor vochtwering van optrekkend vocht onderkapt de vochtspecialist bijvoorbeeld de buitenmuren. Voor het bestrijden van vochtige muren is waterdichte verf ook een oplossing.

Pak vochtproblemen professioneel aan om schade en hoge herstelkosten te voorkomen. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan van specialisten uit de regio Maastricht. Vergelijk de offertes op basis van prijs en aanbod en bespaar tot wel 40% op de kosten! U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en deskundige hulp.

Veelzijdig netwerk

prijzen vochtwering
Zoekt u naar een professional die u wil helpen bij de nieuwbouw van een woning in Maastricht? Ook daarvoor kunt u ons netwerk inschakelen. Bij ons samenwerkingsverband zijn veel bedrijven aangesloten met ruime ervaring aangesloten.