Specialist in vochtbestrijding

Vrijblijvend offertes aanvragen

Vochtbestrijding Gelderland

Last van vocht in uw huis in Gelderland? Zorg er dan met vochtbestrijding en vochtwering voor dat uw vochtige muren en vochtplekken en schimmels verdwijnen. Vocht in huis heeft vaak verschillende oorzaken, zoals optrekkend of doorslaand vochtprobleem. Er zijn dus ook verschillende manieren om vochtbestrijding toe te passen en vochtplekken te verwijderen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de het toepassen van vochtbestrijding en de bijbehorende kosten.

Benieuwd naar de exacte kosten voor de vochtwering? Vraag dan gratis offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt dan van meerdere specialisten een offerte op maat.


Profiteer van onze werkwijze

Wist u dat elke vochtspecialist zijn eigen tarieven hanteert voor de vochtbestrijding? Het is daarom verstandig om meerdere offertes te vergelijken, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt voor het bestrijden van een vochtprobleem. Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u spoedig een aantal offertes van vochtspecialisten uit de omgeving van Gelderland. Zo bespaart u tot wel 40% op de kosten! Alle voordelen:

  • Ontvang gratis en vrijblijvende aanbiedingen voor vochtbestrijding van specialisten uit de omgeving van Gelderland.
  • U hoeft niet diverse bedrijven op te bellen voor een prijsopgaaf, alleen het offerteformulier invullen is al genoeg.
  • Betaal niet te veel voor de vochtbestrijding en kies eenvoudig de beste vochtspecialist.

Vocht in huis?

Wat vervelend dat u last heeft van vocht in huis! Misschien heeft u last van vochtplekken op de binnenmuren en het plafond of is er sprake van schimmelvorming. Er zijn verschillende oorzaken die vochtproblemen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om eerst een vochtdetectie uit te voeren, zodat de juiste bestrijdingsmethode gekozen wordt voor uw woning in Gelderland.

Opstijgend vocht zorgt bijvoorbeeld voor schade aan uw fundering en waterschade aan de onderzijde van de binnen- en buitenmuren. Doorslaand vocht en condensatievocht zorgen ook voor lelijke plekken, maar deze zitten vaak hoger op de binnenmuren.

Last van een bedompte en muffe lucht in uw woning? Ook dat is waarschijnlijk de oorzaak van een te veel aan vocht in uw woning.

vochtbestrijding in Gelderland

Wat is optrekkend vocht?

Het meest voorkomende probleem op het gebied van vochtbestrijding, is optrekkend vocht, dit wordt ook wel een opstijgend vochtprobleem genoemd. Opstijgend vocht is het gevolg van een stijging van het grondwaterniveau en/of gebrekkige fundamenten. In de meeste gevallen ziet u de vochtschade alleen in de kelderruimte, maar na verloop van tijd stijgt het grondvocht tot aan de woonkamermuren. Het stoppen van optrekkend vocht doet u het beste door de muren te injecteren. Een vochtbestrijding specialist uit Gelderland boort dan op regelmatige afstanden gaten in de muur, en spuit hier een injecteermiddel in. Een alternatief voor het injecteren van de vochtige muren is het zorgen voor een volledige kelderdichting.

doorslaand vocht in Gelderland

Wat is doorslaand vocht?

Uw woning in Gelderland staat continu bloot aan allerlei weersomstandigheden. Dit zorgt op den duur voor doorslaand vocht: een vochtprobleem dat voornamelijk zichtbaar is bij poreuze muren en ontstaat wanneer neerslag tegen de buitenmuren van uw woning slaat. De muur zuigt de neerslag en dergelijke als het ware op, waarna het zich een weg naar binnen baant en er vochtplekken aan de binnenmuur ontstaan.

Om vochtdoorslag te behandelen is het belangrijk om de muren te beschermen met vochtwering. Dit kan door de muur te impregneren of te voorzien van een laag waterwerende verf.

vochtproblemen bestrijden in  Gelderland

Vochtproblemen bestrijden in Gelderland

De term ‘vochtproblemen’ staat voor verschillende problemen die het gevolg zijn van een te hoge luchtvochtigheid of van doorslaand of optrekkend vocht. Veelvoorkomende problemen zijn het ontstaan van vochtplekken, vochtige muren, schimmel en houtrot. Om dergelijke zaken te voorkomen adviseren wij om periodiek alle buitenmuren en funderingen te controleren op mogelijke risico’s. Als vochtwering geen optie is, dan is het belangrijk om het achterliggende probleem te vinden en vervolgens een oplossing te vinden in de vorm van vochtbestrijding. Op het moment dat een cv-leiding is gebarsten, heeft het namelijk geen zin om de binnenmuren te injecteren of anderszins waterdicht te maken.

condensatievocht Gelderland

Condensatievocht

Condensatievocht ontstaat door te koken, leven en wassen. Het is een gevolg van onvoldoende ventilatiemogelijkheden, omdat de luchtvochtigheid hoog is. Condens zet zich af op de muren, wat niet alleen schadelijk is voor uw woning, maar ook voor uw gezondheid. Als er condensatie optreedt, kan dit leiden tot vochtplekken op de muren. Het is dus belangrijk om genoeg verse lucht toe te laten in uw woning. Dit is mogelijk door ramen en deuren open te zetten. Ook kunt u kiezen om een ventilatiesysteem aan te schaffen als vochtwering. Deze zorgt voor frisse lucht in vochtige ruimtes. Op deze manier zorgt u voor het verwijderen van condensatievocht uit uw woning.


Bestrijd optrekkend vocht door de muren te injecteren of te onderkappen!

Schakel een vakman in voor het beste resultaat. Bespaar op de bestrijdingskosten.

Offertes aanvragen

hoge luchtvochtigheid in Gelderland

Voorkom een hoge luchtvochtigheid in huis

Eén van de indicatoren voor het ontstaan van vochtschade is een hoge luchtvochtigheid in huis. Een hoge luchtvochtigheid is te meten met een hygrometer. Op het moment dat er sprake is van een te hoge luchtvochtigheid, is niet alleen de kans op schimmel groter. Ook het aantal zilvervisjes en pissebedden stijgt, evenals het risico op houtrot.

Het tegengaan van een te hoog vochtgehalte is gelukkig relatief eenvoudig. Door de woning goed te ventileren of een luchtbevochtiger te plaatsen is het probleem spoedig verholpen. Blijft het vochtgehalte hoog en bent u ten einde raad? Schakel een vochtexpert in om het probleem op te lossen.


schimmel in huisin Gelderland

Schimmel in huis

Een schimmel is een micro-organisme dat zelfs bij een lage zuurstofconcentratie groeit. Meestal bestaan ze uit draden, waardoor het eruit ziet als een soort dons of wol. schimmel op de muur ontstaat vaak bij ventilatiemogelijkheden en hoge luchtvochtigheid, zoals in een badkamer of keuken. Hoewel de meeste schimmelsoorten geen schadelijke gevolgen hebben, is de zwarte schimmel een risico voor de gezondheid. Onder meer ademhalingsproblemen en misselijkheid vormen mogelijke gevolgen van zwarte schimmels. Laat de schimmelvorming verwijderen door een expert uit Gelderland. Om schimmelproblemen te voorkomen zorgt u het beste voor een lage luchtvochtigheid, bijvoorbeeld door goed te luchten en te ventileren.

Wat doet schimmel met uw gezondheid?

Bekijk welke gezondheidsproblemen door schimmel in huis bij een huurder zijn ontstaan en wat een longarts hierover vertelt.

witte aanslag op muren Gelderland

Witte aanslag op muren

Eén van de problemen die kan ontstaan bij een te vochtige woonruimte is salpeter. Salpeter, ook wel witte aanslag genoemd, is een vorm van mineraal zout dat ontstaat door een reactie uit de chemische elementen in het grondwater en het kaliumcarbonaat uit het voegwerk. Salpeter is niet alleen schadelijk voor de bouwconstructie, maar ook voor uw gezondheid. Verwijder daarom de witte aanslag zo spoedig mogelijk. Dit doet u door de aangetaste muur te ontdoen van behang of verf, om daarna een speciale vloeistof aan te brengen. Behandel de aangetaste plek, en een ruime baan hier omheen, om zo de terugkeer van de salpeter te voorkomen. Liever de witte aanslag laten verwijderen door een vochtspecialist? Vraag dan gratis offertes aan.

Schimmel op muur

Vocht in huis herkennen

Regelmatig krijgen vochtbestrijding experts uit Gelderland de vraag hoe precies te herkennen is dat er sprake is van vocht in huis. Het eenvoudigste antwoord is: door de meting van de luchtvochtigheid. Hang een hygrometer op en u ziet het vanzelf wanneer het vochtgehalte in de lucht boven de 70% stijgt.

Daarnaast is ook de aanwezigheid van een muffe geur een aanduiding voor mogelijke vochtproblematiek. Tot slot raadt men aan om regelmatig de wanden te controleren op loshangend behang, donkere kringen of loslatend stucwerk. Dit is een aanduiding voor een vochtprobleem achter de muur.

Vochtbestrijding muren Gelderland

Over het algemeen herkent u vochtschade aan vochtige muren, het ontstaan van schimmels en het verschijnen van vochtplekken. De juiste vorm van vochtbestrijding is vooral afhankelijk van het soort vocht dat u tegenkomt. Het drogen van vochtige muren is bijvoorbeeld een tijdelijke oplossing, maar zal op de lange termijn de problemen natuurlijk niet verhelpen. Daarvoor vormen technieken zoals het waterdicht maken van de wanden door impregnatie een betere optie. Het is wel verstandig om uw binnenmuren goed in de gaten te houden. Ziet u loslatend stucwerk of vochtdoorslag? Dan is er iets aan de hand en schakelt u het beste een specialist in uit Gelderland. Wilt u meer weten? Bekijk dan ook de pagina over vochtdoorslag op wikipedia.

vochtige muur in Gelderland

Optrekkend vocht in de binnenmuren

De meest voorkomende vorm van vochtbestrijding is het tegengaan van optrekkend vocht in de binnenmuren. Dit kan namelijk zeer plotseling ontstaan, bijvoorbeeld door hevige regenval en stijging van het grondwaterniveau.

Het verhelpen van vochtige binnenmuren gaat het snelst door het injecteren van de muren. Het is een optie deze klus eigenhandig uit te voeren. Boor dan gaten op regelmatige afstanden en variërende hoogtes, in een hoek tot 30 graden. Zuig de boorgaten schoon en vul deze met het injectiemiddel.

Optrekkend vocht in de buitenmuren

Een veel voorkomend probleem is optrekkend vocht. Dit wordt vaak veroorzaakt door de afwezigheid van een waterkering, waardoor het grondvocht geabsorbeerd wordt door de muren. Optrekkend vocht tast vaak de muurafwerking aan en kan zelfs schade aan de constructie van woning veroorzaken. Bovendien is het mogelijk dat dergelijke vochtschade tot gezondheidsklachten leiden. Opstijgend vocht is vaak zichtbaar op de muur, u ziet dan vochtplekken verschijnen. Daarbij zijn schimmels en een muffe geur ook een teken van optrekkend vocht. Er zijn 3 methoden om optrekkend vocht tegen te gaan; injecteren of onderkappen van de muur of het aanbrengen van het Carebrick systeem.

vochtige kelder Gelderland

Vochtbestrijding in vochtige kelder

Bij steeds meer nieuwbouwwoningen in Gelderland kiest men voor een kelder. Dit is niet alleen een ruimte voor voedselopslag, het vergroot ook uw woonruimte. Het gevaar is dat er al snel vocht op de muren komt en er een vochtige kelder ontstaat. Van vochtige binnenmuren tot optrekkend vocht, en van houtrot tot vochtplekken. Dit komt omdat vrijwel iedere kelderruimte zich onder het grondwaterniveau bevindt. Om deze problemen tegen te gaan is een kelderdichting wenselijk. Er bestaan diverse technieken om de vochtige kelder waterdicht te maken. Zo is het een optie om de kelder dicht te maken met waterdicht beton op de wanden, maar ook het injecteren van de keldermuren is mogelijk.

vocht in kruipruimte Gelderland

Vochtige kruipruimte Gelderland

Niet alleen de kelder is gevoelig voor wateroverlast, ook bij de kruipruimte komt dit regelmatig voor. Vochtige kruipruimtes zijn nadelig voor het wooncomfort, met name omdat het in kruipruimtes sowieso al kouder is dan in de rest van uw woning. Vanuit de kruipkelder stijgt kou en vocht op, waardoor in de woonkamer de luchtvochtigheid stijgt en het wooncomfort vermindert. Een oplossing voor de vochtwering van kruipruimtes is de plaatsing van isolatiemateriaal. Zowel natuurlijke isolatiematerialen, bijvoorbeeld schelpen en zand, als kunstmatige isolatiematerialen zoals thermoskussens, gebruikt u voor de isolatie van uw kruipruimte. Schakel een vakman uit Gelderland voor praktische ondersteuning en een optimaal resultaat.

vocht in badkamer

Vochtige badkamer

Een te hoge luchtvochtigheid in de woonkamer is meestal eenvoudig te verhelpen door ergens een raampje open te zetten. Helaas geldt voor veel badkamers dat de mogelijkheden voor ventilering beperkt zijn. De kans op zwarte schimmelsporen is zeer groot, wanneer u tijdens het douchen de deur dicht houdt. Dit kan leiden tot zwarte schimmelvorming. Waar de meeste schimmelsoorten weinig gevaar opleveren, is de zwarte schimmel gevaarlijk voor de gezondheid. Niet alleen ademhalingsproblemen en misselijkheid kunnen hier het gevolg van zijn, ook het ontstaan van fibromyalgie en een chronisch vermoeidheidssyndroom worden gezien als gevolgen van de inademing van de schimmelsporen.


Schakel een vochtspecialist in voor een vochtdetectie!

De vakman weet precies waar hij op moet letten en welke bestrijdingsmethode geschikt is.

Gratis offertes ontvangen

Prijzen voor vochtbestrijding in Gelderland

De kosten voor het inschakelen van een vochtbestrijding professional uit Gelderland hangen van een aantal factoren af. Ten eerste gaat het om het soort vochtprobleem dat u wilt bestrijden en wat de ernst van het probleem is. Ook speelt de oppervlakte een rol in de hoogte van de prijzen. In onderstaande tabel vindt u de gemiddelde prijzen van de verschillende vochtbestrijding en vochtwering methodes. Voor onderkappen betaalt u bijvoorbeeld €100,- tot €150,- per lopende meter. Het verwijderen van schimmel kost €25,- tot €50,- per m². De prijs voor vochtwering hangt dus heel erg af van de methode. Voor exacte prijzen is het verstandig om via de offertepagina verschillende prijsopgaven aan te vragen bij vochtbestrijding experts uit Gelderland. Zij zullen op basis van uw wensen en budget een passende offerte maken, en het is aan u om deze vervolgens met elkaar te vergelijken op basis van de prijzen.

Prijs per vochtbestrijdingsmethode

Vochtbestrijding methodeBestrijden vanOmschrijvingGemiddelde prijs, inclusief btw, arbeid en materiaal*
ImpregnerenDoorslaand vochtLaag vochtwerende vloeistof aanbrengen op de buitenmuur€8,- tot €12,- per m²
InjecterenOptrekkend vochtMuren injecteren met een vochtwerende gelvanaf €100,- per lopende meter
OnderkappenOptrekkend vochtMuren injecteren met een vochtwerende gelvanaf €100,- per lopende meter
InjecterenOptrekkend vochtVochtkeringslaag in de muur aanbrengen€100,- tot €150,- per lopende meter
VentilatieMet name optrekkend vochtVan natuurlijke ventilatie tot een mechanisch ventilatiesysteem€40,- tot €1.500,-
CarebrickOptrekkend vochtNatuurlijk verdampingsproces via keramische kokers€100,- tot €125,- per lopende meter
Schimmel verwijderenSchimmelProfessionele schimmelbestrijding€25,- tot €50,- per m²
KelderafdichtingVochtige kelderVan alleen muren coaten tot kelder leegpompen en waterdicht maken€55,- tot €125,- per m²
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.


Besparen op de kosten van vochtbestrijding?

Vraag gratis offertes aan en vind een specialist die u helpt!

Offertes aanvragen

Vochtbestrijding methodes

Er zijn diverse vochtbestrijding methodes mogelijk. Dit is wel afhankelijk van wat de oorzaak van het vochtprobleem is. Bij optrekkend vocht is het bijvoorbeeld mogelijk om de muren te injecteren, te onderkappen of een Carebrick te plaatsen. Heeft u last van doorslaand vocht? Dan moeten de buitenmuren geïmpregneerd worden, is het mogelijk om de muren te verven met vochtwerende verf. Bovendien is het verwijderen van schimmels een vochtbestrijding methode. De methodes op een rij:


muren impregneren Gelderland

Muren impregneren of injecteren

Bij de injectie van de binnenmuren wordt er een middel tussen de binnen- en buitenmuur gespoten wat zorgt voor vochtwering. Op deze manier wordt het vocht geblokkeerd en heeft u geen last meer van optrekkend vocht. Het injecteren van de muren kost gemiddeld €100,- per lopende meter. Het impregneren van muren gaat anders in zijn werk. Hierbij wordt een impregneermiddel op de muur aangebracht, wat ervoor zorgt dat de muur beschermd is en er geen vocht meer in uw huis komt. De gemiddelde prijs voor vochtwering door middel va injecteren van de muren is €8,- tot €12,- per m².


muur onderkappen Gelderland

Muren onderkappen Gelderland

Het onderkappen van de muren is een drastische en effectieve manier van vochtbestrijding. Hierbij wordt uw woning in Gelderland stuk voor stuk opgetild, om er een waterdichte vochtkering te plaatsen. Zo bent u verzekerd van een goed resultaat en ondervindt u geen vochtproblemen meer. Onderkappen is behoorlijk prijzig, omdat het een grote klus is die vaak alleen wordt toegepast bij renovatiewerken. De gemiddelde prijs ligt tussen de €100,- en €150,- per lopende meter.

Vochtbestrijding door kruipruimte ventilatie

Om opstijgend vocht en kou in de woonkamer te voorkomen is het verstandig om isolatie toe te voegen aan de kruipruimte. Een tweede techniek van vochtwering die het wooncomfort verbetert, is het ventileren van kruipruimtes. Ventilatiemogelijkheden in een kruipruimte zijn niet verplicht volgens het bouwbesluit van 2012. Echter, wanneer er geen ventilatiesysteem in de kruipruimte is, dient u de dekvloer luchtdicht te leggen.

Voor het ventilatiesysteem van kruipruimtes krijgt u de keus uit twee opties: een natuurlijke en een kunstmatige variant. Een ventilatierooster is de meest eenvoudige en goedkope oplossing, gemiddeld kost dit €40,-. Voor een mechanisch systeem betaalt u circa €1.500,-. Lees meer over vocht in de kruipruimte.

Carebrick systeem

Heeft u last van vochtige muren in uw huis in Gelderland? Een innovatieve methode om vocht te bestrijden, is door het gebruik van vochtwering in de vorm van het Carebrick systeem. Dit systeem maakt gebruik van keramische kokers. Deze kokers worden in de buitenmuur geplaatst, wat zorgt voor een natuurlijke luchtstroom. De koudere plek trekt het vocht in de muur naar zich toe en wordt via het Carebrick systeem naar buiten afgevoerd. Het is dus een vorm van natuurlijke ventilatie. Uw muren zullen na verloop van tijd drogen, zodat vochtigheid en schimmel geen kans meer krijgen. Het voordeel is dat het een permanente oplossing is. Daarnaast is het een stuk minder ingrijpend dan het onderkappen van uw muren. Voor vochtwering met een carebrick systeem betaalt u gemiddeld €100,- tot €125,- per lopende meter.

Schimmel verwijderen Gelderland

Het verwijderen van de meeste schimmelplekken is vrij eenvoudig, mits u gebruik maakt van de juiste materialen. Welke methode geschikt is, hangt af van de ondergrond en de ernst van de schimmel. Een gladde ondergrond, zoals glas of chroom, hebben minder last van schimmelplekken. Bovendien reinigt u deze materialen eenvoudig met een spons en wat reinigingsmiddel. Voor wat ruwere ondergronden, zoals beton, is boenen met een harde borstel en de toevoeging van azijn of chloor de beste techniek. Bij zachtere ondergronden is het noodzakelijk om het deel met de schimmelplek weg te snijden en deze te vervangen. Voor stof geldt dat stofzuigen meestal voldoende werkt. Het professioneel verwijderen in Gelderland kost gemiddeld €25,- tot €50,- per m². Een handige tip is om de oorzaak ven de schimmels te achterhalen.

Kelderafdichting Gelderland

Last van vochtproblemen en ligt de oorzaak in uw kelder? Dan is het aan te raden om een methode van vochtwering te creëren, zoals kelderafdichting. Bij kelderafdichting wordt de ruimte waterdicht gemaakt. Hoe dit het beste aangepakt wordt, hangt af van de hardnekkigheid van het probleem en hoe het vocht binnenkomt.

De eerste optie bij kelderafdichting is bekuiping, waarbij de keldermuren- en vloeren gecementeerd worden. Het is ook mogelijk om kelderdrainage toe te passen. Via drainage wordt een teveel aan vocht afgevoerd. De prijzen voor kelderafdichting verschillen nogal en hangen af van wat er precies moet gebeuren. Gemiddeld betaalt u €55,- tot €125,-per m².

kelderdrainage Gelderland

Kelder waterdicht door kelderdrainage

Last van een teveel aan vocht in uw kelder? Met kelderdrainage wordt het vocht eenvoudig afgevoerd naar een afvoerput. Deze put staat weer in verbinding met het riool. Wanneer grondvocht door de muren of de vloeren doordringt, is het verstandig om vloer- en wanddrainage aan te brengen. Deze kelderdrainage bestaat uit het plaatsen van een noppenmembraam in de vloer en de wanden. Het vocht wordt dan afgevoerd door de kanaaltjes die er ontstaan door het noppenmembraam. De randen bij de vloer en de wand en de wand en het plafond zijn vaak zwakke plekken. Met kelderdrainage zoals randdrainage beschermt u de randen en voorkomt u binnendringend vocht.

kelderbekuiping in Gelderland

Vochtbestrijding door een kelderbekuiping

Een andere methode om de kelder af te dichten is door middel van kelderbekuiping. Met kelderbekuiping wordt er een kuip van waterdicht mortel aangebracht op de wanden en de vloer. Hierdoor kan vocht niet meer binnendringen in de keldermuren van uw woning in Gelderland. De kelderruimte staat onder een hoge druk, want het ligt onder het maaiveld. Grondvocht drukt constant tegen de wanden en de vloer en bij zwakke plekken is het mogelijk dat het binnendringt in de ruimte. Let er wel op dat u waarschijnlijk een mechanisch ventilatiesysteem of ventilatierooster nodig heeft na het aanbrengen van de kelderbekuiping. Want eventueel condensatievocht wordt niet meer afgevoerd door natuurlijke ventilatiemogelijkheden.

Hoe maakt de vochtspecialist beton waterdicht?

Een kelderbekuiping bestaat uit meerdere lagen. Als eerste verwijdert een vakman uit Gelderland de oude bezetting, denk hierbij aan een pleisterlaag of stucwerk. Dan onderzoekt hij de onderlaag en brengt hij waterdicht beton aan op de zwakke plekken waar vocht binnendringt.

Nadat het mortel droog is, brengt de specialist een fixeerlaag aan. De kelderbekuiping wordt afgemaakt met meerdere lagen waterdicht beton of mortel.

Elke laag moet eerst drogen, voordat de nieuwe laag aangebracht wordt. Hierdoor duurt het proces van het bekuipen een aantal dagen.

De laatste waterdicht beton worden soms vermengd met kunsthars voor de stevigheid en waterbestendigheid.

Zelf kelder waterdicht maken

Eén van de klussen waar u niet per se de ondersteuning van een erkend vakman uit Gelderland bij nodig hebt, is het waterdicht maken van de kelderruimte. Het is wel belangrijk dat u voldoende tijd vrij maakt en de juiste materialen en benodigdheden aanschaft. Om u te helpen bij het juist uitvoeren van de kelderdichting, is er een eenvoudig stappenplan opgesteld.

  • Stap 1. Start met het drogen van de muren. Hiervoor kunt u bij een bouwmarkt in Gelderland de juiste materialen huren.
  • Stap 2. Kies daarna de techniek voor kelderdichting die het beste bij uw situatie past. Plaats een stijve of soepele bekuiping, monteer een drainagesysteem, of kies voor het inspuiten van de keldermuren. Wij informeren u hier verder over de techniek voor een soepele bekuiping.
  • Stap 3. Schaf voor deze vorm van kelderdichting folie aan.
  • Stap 4. Zorg er voor dat de wanden en vloer droog zijn.
  • Stap 5. Kleef het folie tegen de bestaande oppervlakken.
  • Stap 6. Metsel een nieuwe wand, en laat een vloer gieten.

Vakman gezocht voor een kelderafdichting?

Vul het offerteformulier in en kies eenvoudig de beste vakman uit de regio Gelderland!

Meerdere offertes aanvragen

Vochtwering Gelderland

Wij spreken op deze pagina zowel over vochtbestrijding als vochtwering. Hoewel veel klanten uit Gelderland deze termen door elkaar gebruiken, bestaat er wel een verschil tussen vochtwering en vochtbestrijding. De term vochtwering is van toepassing op alle technieken die ervoor zorgen dat vocht geen kans maakt om in huis te komen. Vochtwering is in feite het voorkomen van vochtproblematiek. Bij vochtbestrijding maakt een expert gebruik van dezelfde technieken als bij vochtwering, maar voegt hier nog additionele klussen aan toe om de ontstane problemen te verhelpen.

Vrijblijvende offertes voor vochtbestrijding

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vochtbestrijding bij u thuis? Of wilt u meer weten over de kosten van vochtbestrijding?

Via het offerteformulier op de offertepagina komt u eenvoudig in contact met ervaren vakmannen uit Gelderland die u met alle plezier over de mogelijkheden en prijzen informeren.

Op basis hiervan krijgt u maximaal vijf offertes toegestuurd, welke u vervolgens zelf vergelijkt op het aanbod, de bestrijdingskosten en de werkwijze.

Zo vindt u iemand uit ons netwerk in Gelderland, die u helpt bij de vochtwering van uw vochtproblemen.

Veelzijdig netwerk

prijzen vochtwering
Zoekt u naar een professional die u wil helpen bij het reinigen, de nieuwbouw van een woning of een gehele verbouwing in Gelderland? Ook daarvoor kunt u ons netwerk inschakelen. Bij ons samenwerkingsverband zitten een heleboel bedrijven aangesloten die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied.