Specialist in vochtbestrijding

Vrijblijvend offertes aanvragen

Vochtbestrijding Den Haag

Wanneer u last heeft van vochtige muren dan is vochtbestrijding ontzettend belangrijk! Zonder vochtbestrijding leiden vochtige muren tot hoge luchtvochtigheid, vochtplekken en schimmelgroei. Dit heeft allemaal een negatief effect op uw eigen gezondheid en die van uw huisgenoten. Wanneer u problemen vermoedt door optrekkend of doorslaand vocht in huis, schakel dan snel een vochtspecialist uit Den Haag voor vochtwering in.

Op deze pagina leest u meer over de verschillende vochtbestrijding methodes en bij welke problemen u deze moet toepassen. Ook vindt u hier een indicatie van de kosten en leest u meer over de oorzaken van vochtproblemen. Wilt u weten wat u kunt besparen op de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend tot wel 5 offertes aan via het offerteformulier!


Profiteer van onze werkwijze

Wilt u ook besparen op vochtbestrijding? Dit doet u gemakkelijk met behulp van onze offerteservice! Kies het bedrijf met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40%! Twijfelt u nog? Dit zijn de belangrijkste voordelen.

  • Vergelijk gratis en vrijblijvend de offertes van meerdere specialisten.
  • Kies zelf de vochtspecialist met het beste aanbod of die het beste bij u past.
  • Bespaar tot wel 40% op uw vochtbestrijding in Den Haag!

Vocht in huis?

U ontkomt niet aan vocht in huis. Dit ontstaat namelijk altijd en overal. Het wordt pas een probleem als u last krijgt van vochtproblemen. Bijvoorbeeld last van vochtplekken door condensatievocht, of schimmel op de muur door opstijgend grondwater. Dit ziet er niet alleen heel slordig en lelijk uit, maar het is ook nog eens kwalijk voor uw gezondheid. Met vochtbestrijding pakt u deze problemen aan en verlaagt u de luchtvochtigheidsgraad. Het is wel belangrijk dat de vochtbestrijding volledig aansluit op de oorzaak van de problemen. Schakel daarom een vochtspecialist in om een juiste vochtdiagnose te stellen.

vochtbestrijding in Den Haag

Wat is optrekkend vocht?

Opstijgend vocht in huis is één van de meest voorkomende vochtproblemen bij huizen in Nederland. Optrekkend vocht begint in de kelder, kruipruimte of de fundering van een woonpand. Vaak is het een gevolg van stijgend grondwater of komt doordat er geen waterdichte laag tussen de fundering en binnenmuren is aangebracht.

Dit laatste is vaak het geval bij woningen die voor de jaren vijftig werden gebouwd. De vochtbestrijding bij opstijgend grondwater is relatief eenvoudig. De experts uit Den Haag voegen een waterkering toe aan de muur, waardoor het grondwater niet verder omhoog kan trekken. Zo krijgen de binnenmuren de kans om goed te drogen.

doorslaand vocht Den Haag

Wat is doorslaand vocht?

Doorslaand vocht, ook wel vochtdoorslag genoemd, ontstaat veelal bij oudere woningen in Den Haag. Ook in dit geval is er sprake van een poreuze muur of metselwerk. Het probleem ontstaat tijdens neerslag. Regenwater slaat dan tegen de buitenkant van de muur aan, waarna de muur het vocht opneemt. Het gevolg zijn vochtige binnenmuren, nare vochtplekken en zelfs de kans op schimmel. De enige manier om vochtplekken door doorslaand regenwater te bestrijden is door het dichten van de muur. Hierbij maakt de vochtspecialist de muur volledig waterdicht, bijvoorbeeld door impregneren of door nieuwe gevelbekleding. Zo krijgt de muur de kans om goed te drogen en kunt u de wanden daarna opnieuw afwerken!

vochtproblemen bestrijden

Vochtproblemen bestrijden in Den Haag

Er bestaan verscheidene soorten vochtproblemen die optreden bij vochtige muren, optrekkend grondvocht en een hoge luchtvochtigheid. Zo loopt u de kans op vochtplekken in de wanden en vloeren. De vochtplekken zien er niet alleen lelijk uit, maar bieden ook nog eens een voedingsbodem voor ongedierte en schimmel. Dit heeft uiteindelijk een negatief effect op uw gezondheid. Wanneer u vochtplekken op de muur opmerkt, dan heeft dit een aantal mogelijke oorzaken. Belangrijk is dat u de muur goed laat drogen voordat u deze opnieuw afwerkt. Dit is alleen mogelijk met behulp van goede vochtbestrijding, zodat de vochtige muren in Den Haag niet nog meer grondvocht aantrekken.

condensatievocht Den Haag

Condensatievocht

Iedereen heeft te maken met condensatievocht in huis. Waarom dit voor sommige woningen geen probleem is en voor anderen wel, heeft te maken met voldoende of juist onvoldoende ventilatie. Condensatie vormt zich namelijk altijd en overal; dit gaat u niet tegen. Het wordt echter pas een probleem wanneer de condensvorming niet naar buiten wordt afgevoerd. Heeft u ventilatieroosters boven uw ramen hangen? Zorg er dan voor dat deze altijd open staan. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u de roosters laten plaatsen door één van de experts uit Den Haag. Wanneer condensatievocht in uw huis een groot probleem is, dan kunt u ook overwegen om een mechanisch ventilatiesysteem te laten plaatsen.


Voorgoed van optrekkend vocht in huis verlost met het injecteren van muren!

Vergelijk gratis offertes en kies de vochtspecialist met de beste prijs. Bespaar tot 40%!

Offertes aanvragen

hoge luchtvochtigheid in Den Haag

Voorkom een hoge luchtvochtigheid in huis

De luchtvochtigheid in een pand, wordt sterk beïnvloed door methoden voor vochtbestrijding die u toepast. Hoe lager de luchtvochtigheid is, hoe beter dit is voor de gezondheid van uzelf en uw huisgenoten. Zo hebben mensen met reuma en astma minder last van hun klachten zodra er een droge lucht is.

Een ander voordeel van een lage luchtvochtigheid is een vermindering van het ongedierte. Zo zijn pissebedden en zilvervisjes in aanzienlijk lagere getale aanwezig. U laat de luchtvochtigheid dalen door uw pand in Den Haag goed te ventileren. Zet onder andere een raam open als u gaat douchen of koken. Zo blijft de luchtvochtigheid binnen proporties.


schimmel in huis

Schimmel in huis

Schimmel is een veelvoorkomend gevolg van vochtige wanden. Hoewel schimmel heel vervelend is, is het niet direct schadelijk voor de gezondheid. Desondanks raden wij aan om wel de schimmelplekken zo spoedig mogelijk uit uw kruipruimte, kelder of woonruimte te verwijderen. Hebt u last van zwarte schimmelsporen? Dan dient u direct een vochtbestrijding expert uit Den Haag in te schakelen. Deze vorm van schimmel is namelijk wel schadelijk, en leidt in extreme gevallen tot ademhalingsproblemen, misselijkheid en overige gezondheidsklachten. Schimmel is zelf het beste te verwijderen met een sopje, of bij hardnekkige schimmelplekken met behulp van een chemische schimmelverwijderaar.

Wat doet schimmel met uw gezondheid?

Bekijk welke gezondheidsproblemen door schimmel in huis bij een huurder zijn ontstaan en wat een longarts hierover vertelt.

witte aanslag op muren Den Haag

Witte aanslag op muren

Ziet u op een gemetselde muur dicht bij de grond een witte aanslag verschijnen? Dan hebt u waarschijnlijk last van salpeter. Salpeter wordt veroorzaakt door een reactie van elementen in het grondwater (nitraatbacteriën, ammoniak) en het kaliumcarbonaat dat in het metselwerk zit. Het gevolg van deze reactie is een witte, harige uitslag. Salpeter gedijt uitstekend in vochtige ruimtes, en is schadelijk voor de gezondheid en de staat van de bouwconstructie. Het is daarom belangrijk om het spoedig te verwijderen en de oorzaken van de vochtdoorslag aan te pakken. De vloeistof die hiervoor nodig is, is verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten in de regio. Meer weten over vochtdoorslag? Kijk dan eens op wikipedia.

Schimmel op de muur in Den Haag

Vocht in huis herkennen

Voor de gezondheid van uzelf en uw huisgenoten is het belangrijk om een te hoge vochtigheid in huis spoedig te herkennen. Eén van de eerste aanwijzingen voor vochtproblematiek in huis is een bedompte geur. Maar ook het ontstaan van vochtplekken en schimmels vormt een sterke aanwijzing.

Het herkennen van schimmels is niet altijd eenvoudig, omdat ze soms beginnen als een kleine verkleuring op de badkamertegels of een soort dons op een betonnen muur. Het is met name belangrijk om uw zintuigen te gebruiken, zeker op plekken waar er sprake is van waterschade, want hier is de kans op schimmels het grootst.

Vochtbestrijding muren Den Haag

Vochtbestrijding voor buiten- en binnenmuren kan verschillend worden toegepast. De meest voorkomende methode is het dichten van de wanden. Hierbij brengt men een speciale coating over de muur aan, die ervoor zorgt dat de stenen verzadigd raken. Vervolgens komt het regenwater niet meer via de buitenzijde naar binnen. De vochtwering voor opstijgend grondwater wordt het beste gedaan door de muren te injecteren. Het injecteren van de vochtige muren heeft sterk positieve gevolgen voor de luchtvochtigheid binnenhuis en beperkt de overlast aanzienlijk. Voor het dichten of injecteren van de muren kunt u het beste de hulp inschakelen van ons netwerk.

vochtige muur

Optrekkend vocht in de binnenmuren

Wanneer u een woning laat bouwen in Den Haag, dan is het aan te raden om de wanden en aansluitingen van buitenaf te behandelen. Hierdoor dringt het vocht niet van buitenaf de constructie binnen. Voor bestaande gebouwen is dit meestal helaas niet mogelijk. Daarom moeten er bij optrekkend vocht in de binnenmuur gekeken worden naar een manier waarop dit onder in de muur is te blokkeren. Eén oplossing is door de binnenmuren te injecteren. Hierbij zal het vocht in huis geen vat meer krijgen op de muur. Daarnaast kunt u de binnenmuur ook onderkappen. Deze techniek is een oplossing voor langere duur, en daardoor voordeliger.

Optrekkend vocht in de buitenmuren

Zoals al eerder aangegeven is het injecteren van de buitenmuren één van de meest praktische oplossingen om vochtige plekken tegen te gaan. Bij het injecteren wordt er op diverse plekken een gaatje in de voegen geboord. Dit moet in een hoek van ongeveer 25 graden, en de boorgaten mogen maximaal 15 centimeter van elkaar af zitten. In deze gaten wordt een bepaald injecteermiddel gespoten. Voor de buitenmuren geldt dat dit een zeer krachtig middel dient te zijn, omdat de buitenmuren veel blootstaan aan de invloed van weer en wind. Het nadeel van deze methode is dat dit periodiek opnieuw dient te gebeuren door een expert uit Den Haag.

vochtige kelder in Den Haag

Vochtbestrijding in vochtige kelder

De vochtige kelder is de plaats in huis waar regelmatig een vochtprobleem optreedt. De vochtwering en vochtbestrijding in de vochtige kelder (ook wel kelderdichting genoemd) zal dan ook uit een aantal handelingen moeten bestaan. De meest gebruikelijk methode voor vochtbestrijding is het plaatsen van een tijdelijke verwarming om de vochtigheidsgraad te verminderen. Vervolgens is het afhankelijk van de mate van vochtoverlast voor welke vorm van kelderdichting u dient te kiezen. Het is mogelijk om de vochtige muren te injecteren om deze waterdicht te maken, of om een gehele nieuwe keldervloer te leggen met een extra laag voor vochtwering. Wij adviseren om samen met een vochtbestrijding expert te kijken naar de exacte oorzaak van het probleem voor de juiste kelderdichting.

vocht in kruipruimte in Den Haag

Vochtige kruipruimte Den Haag

Niet alleen in de buiten- en binnenmuren van een woning kunnen vochtplekken ontstaan. Ook bij de kruipruimte kunnen vochtproblemen optreden. Dit komt doordat de kruipruimte onder de grond worden gebouwd. Dit betekent onder meer dat het er donker is, maar ook dat het automatisch kouder is dan op een andere plek in het gehele pand. Een gemiddelde kruipruimte heeft een basistemperatuur van ongeveer twaalf graden bijvoorbeeld. Om te voorkomen dat er problemen ontstaan met een vochtige kruipruimte, is het een optie om deze extra te ventileren met behulp van een ingebouwd ventilatiesysteem. Ook een kelderdichting techniek is voor kruipruimtes soms geschikt. Wilt u meer lezen over dit onderwerp? Wij hebben dit artikel geschreven.

vocht in badkamer

Vochtige badkamer

Woont u al jaren in hetzelfde pand, en is er al deze tijd nooit een raam of ventilatierooster in de badkamer geplaatst? Dan is de kans groot dat er sprake is van een ongezonde situatie. Eén van de risico’s van een vochtige badkamer is het ontstaan van zwarte schimmel. Dit is een zeer giftige schimmelsoort, die verschillende gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Langdurige blootstelling hieraan zorgt onder meer voor mogelijke klachten als misselijkheid, zenuwpijn, ademhalingsproblemen en vermoeidheid. Mocht u zwarte plekjes zien in de badkamer of keuken en vermoedt u dat het om zwarte schimmelsporen gaat? Laat deze dan direct verwijderen door een ervaren specialist.


Last van schimmel, vochtplekken of condensatievocht? Schakel dan een vochtspecialist in!

De vochtspecialist achterhaalt snel de oorzaak van uw vochtproblemen en voert daarna vochtbestrijding uit.

Gratis offertes ontvangen

Prijzen voor vochtbestrijding in Den Haag

In de tabel hieronder vindt u een duidelijk overzicht van de kosten voor vochtbestrijding. Welke vochtwering techniek u het beste kunt inzetten is helemaal afhankelijk van de oorzaak van uw problemen. Als het grondvocht via de fundering uw binnenmuren intrekt kunt u ventileren wat u wil, maar lost u het probleem niet op. Wist u bovendien dat de prijzen per vochtwering expert in Den Haag enorm kunnen verschillen? Wij raden daarom altijd aan om meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Door de prijzen van meerdere experts uit Den Haag naast elkaar te leggen, weet u direct wie het beste aanbod doet. Dit kan tot wel 40% op de totaalprijs schelen!

Prijs per vochtbestrijdingsmethode

Vochtbestrijding methodeBestrijden vanOmschrijvingGemiddelde prijs, inclusief btw, arbeid en materiaal*
ImpregnerenDoorslaand vochtLaag vochtwerende vloeistof aanbrengen op de buitenmuur€8,- tot €12,- per m²
InjecterenOptrekkend vochtMuren injecteren met een vochtwerende gelvanaf €100,- per lopende meter
OnderkappenOptrekkend vochtMuren injecteren met een vochtwerende gelvanaf €100,- per lopende meter
InjecterenOptrekkend vochtVochtkeringslaag in de muur aanbrengen€100,- tot €150,- per lopende meter
VentilatieMet name optrekkend vochtVan natuurlijke ventilatie tot een mechanisch ventilatiesysteem€40,- tot €1.500,-
CarebrickOptrekkend vochtNatuurlijk verdampingsproces via keramische kokers€100,- tot €125,- per lopende meter
Schimmel verwijderenSchimmelProfessionele schimmelbestrijding€25,- tot €50,- per m²
KelderafdichtingVochtige kelderVan alleen muren coaten tot kelder leegpompen en waterdicht maken€55,- tot €125,- per m²
* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.


Bespaar ook op de kosten van vochtbestrijding!

Vergelijk offertes en kies de vochtwering expert uit Den Haag met het beste aanbod.

Offertes aanvragen

Vochtbestrijding methodes

Er bestaan meerdere vochtwering technieken voor particuliere woningen in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan het coaten van de buitenmuren, een professionele kelderdichting of het injecteren van de binnenmuren. Ook nieuwe gevelbekleding is een oplossing. Voor deze oplossing heeft u soms een vergunning nodig. Deze kunt u aanvragen via omgevingsloket.nl. Daarnaast is ook ventileren belangrijk voor het verlagen van de luchtvochtigheid, om op deze manier problemen zoals vochtplekken en vochtige binnenmuren te voorkomen. Weet u niet welke vochtwering methode het meest geschikt is om vochtplekken te voorkomen of bestrijden? Schakel dan professionele hulp in! Zij voorzien u van een juiste vochtdiagnose en adviseren welke methode het beste is. Vochtweringexperts voeren meestal de volgende methodes uit:


muren impregneren Den Haag

Muren impregneren of injecteren

Veel mensen in Den Haag zijn niet op de hoogte van het verschil tussen het impregneren en injecteren van de muren. Beide vochtwering technieken zorgen ervoor dat de binnenmuren droog en warm blijven en voorkomen vervelende vochtproblemen. Toch zitten er een aantal verschillen in. Bij de eerste techniek gaat het vooral om het dichten van de muur. Met behulp van een speciale coating sluiten de poriën, waardoor neerslag niet langer in het metselwerk kan trekken. Bij het injecteren gaat het om het aanbrengen van een waterkering, waardoor het grondvocht niet verder omhoog kan trekken. Voor het waterdicht maken van de muur betaalt u ongeveer €8,- tot €12,- per m² en injecteren kost ongeveer €100,- per strekkende meter.


muur onderkappen Den Haag

Muren onderkappen Den Haag

Een techniek die in Den Haag ook vaak toegepast wordt, is het onderkappen van de muren. Het onderkappen werkt volgens hetzelfde principe als injecteren: de vochtspecialist brengt een vochtwerend materiaal aan tussen de onderste rij muurstenen zodat het grondvocht niet verder omhoog kan trekken. Zo blijven de buiten- en binnenmuren droog! Een onderkapping is een intensieve klus en neemt veel tijd in beslag. Dat komt omdat de vochtbestrijdingexperts uit Den Haag de stenen steeds per meter verwijderen en terugplaatsen. Toch is deze methode erg geschikt als u van de vochtproblemen verlost wilt zijn. Onderkappen kost gemiddeld €100,- tot €150,- per strekkende meter.

Vochtbestrijding door kruipruimte ventilatie

De kruipruimte is in Den Haag vaak een vochtige ruimte. U gebruikt deze waarschijnlijk niet vaak. Daarom zult u zich misschien afvragen waarom u de kruipkelder moeten behandelen tegen vochtproblemen. Het is natuurlijk niet verplicht, maar toch is het aan te raden de kruipruimte goed te ventileren. Bij vochtproblemen in de kruipkelder voelt uw vloer in de woonkamer en keuken namelijk koud aan. Hierdoor vermindert het wooncomfort. Door de kruipruimte alleen al te ventileren verdwijnen een hoop van deze problemen! Kiest u voor de installatie van ventilatieroosters dan bent u voordeliger uit dan wanneer u een ventilatiesysteem laat installeren. De kosten variëren van €40,- tot €1.500,-.

Carebrick systeem

Ga ook voor het innovatieve Carebrick systeem om optrekkend grondvocht in uw woning in Den Haag te bestrijden. Vochtproblemen, schimmel of vochtplekken zijn met het Carebrick systeem verleden tijd. De specialist maakt een aantal holtes in de buitenmuren en plaatst hier keramische kokers in. De kokers zorgen voor een natuurlijke luchtdoorstroming en trekken het vocht aan. Door de luchtdoorstroming wordt het vocht naar buiten afgevoerd. Het systeem is duurzaam, vereist weinig onderhoud en is een permanente oplossing voor uw vochtproblemen. De kosten van het Carebrick systeem zijn gemiddeld €100,- tot €125,- per strekkende meter. U kunt al een Carebrick systeem laten installeren in één dag!

Schimmel verwijderen Den Haag

In en om uw woning kunt u last hebben van schimmel. Schimmel op de muur vormt een gevaar voor de gezondheid en moet u daarom zo snel mogelijk (laten) verwijderen. In de meeste bouwmarkten zijn chemische middelen verkrijgbaar om schimmel zelf te verwijderen. Toch is dit niet altijd de beste methode. Het werken met chemische middelen is niet goed voor uw gezondheid en het vereist een goede voorbereiding. Zo heeft u in ieder geval handschoenen nodig en is het belangrijk om uzelf tijdens het verwijderen te beschermen door middel van een mondkapje en bril. Het is daarom verstandiger om de schimmel te laten verwijderen door een vakman. Dit kost ongeveer €25,- tot €50,- per m².

Kelderafdichting Den Haag

Kelders bevinden zich onder het grondniveau en worden daarom omringd door grondwater. Grondvocht oefent een druk uit op de keldermuren en probeert op elke mogelijke manier naar binnen te dringen. Vaak lukt dit, door beschadigingen aan de keldermuren, lekkages aan de kim of problemen door opstijgend grondvocht. Een kelderafdichting houdt in dat u de keldermuren en –vloer helemaal waterdicht maakt. Met een kelderafdichting verbetert u dus de luchtvochtigheid in de kelder, waardoor u deze kunt inzetten als extra leefruimte. Een kelderafdichting wordt in Den Haag op verschillende manieren gedaan. De meest voorkomende methode is door middel van een bekuiping

kelderdrainage Den Haag

Kelder waterdicht door kelderdrainage

Een vochtige kelder is een veelgehoord probleem. Gelukkig is dit op te lossen met behulp van een kelderafdichting. Een kelderafdichting gaat vaak samen met kelderdrainage, om zo het overtollig grondwater af te voeren. Hoe de kelderdrainage wordt aangebracht is afhankelijk van de oorzaak van het vochtprobleem. Kelderdrainage kan namelijk bij de rand, de vloer of bij de wand aangebracht worden. Kelderdrainage via de wand en vloer gebeurt door middel van een noppenmembraan. Hierin zitten kleine kanaaltjes verwerkt die het overtollig grondwater afvoeren naar een opvangreservoir. Wordt er wanddrainage geplaatst, dan is dit altijd in combinatie met kelderdrainage via de vloer. Over de kelderdrainage heen plaatst u dan een nieuwe vloer en wand die volledig droog blijven.

kelderbekuiping in Den Haag

Vochtbestrijding door een kelderbekuiping

Een andere manier om een kelderafdichting te realiseren is door middel van kelderbekuiping. Bij een kelderbekuiping schakelt u vakmannen in die het beton waterdicht maken. Door de lage ligging van de kelder is deze namelijk omringd door grondvocht dat continu druk uitoefent op de keldermuren. Het is dan ook niet vreemd dat het grondwater via de kimnaad (de aansluiting tussen de vloer en muur) of zelfs door de muren naar binnenkomt.

Met een kelderbekuiping laat u het beton waterdicht maken zodat de muren volledig droog blijven. Hieronder leest u hoe een kelderbekuiping in z’n werk gaat en hoe de vochtspecialisten beton waterdicht maken.

Hoe maakt de vochtspecialist beton waterdicht?

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat keldermuren standaard waterdicht beton zijn. Dit is helaas niet het geval. Bij een kelderdichting kan een vakman het beton waterdicht maken. Door de wanden en wanden te cementeren ontstaat er waterdicht beton. Het grondwater krijgt bij waterdicht beton niet langer de kans op de kelderruimte binnen te dringen.

Heeft u een betonnen vloer? U kunt ook dit beton waterdicht maken met behulp van een speciale coating. Dit zorgt ervoor dat vocht niet langer in het beton dringt. Hiermee beschermt u het waterdicht beton tegen vocht- en vriesschade en wordt het oppervlak ook niet aangetast door zouten en vet.

Zelf kelder waterdicht maken

Een laatste klus waar wij u graag meer informatie over willen geven is het waterdicht maken van de vochtige kelder. De kelder is waterdicht te maken met behulp van een speciale waterdichtingspasta. Deze is verkrijgbaar bij vrijwel elke bouwmarkt in Den Haag. Smeer de pasta over de muren en vloer en u zorgt ervoor dat grondwater niet meer in de ruimte kan trekken.
Het waterdicht maken van de kelder is niet de volledig oplossing. U dient er tevens voor te zorgen dat het grondwater niet meer de ruimte binnentrekt, en dat de vochtige kelder voldoende geventileerd wordt. Onder andere de installatie van een ventilatierooster lost dit op.


Geïnteresseerd in een kelderafdichting of kelderbekuiping?

Schakel een vakman in én bespaar op de kosten. Hoe? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes.

Meerdere offertes aanvragen

Vochtwering Den Haag

Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag wat het exacte verschil is tussen vochtwering en vochtbestrijding. Hoewel mensen deze twee termen vaak door elkaar gebruiken, bestaat er wel degelijk een verschil. Vochtbestrijding staat voor het tegengaan van vocht dat al in de woning is ontstaan. Onder vochtbestrijding valt bijvoorbeeld het verwijderen en reinigen van schimmel en het leegpompen van de kelder. Vochtwering daarentegen staat voor het voorkomen van vocht in huis. Bij vochtwering gaat vooral om het preventief behandelen van wanden en de installatie van een goed ventilatiesysteem. Wanneer vochtwering niet voldoende is, dan is het noodzakelijk om vochtbestrijding toe te passen.

Vrijblijvende offertes voor vochtbestrijding

Wilt u zo snel mogelijk van uw vochtproblemen verlost zijn? Geef dan al uw wensen door via het offerteformulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk meerdere offertes op maat van vochtspecialisten uit Den Haag. U krijgt de mogelijkheid om de offertes uitgebreid met elkaar te vergelijken, zodat u verzekerd bent van het scherpste aanbod.

Zo wordt u snel geholpen tegen de laagste prijzen! Is het tijd om uw vochtige muren aan te pakken? Of wilt u doorslaand regenwater in de toekomst voorkomen? Vul dan gelijk het offerteformulier in.

Onze offerteservice is gratis en vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Veelzijdig netwerk

prijzen vochtwering
Zoekt u naar een professional die u wil helpen bij de nieuwbouw van een woning in Den Haag? Ook daarvoor kunt u ons netwerk inschakelen. Bij ons samenwerkingsverband zijn veel bedrijven aangesloten met ruime ervaring aangesloten.