Impregneren

Er zijn diverse methodes om vochtproblemen te bestrijden en uw huis vuilvrij te houden. Impregneren is zo’n methode. Impregneren (ook wel hydrofoberen) van uw gevel en buitenmuur zorgt ervoor dat de muur vuil- en waterafstotend wordt. Het impregneren van uw buitenmuur is het waterdicht maken van uw muur en gevel door er een laagje op te spuiten of te rollen. Door uw muur te impregneren zorgt u ervoor dat vocht niet naar binnen komt en dat uw muur en gevel langer mooi blijft. Benieuwd naar de prijzen voor impregnatie? Via onze dienstverlening vergelijkt u op vrijblijvende wijze meerdere offertes van bedrijven bij u uit de regio. Vul gerust het contactformulier in.

Voorkom vochtproblemen

Niemand zit te wachten op vocht in huis. Daarom zijn er verschillende technieken om vocht buiten de deur te houden. Zo kunt u een muur laten injecteren met een vochtwerend middel. Ook kunt u uw muur laten impregneren. Bij zowel injecteren als impregneren of hydrofoberen kunnen wij u helpen. Injecteren van de muren kunnen wij zowel bij binnen- als buitenmuren. Hydrofoberen is een manier van vochtbestrijding die vooral voor de gevel en de buitenmuur wordt gebruikt. Beide methodes van vochtbestrijding kunnen gebruikt worden bij zowel nieuwe als oude muren.

Zelf impregneren

U kunt er voor kiezen om uw muur zelf te impregneren. Immers is het niet meer dan een laagje aanbrengen op uw gevel en uw buitenmuur. Toch is dit wat te makkelijk gedacht. Het is namelijk van belang dat de substantie gelijkmatig op de gevel en buitenmuur wordt aangebracht. Aangezien de substantie vaak doorzichtig is, is dit lastig in te schatten. Daarom is het verstandig om een vakman van De Jong in te zetten om uw gevel en buitenmuur te hydrofoberen. Zo weet u zeker dat het impregneren op de juiste manier gebeurt en u optimaal van het resultaat kunt genieten.

Welke gevels impregneren?

Voor een goede vochtbestrijding is het van belang dat alle muren beschermd worden. Kies er daarom voor om al uw buitenmuren en uw gevel te hydrofoberen. Er zijn diverse voordelen verbonden aan het impregneren van uw buitenmuur en gevel:

  • De muur en gevel wordt waterafstotend
  • De muur en gevel wordt schimmelwerend
  • De muur en gevel wordt graffiti werend (door het laagje op de muur is het makkelijker om graffiti te verwijderen)
  • De muur en gevel brandvertragend maken (in een goed impregneermiddel zit een brandvertragende stof)
  • Bescherming tegen zure regen

Wij kunnen uw muur voor u impregneren, zodat ook u kunt genieten van een muur die beschermd is tegen water, schimmel en graffiti. Niet alleen dient hydrofoberen als vochtbestrijding en zorgt het er voor dat uw gevel en buitenmuur beschermd worden tegen water en vuil, het zorgt er ook nog voor dat uw huis een stukje veiliger wordt.
muren impregneren

De Jong Bouw: netwerk van experts in vochtbestrijding

Wij zorgen tevens voor uw gevelreiniging, gevelrenovatie en dakwerken tegen scherpe prijzen.

Impregneermiddel

Om uw gevel en buitenmuur te impregneren is er impregneermiddel nodig. Er zijn verschillende soorten impregneermiddelen verkrijgbaar. Ten eerste kan er gekozen worden uit een crème achtig impregneermiddel of juist een vloeibare versie. De crème wordt op de buitenmuur aangebracht door middel van een roller, ongeveer net zoals wanneer men een muur schildert. De vloeibare versie wordt op de muur gespoten. Daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende eigenschappen van het impregneermiddel. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een impregneermiddel op waterbasis, een variant die voor het milieu vriendelijker is.

Wat kost impregneren?

Het impregneren van uw muren is een verstandige keuze als u uw gevel, buitenmuren en uw huis wilt beschermen tegen vuil en vochtproblemen wilt bestrijden. Dit kunt u zelf doen, maar de keuze om het te laten doen door één van onze vochtbestrijding experts is een betere keuze. Op deze manier weet u zeker dat het impregneren op de juiste manier gebeurt en heeft u er zelf geen werk van. Zo kunt u zonder al te veel gedoe genieten van een tegen vocht en vuil beschermde gevel en buitenmuur. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er geen hoge kosten aan verbonden zijn. Wij sturen een vakman uit de buurt naar u toe en deze vakman impregneert uw muur tegen de meest voordelige prijs. Op basis van uw woning wordt er een prijs gegeven voor het hydrofoberen.

Contact met een vochtbestrijding expert

Wilt u uw gevel en buitenmuur laten impregneren? Neem dan snel contact op met een vochtbestrijding expert van De Jong. Dit kunt u doen door contact op te nemen door middel van het contactformulier op deze website. Er komt een vakman uit de buurt naar u toe om uw muren te hydrofoberen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de meest voordelige prijs betaald voor het impregneren van uw muur. Neem contact op!

impregneren