Graffiti laten verwijderen!

Graffiti verwijderen

Hoewel graffiti op de muren een ware vorm van kunst kan zijn, is dit echter over het algemeen iets wat men het liefst zo snel mogelijk van de wanden wil halen. Wij krijgen dan ook regelmatig vragen over de methoden waarmee muurverf verwijderd kan worden, welke producten hiervoor geschikt zijn en wat de kosten zijn. Wilt u weten wat het verwijderen van graffiti kost?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt van een aantal specialisten dan een gratis en passende offerte op maat. Het is aan u om de offertes te vergelijken op prijs en kwaliteit en te kiezen voor de specialist die u het beste aanbod doet. Op deze pagina vindt u verder meer informatie over de opties voor graffiti verwijderaar, en de bijbehorende prijzen. H

Diverse producten

Wanneer u muurverf of graffiti van uw muren wil halen dan zijn er diverse producten beschikbaar waar een professional of uzelf gebruik van kan maken. Zo is er speciale graffiti verwijderaar voor kwetsbare wanden, voor steen en voor hout beschikbaar. Deze producten zorgen ervoor dat de muurverf verwijderd wordt, zonder dat het materiaal daaronder aangetast wordt. Daarnaast is er bij menig gevelreiniging specialist ook verfafbijt verkrijgbaar, een agressiever materiaal waarmee u de verf gegarandeerd oplost en verwijdert. Tot slot kunt u nog bij onze specialisten terecht voor gevel impregnatie producten die niet alleen de verf verwijderen, maar tevens ervoor zorgen dat in de toekomst de muurverf niet aan de muur blijft zitten. Vraag via het contactformulier naar kosten en mogelijkheden!

Zelf de muurverf verwijderen

Wordt er regelmatig bij u op de muren van de woning of een bedrijfspand graffiti gespoten en wil u dit graag zelf verwijderen? Dan raden wij aan om ten eerste gebruik te maken van een verfafbijter of andere vorm van verwijderaar om de muurverf op te lossen. Is de graffiti opgelost? Spuit dan met behulp van een hogedrukreiniger de verf onder een hoek van 45 graden van de muur af. Dit levert gegarandeerd het beste resultaat. Draag tijdens de klus altijd beschermende kleding, dichte schoenen, een spatdichte bril, en rubberen werkhandschoenen. Zo voorkomt u gezondheidsproblemen of zelfs brandwonden van de verafbijt.

Impregneren

Het impregneren van een buitenmuur en gevel doet u vaak na gevelreiniging. Hiermee voorkomt u dat u binnenkort weer aan de slag moet. Om een vuile gevel te voorkomen en om uw woning te beschermen tegen vochtproblemen, kiest u voor impregneren. Bij het impregneren wordt er een speciaal middel op uw buitenmuur gespoten. Dit middel stoot vuil en water af, waardoor er geen vuil kan hechten op uw gevel en u geen last krijgt van vochtproblemen. In principe kunt u impregneren zelf doen, maar bij twijfel kunt u het beter overlaten aan een professioneel bedrijf. Het zou zonde zijn als u door het gebruik van het verkeerde impregneermiddel uw gevel beschadigd.

graffiti verwijderen

Kosten graffiti verwijderaar

Hoe hoog de kosten worden voor het verwijderen van graffiti is afhankelijk van de wensen die u heeft. Wilt u graag de hulp ontvangen van een professioneel verwijderaar, dan komen de kosten ongeveer rond de €100,- uit, waarbij de exacte prijs afhankelijk is van het muuroppervlak en de intensiteit van de muurverf. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden wanneer u persoonlijk het probleem wilt verhelpen. Koop bijvoorbeeld bij uw lokale bouwmarkt de benodigde producten zoals verfabijter voor ongeveer 20 euro per liter en huur of leen een hogedrukspuit. Zo bespaart u sterk op de kosten, maar bent u wel geruime tijd kwijt aan de klus. Een professional uit ons bedrijf is u desgewenst graag van dienst bij het verwijderen van graffiti.

muurverf verwijderen

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd welke producten wij inzetten om muurverf van de buitenmuren van uw pand te halen? Hebt u vragen over onze werkwijze? Of wilt u graag weten wat de kosten worden voor het verwijderen van graffiti bij uw woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul op het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen en vragen in, en wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag spoedig beantwoord wordt. Desgewenst sturen wij u tevens een geheel vrijblijvende offerte toe. Vergelijk deze op basis van prijs en aanbod met andere aanbieders en kies zo voor een erkend graffiti verwijderaar die aan al uw eisen voldoet! Wij zijn u met alle plezier van dienst.

De Jong Bouw: netwerk van erkende specialisten in de bouwsector

Wij zorgen voor uw gevelreiniging, gevelrenovatie, dakwerken en vochtbestrijding tegen voordelige tarieven.