Gevelspecialist gezocht?

Vergelijk offertes & bespaar!

Gevelreiniging en gevelrenovatie Zeeland

Gaat u voor een gevelreiniging of gevelrenovatie? Met een specialist uit Zeeland bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende hulp. Laat bijvoorbeeld uw gevel reinigen met stoom om milde aanslag te verwijderen. Of kies voor een renovatie om uw beschadigde buitenmuur te vernieuwen. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen. Bespaar tot wel 40% op de kosten door prijsoffertes te vergelijken. Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig een aantal gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen. Vergelijk de voorwaarden en prijzen en bespaar!


Verbeter de uitstraling & levensduur van de gevel

Ziet uw buitengevel er na al die jaren wat slordig en onverzorgd uit? Is er bijvoorbeeld groene- of witte aanslag ontstaan of is er mos op het voegwerk gaan groeien? Dan is het hoog tijd voor een goede renovatie. De vervuiling laat namelijk niet alleen een onverzorgde indruk achter, maar het tast ook de kwaliteit van de buitenmuren aan. Door de vervuiling van de buitenmuren te verwijderen beschermt u de gevelmuur dus tegen verdere beschadigingen. Daarmee bespaart u zichzelf de hogere kosten van een volledige gevelrenovatie! Al met al zitten er een drietal belangrijke voordelen aan een gevelreiniging:

 • U verhoogt uw woningwaarde omdat deze er beter uitziet.
 • Doordat het huis verzorgder oogt, vergroot u de kans op het vinden van een huurder of koper.
 • En tot slot: u verbetert de kwaliteit en de levensduur. Doordat u warmteverlies en tocht vermindert, creëert u binnenshuis een prettiger leefklimaat.
gevelreiniging Zeeland

Gevelreiniging Zeeland

Met gevelreiniging wordt al het vervuiling en aanslag van uw gevel verwijderd. Geen lelijke witte of groene aanslag meer. De vakman uit Zeeland verwijdert zelfs graffiti van de buitengevel. Vervuiling ziet er lelijk uit, maar het beschadigt ook het metselwerk. Door mos loopt regenwater bijvoorbeeld niet naar beneden, maar blijft het hangen op de gevel. De neerslag trekt hierdoor in de buitenmuren en veroorzaakt uiteindelijk vochtplekken. De vakman gebruikt stoomreinigen en nevelstralen voor het reinigen van milde aanslag. Met chemische reiniging wordt zelfs hardnekkige vervuiling zoals graffiti verwijderd. Door de buitenmuur te impregneren zorgt u ervoor dat uw gevel beter bestand is tegen het weer.

gevelrenovatie Zeeland

Gevelrenovatie Zeeland

Bij grote beschadigingen zoals scheuren of kapotte gevelstenen en wanneer gevelreiniging niet meer mogelijk is, is het verstandig om een gevelrenovatie uit te laten voeren.

De vakman knapt uw buitengevel op, zodat de levensduur wordt verlengd en uw pand er mooier uit ziet. Ook voorkomt u hoge herstelkosten, bijvoorbeeld bij waterschade door een kapotte voeg. U heeft diverse opties voor gevelrenovatie. Zo kunt u alleen de voeg laten herstellen, door een beschadigde voeg uit te laten slijpen. Maar het is ook mogelijk om een verouderde dorpel te laten renoveren door een specialist uit Zeeland.

Kosten gevelreiniging

U bent vast ook benieuwd naar de gemiddelde prijzen. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld de grootte van de gevel. De gemiddelde prijs per vierkante meter voor zandstralen is €12,-. Voor een gevel van 60 vierkante meter moet u dan rekening houden met een gemiddelde prijs van €720,-. Alleen impregneren kost gemiddeld €10,- per m². Een combinatie van impregneren en reinigen is beter. Dit kost gemiddeld €20,- per m². Naast de grootte van de gevel, is ook de gekozen techniek, het materiaal en benodigde hulpmiddelen (zoals een steiger) van invloed op de uiteindelijke totaalprijs.

Prijstabel: kosten gevelreiniging

Werkzaamheden Prijs per m² Totaalprijs*
Stoomreiniging
(hogedrukreiniging)
€6,- €360,- tot €600,-
Zandstralen
(rode stenen)
€12,- €720,- tot €1.200,-
Chemische reiniging €16,- €960,- tot €1.600,-
Impregneren €10,- €600,- tot €1.000,-
Impregneren en reinigen €20,- €1.200,- tot €2.000,-
Impregneren, reinigen en voegen €35,- €2.100,- tot €3.500,-

* Let op: De prijzen zijn incl. btw en gebaseerd op een gevel oppervlakte van 60 m² tot 100 m². Benieuwd naar de prijs voor uw situatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kosten gevelrenovatie

De kosten voor gevelrenovatie per m² in Zeeland worden voornamelijk beïnvloed door de grootte van de buitenmuur en de soort renovatie. Ook de techniek is van invloed. Elektrisch uithakken van een voeg kost bijvoorbeeld €40,- per m², maar manueel uithakken is duurder, namelijk €42,- per m². Dit is namelijk veel arbeidsintensiever en kost meer tijd. Een nieuwe voeg begint bij een gemiddelde prijs vanaf €10,- per m². Een aantal renovatiesoorten gaan per vierkante meter, maar voor het renoveren van een raamdorpel wordt vaak een uurtarief gerekend. Hoe lang de vakman bezig is, is afhankelijk van het materiaal.

Prijstabel: kosten gevelrenovatie

Soort gevelrenovatie Gemiddelde kosten
Voegwerk vervangen (hakhamer met luchtdruk)

€40,- per m²
Voegwerk vervangen (manueel, dus arbeidsintensiever)

€42,- per m²
Gebroken gevelstenen vervangen

€12,50,- per steen
Vervanging van raamdorpel

€35,- per uur
Schoorsteenrenovatie

Vanaf €500,-
Nieuw voegwerk

Vanaf €10,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en arbeid. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.


gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Een gevelrenovatie bestaat uit diverse onderdelen zoals een gevelreiniging en gevelonderhoud. Wilt u graag een uitgebreide renovatie toepassen? Dan adviseren wij om de gevel te reinigen, impregneren en de voegen te herstellen. Hebt u niet een groot budget? Dan is wellicht een gevelonderhoud de beste keuze voor u. Bij het onderhoud kijkt men de gehele gevel na op beschadigingen en voert men de belangrijkste reparaties en onderhoudswerken uit. Door regelmatig het gevelonderhoud toe te passen, is het reinigen of een renovatie vaak met jaren uit te stellen. De kosten voor het onderhoud zijn afhankelijk van uw wensen en budget.


gevel impregneren in Zeeland

Gevel impregneren

Eén van de klussen op het gebied van gevelrenovatie die de gevelspecialisten uit ons netwerk het meeste uitvoeren, is het impregneren van de gevelstenen en voegen. Het impregneren bestaat uit het aanbrengen van een laag vloeistof in één vloeiende beweging, zodat er een laagje over de stenen ontstaat. De impregneervloeistof zal vervolgens de gevel binnendringen en er zo voor zorgen dat deze verzadigd raakt. Uw gevel is waterdicht en neerslag kan niet meer binnendringen in uw buitenmuur. Het is verstandig om de gevel van tevoren te reinigen, dan hecht het impregneermiddel beter. Dit is bevorderlijk voor het eindresultaat.

Methodes van gevelreiniging

Er zijn verschillende manieren waarop u een gevel laat schoonmaken. Welke methode het meest geschikt is in uw situatie is afhankelijk van onder meer uw buitengevel en het type vuil. Over het algemeen heeft u de keuze uit:
 • Stoomreinigen
 • Chemisch reinigen
 • Zandstralen
 • Nevelstralen
De twee meest milde reinigingsvormen zijn stoomreiniging en nevelstralen. In beide gevallen is er namelijk geen sprake van hoge druk waardoor het erg geschikt is voor oudere woningen in Zeeland. Bij stoomreinigen is de temperatuur van het water van groot belang. Met een temperatuur van 100 tot 150 graden Celsius lost de vervuiling als het ware op in het water. Bij nevelstralen wordt de straaldruk, het middel en de nevelhoeveelheid aangepast aan de ondergrond zodat er niets beschadigd raakt. Wanneer u in een monument of historisch gebouw woont is dit daarom de meest veilige reinigingsmethode. Bij hardnekkige vervuiling zoals graffiti zal u een agressievere methode moeten toepassen. Zandstralen wordt pas ingezet als het echt noodzakelijk is, omdat zandstralen niet voor iedere gevelmuur geschikt is. Bij chemische reiniging maakt de specialist, afhankelijk van het type steen, gebruik van basische of zure middelen.

Type vervuiling: welke reinigingsmethode?

Zoals wij u eerder vertelden heeft vervuiling een grote, negatieve invloed op de levensduur en kwaliteit van de gevelmuren. Er zijn verschillende types vervuiling te onderscheiden, die allen een andere reinigingsmethode vereisen.

 • Last van zwarte aanslag? Grote kans dat dit roetdeeltjes zijn die door regen en wind op uw wand terecht zijn gekomen. Deze trekken diep in de ondergrond, waardoor chemische reiniging de meest voor de hand liggende oplossing is.
 • Bij nieuwbouwwoningen in Zeeland komt een witte waas regelmatig voor. Dit is altijd een reactie van grond- of regenwater op het materiaal in het metselwerk. De witte aanslag is te onderscheiden in salpeter, zoutuitbloei en kalkaanslag. U laat deze witte aanslag net als roet verwijderen met een chemisch reinigingsmiddel. Om te voorkomen dat het terugkeert is het belangrijk dat u ook de oorzaak aanpakt.
 • Bent u het slachtoffer van vandalisme? Graffiti is een erg hardnekkige vorm van vervuiling, maar het is wel mogelijk om de graffiti te verwijderen. Specialisten gebruiken hiervoor een agressieve methode zoals zandstralen.
 • Wanden aan de noordzijde van een woning staan veel in de schaduw, waardoor mos en algen hier vaak voorkomen. Gelukkig is dit een milde vorm van vervuiling die vaak voorkomt in Zeeland. Door middel van stoomreinigen verwijdert de specialist alle groene aanslag.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. De specialisten laten de gevel in Zeeland weer stralen!

Offertes aanvragen

Gevel stralen

Zoals al aangegeven is één van de meest gebruikte methoden voor het schoonmaken van gevels zandstralen. Zandstralen is een techniek waarbij zand, kleine grindstukjes of een ander materiaal worden vermengd met water. Het voordeel van zandstralen is dat de buitenmuur op deze manier wordt schoongemaakt op een vergelijkbare manier als wanneer het lichaam wordt gescrubt. Vuil en mosgroei wordt verwijderd. Na het zandstralen dient u over het algemeen wel weer de buitenmuren van uw pand in Zeeland te impregneren of van een coatingslaag te voorzien. Op deze manier voorkomt u dat er op korte tijd weer vuil aanhecht, en beschermt u de gevelmuur tegen de weersinvloeden.

stoomcleanen Zeeland

Stoomcleanen

Is uw gevel licht vervuild door klimplanten of algen? Dan kunt u de gevelmuur schoonmaken met behulp van stoomcleanen. Bij een stoomreiniging verwarmt u het water tot een maximum van 150 graden, vervolgens spuit u het tegen de buitenmuur met een hogedrukreiniger. Het warme water zal ervoor zorgen dat de aanslag verzacht, en de hoge druk spoelt het weg. Deze vorm van gevelreiniging is bijna onschadelijk voor de buitenmuren, waardoor het in Zeeland vaak toegepast wordt op monumenten. De bedrijven uit ons netwerk vangen het water weer op, omdat wettelijk gezien moet en u er bovendien zo geen overlast van ondervind. Door het gebruik van enkel water voorkomt men bovendien milieuschade.

gevel chemisch reinigen in Zeeland

Chemisch reinigen

Een chemische gevelreiniging is een reinigingstechniek die wij toepassen op buitenmuren die ernstig vervuild zijn. Met name verfresten en aanslag van uitlaatgassen kunnen wij met een chemische reiniging verwijderen. Wie kiest voor een chemisch reinigingsmiddel heeft de keuze uit diverse producten op zowel een zure als basische basis. Zure reinigingsproducten moeten met zorg toegepast worden, het kan onder andere zandsteen en baksteen aantasten. Basische reinigingsmiddelen hebben een nadelige invloed op poreuze ondergronden, men past deze daarom voornamelijk toe op geglazuurde stenen. De kosten voor een chemische reinigingsklus bij u in Zeeland vallen rond de €15,- per vierkante meter inclusief materiaal en arbeidskosten.

nevelstralen

Nevelstralen

Bent u op zoek naar een reinigingstechniek waarbij de beschermlaag van de stenen niet wordt beschadigd? Dan is het nevelstralen de techniek die u nodig hebt!

Bij het nevelstralen van de gevel wordt een mengsel van fijn zand en een kleine hoeveelheid water tegen de gevelmuur gespoten. Dit zal de vervuiling verwijderen, maar de stenen in tact laten. Dit maakt nevelstralen onder andere zeer geschikt voor het schoonmaken van gevels van historische panden. Door te variëren in de afstand tussen de spuitmond en het geveloppervlak is het mogelijk de stenen van elk pand te reinigen zonder beschadiging. Alleen crepi is niet geschikt voor het nevelstralen.

gevel laserreiniging Zeeland

Laserreiniging

Een laatste techniek waar wij u graag meer informatie over geven is de laserreiniging. Bij het reinigen van de muren met een laser richt de gevelspecialist een straal intensief licht op vervuilden oppervlakken. Het licht wordt opgenomen door het vuil en daarna zal het vuil verpulveren. Tegenwoordig is een laserreiniging het meest geschikt voor het schoonmaken van donkere vlekken op een lichte ondergrond. Laserreinigen kan men vrijwel op elke ondergrond toepassen, mits er geen metaalelementen in de stenen zitten. De kans op beschadiging is bovendien groter bij kunststof producten en diverse coatings. Kijk daarom goed naar de voorwaarden voor het gebruik.

hydrofoberen

Hydrofoberen

De term hydrofoberen wordt door veel gevelreiniging experts toegepast. Hydrofoberen betekent letterlijk vertaald een water-angst. In dit geval gaat het erom dat neerslag geen kans meer heeft om binnen te dringen in de buitenmuur. Met een speciaal middel wordt de buitenmuur waterafstotend, dit is vergelijkbaar met de term impregneren. Het aanbrengen van een hydrofobeerlaag kan op vele woningen worden toegepast, maar moet bij monumenten met voorzichtigheid worden gedaan. Zo voorkomt u dat het metselwerk afschilfert of andere indirecte schade ontstaat. Bovendien zijn de effecten van deze techniek op de lange termijn nog relatief onbekend.

voegen schoonmaken in [var]

Voegen schoonmaken

Naast het reinigen van de hele buitengevel kan er ook voor worden gekozen om enkel de voegen te reinigen. Het schoonmaken gebeurt over het algemeen met behulp van een hogedrukreiniger. Het risico dat u dan echter loopt is dat oud voegwerk snel kapot gaan, en wellicht worden weggespoten.

Als dit het geval is, dan kunt u overwegen om een uitgebreidere renovatie te laten toepassen. Kies er bijvoorbeeld voor om oude voegen te verwijderen, en de gevel opnieuw van voegen te voorzien. Dit kost wat extra, maar zal leiden tot een hoger wooncomfort en minder kosten op de lange duur.

graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Naast de standaard klussen op het gebied van renovatie en reinigen, kan er ook een speciale vorm van gevelreiniging worden toegepast: het verwijderen van graffiti. Graffiti wordt vaak in grote hoeveelheden op de gevel gespoten en is daarom ook lastig te verwijderen. De meest gebruikte werkwijze van gevelreiniging specialisten uit ons netwerk is om eerst de graffiti proberen weg te spuiten met behulp van een hoge drukspuit.
Is dit niet voldoende? Dan kan worden gepoogd de verf te verwijderen met een chemisch middel. De gebruikte chemische middelen hebben geen nadelig effect op de grond en het grondwater. Bovendien vangt men in de meeste gevallen het gebruikte water weer op.

klimop van gevel verwijderen

Klimop van gevel verwijderen

Het verwijderen van graffiti is een lastige klus, maar nog lastiger is het verwijderen van klimplanten. Er zijn verschillende soorten klimplanten die elk hun eigen techniek vragen. Zo is de standaard klimop zeer gemakkelijk van de gevel te halen. Er zijn echter een aantal andere klimplanten die vergelijkbaar zijn met klimop, welke vrij lastig te behandelen zijn.

Bij de meeste klimplanten geldt dat de bladeren eenvoudig te verwijderen zijn, terwijl de wortels in de gevelmuur blijven haken. Wanneer u de klus onvoorzichtig benadert, kan dit tot gevolg hebben dat de volledige gevel beschadigt. Eén van de gevelrenovatie experts uit ons netwerk lost het graag voor u op!

gevelreiniging voorschriften

Wet- en regelgeving bij gevelreiniging

Om geld te besparen zou u het schoonmaken van uw gevelmuren zelf uit kunnen voeren. Er worden echter vanuit de wet eisen gesteld aan de gevelreiniging waar u zich te allen tijde aan dient te houden. Eén van de belangrijkste voorschriften is dat u het gebruikte water of reinigingsmiddel niet zomaar mag lozen: het zal eerst gereinigd moeten worden. Dit betekent dat u al het gebruikte water zorgvuldig op moet vangen. Zoals u zich wellicht kan voorstellen is dit een vrij ingewikkelde klus zonder het juiste materiaal. Daarnaast zal u in sommige gevallen een ontheffing moeten aanvragen voor de werkzaamheden. Wilt u er zeker van zijn dat de gevelwerken onder de juiste omstandigheden worden uitgevoerd? Schakel dan een expert uit ons netwerk in, zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Meer weten over de regelgeving? Kijk dan op website van InfoMil.

Gevel zelf reinigen?

Wilt u graag kosten besparen? Dan is het mogelijk om zelf een deel van de gevelrenovatie uit te voeren. U kunt bijvoorbeeld de gevel zelf schoonmaken met behulp van water en een speciaal reinigingsmiddel. Een dergelijke klus vereist echter wel veel tijd en nauwkeurigheid. Dit geldt zeker voor het impregneren van de gevelstenen. Wanneer u hierbij een stukje overslaat dan loopt u alsnog het risico op condens op de binnenmuren.

Bent u van plan om zelf aan de slag te gaan? Bereid u dan goed voor. Bestel bij de bouwmarkt in Zeeland de nodige producten en gereedschappen en lees u goed in wat betreft de methode.

Gevelreiniging: hoe vaak is het nodig?

Door een eenmalige gevelreiniging slaagt u er nog niet in om de levensduur van de buitenmuren te verlengen, hiervoor zal u de buitenmuur structureel moeten laten behandelen. Hoe vaak dit nodig is, is vooraf lastig te voorspellen. Dit heeft onder meer te maken met de ligging en de leeftijd van de gevelmuur. Zo moet u oudere gevelmuren vaker laten schoonmaken dan de buitenmuren van een nieuwbouwwoning in Zeeland. Bovendien zal u bij muren op het noorden sneller last krijgen van groene aanslag dan bij gevels op het zuiden. Merkt u dat uw gevelmuur vervuild raakt? Laat dit dan direct reinigen, ook al heeft u dit vorig jaar nog laten doen. Is dat niet het geval dan zal u de reiniging eens in de 10 tot 15 jaar moeten herhalen.

Zoekt u een specialist in Zeeland voor gevelreiniging?

Ontvang scherp geprijsde en volledig vrijblijvende offertes van experts uit uw regio!

Vrijblijvende offertes

Vormen van gevelrenovatie

Er zijn verschillende vormen van gevelrenovatie. Ook het renoveren van de schoorsteen valt hieronder. De vakman uit Zeeland weet precies welke vorm gevelrenovatie geschikt is voor uw gevel, vaak is dit een combinatie. Dit geeft het beste resultaat. Een aantal vormen van gevelrenovatie:

 • Herstellen, uithakken en uitslijpen van voegen.
 • Vervangen kapotte gevelstenen en herstellen scheuren.
 • Vervangen van een raamdorpel.
 • Renoveren van een schoorsteen.

Gevel voegen

De voegen van een gevel zijn net zo belangrijk als de stenen. Ze sluiten de buitenmuur helemaal af en zorgen ervoor dat de gevel beter bestand is tegen de weersomstandigheden. Meestal zijn de voegen minimaal 1 cm dik. Vervang een voeg wanneer het verouderd of beschadigd is of wanneer het afbrokkelt. Hierdoor zijn ze niet meer waterdicht en dat kan voor grote schade zorgen. Schakel een specialist uit Zeeland in voor de renovatie van de voegen, dan weet u zeker dat alles op de juiste manier gebeurt. Wanneer u een gedeelte van het voegwerk laat vervangen, zorgt de vakman ervoor dat de kleur overeenkomt met het bestaande voegwerk.

Voegen uitslijpen of uithakken

Voor het uitslijpen en uithakken van de voegen gebruikt een vakman verschillende hulpmiddelen en technieken. Bijvoorbeeld een slijptol voor het uitslijpen. Deze renovatie vereist veel ervaring en nauwkeurigheid, zodat de stenen niet beschadigd raken.

Uithakken kan door middel van een steenbeitel of met een machine die trillingen gebruikt om het beschadigde of verouderde voegwerk eruit te trillen. Dit is echter iets minder nauwkeurig.

Een professioneel voegwerker aan het werk

Voegen herstellen

Verouderde of beschadigde voegen moet u zo snel mogelijk laten herstellen. Een scheur wordt bijvoorbeeld hersteld door de voegen tot een aantal centimeter uit te slijpen. De vakman brengt daarna nieuw voegwerk aan.

Het herstellen van de voegen is niet alleen belangrijk voor de bestendigheid, want poreuze voegen nemen neerslag op en uiteindelijk veroorzaakt dat vochtplekken, maar ook voor het uiterlijk van uw woning in Zeeland.

scheur in muur herstellen

Scheur in muur herstellen

Een scheur in uw buitengevel ziet er niet alleen lelijk uit, het is ook zeer schadelijk voor uw woning. Een kleine scheur wordt vaak steeds groter. Het is belangrijk om niet alleen de scheur te laten herstellen, maar ook de oorzaak. Een vakman zal daarom altijd inspecteren hoe de scheur is ontstaan om het onderliggende probleem aan te pakken. De beschadigde stenen en voegen worden verwijderd. Tussen de verschillende lagen worden tijdens de renovatie soms ankers aangebracht voor extra stevigheid. Daarna worden de nieuwe stenen en het bijbehorende voegwerk opnieuw aangebracht, zodat de scheur helemaal verdwenen is.

kapotte stenen in Zeeland vervangen

Kapotte gevelstenen vervangen

Een kapotte gevelsteen vormt een opening in de gevel. De buitenmuur wordt niet meer afgesloten en neerslag heeft de kans om binnen te dringen. Voor de renovatie van een kapotte steen gebruikt een vakman uit Zeeland meestal een steenbeitel. Ook al het specie wordt verwijderd, zodat de plek voor de nieuwe steen helemaal schoon is. De nieuwe steen wordt vastgemaakt met nieuw specie, de vakman zorgt ervoor dat de voegdikte precies even dik is. Bij het uithakken van meerdere gevelstenen gebruikt een specialist vaak elektronische hakhamers, dit gaat een stuk sneller. Deze werken met perslucht en het is daarom minder arbeidsintensief.

dorpel vervangen

Vervanging van dorpel

Wanneer een dorpel is beschadigd, gescheurd of verouderd, is deze niet meer waterdicht. De dorpel biedt bescherming en zit onder en boven een deur en een raam. Het dicht de ruimte tussen het kozijn en de onder- of bovenkant van de buitenmuur. Om een stenen dorpel te verwijderen gebruikt een vakman een uitslijper en een beitel. Een houten dorpel wordt onder andere verwijderd met een koevoet. Dit wordt zeer nauwkeurig gedaan, om het kozijn en het raam niet te beschadigen. De nieuwe dorpel wordt bevestigd met schroeven, speciaal montagekit of lijm.

schoorsteenrenovatie Zeeland

Schoorsteenrenovatie

Het metselwerk en de voegen van de schoorsteen hebben veel te verduren door de weersomstandigheden. Slecht en beschadigd voegwerk of verouderd metselwerk zorgen ervoor dat de conditie verslechterd is van de schoorsteen. Laat het voegwerk daarom renoveren tijdens de schoorsteenrenovatie of vernieuw het gehele metselwerk. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een renovatie van het rookkanaal of de bovenplaat. Een rookkanaal dat niet meer goed werkt zorgt ervoor dat het rook niet meer goed weg kan. Hierdoor ontstaat er bijvoorbeeld rookschade in uw woning in Zeeland. Door de schoorsteen te impregneren maakt u het waterdicht.

Benieuwd welke reinigingsmethode het beste is voor uw gevel?

De gevelspecialisten uit Zeeland adviseren u graag over de prijzen en mogelijkheden!

Offertes aanvragen

Combineer gevelreiniging met gevelrenovatie

Wist u dat u geld kon besparen door meerdere werkzaamheden met elkaar te combineren? Vaak krijgt u een korting op de totale kosten als u alle gevelwerken door hetzelfde bedrijf in één keer laat uitvoeren. Het impregneren is perfect te combineren met een reinigingsmethode. Sterker nog: wilt u het optimale resultaat behalen dan zal u de gevelmuur sowieso schoon moeten maken voordat u deze laat impregneren. Deze twee gevelwerken samen kosten u gemiddeld €20,- per vierkante meter. Maak de gevelrenovatie compleet en laat ook het voegwerk opnieuw uitvoeren. Hiermee voorkomt u schimmelproblemen in uw woning. Daarnaast is het een belangrijk onderdeel van de uitstraling, met nieuwe voegen ziet de gevelmuur er weer als nieuw uit.

Ervaren gevelspecialisten in Zeeland

Wanneer u ervoor kiest om een gevelrenovatie specialist uit ons netwerk in Zeeland in te schakelen, dan bent u verzekerd van een gespecialiseerde vakman. Elk gevelwerken bedrijf dan zich bij ons netwerk aansluit, selecteren wij namelijk op zowel prijs als aanbod. Op deze manieren verzekeren wij u van de meest ervaren specialisten tegen de scherpste prijzen! Alle gevelreiniging experts zijn uitstekend opgeleid. Daardoor zijn ze in staat om de reinigingstechniek aan te passen op uw buitengevel. Twijfelt u over een gevelwerken bedrijf? Dan is het uiteraard altijd mogelijk om in Zeeland te vragen naar referenties, zo creëert u een duidelijk en volledig beeld van de professionaliteit van het bedrijf.

gevelreiniging kosten Zeeland

Vrijblijvend offertes aanvragen

Laat uw gevel weer stralen met een gevelreiniging. Niet alleen ziet de gevel er weer mooi uit na het reinigen, u verlengt tevens de levensduur van de buitenmuur. Met gevelrenovatie laat u bijvoorbeeld de voegen vernieuwen of kapotte gevelstenen vervangen. Uw gevel gaat weer jaren mee na de renovatie en beschermd uw huis tegen de weersomstandigheden. Schakel een specialist uit Zeeland in voor de reiniging of renovatie voor de beste kwaliteit. Vergelijk offertes op basis van prijs, aanbod en voorwaarden en bespaar tot wel 40% op de kosten! U vraag deze prijsoffertes eenvoudig aan via het offerteformulier.

Veelzijdig netwerk

Wij zijn een netwerk op het gebied van woningrenovatie en verbetering. Tal van verschillende bedrijven hebben zich bij ons aangesloten. Kijk gerust op de onderstaande pagina’s om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die wij verrichten.