Gevelspecialist gezocht?

Vergelijk offertes & bespaar!

Gevelreiniging en gevelrenovatie Tilburg

Is uw gevel toe aan een grondige opknapbeurt? Laat dan gevelreiniging of gevelrenovatie door een specialist uit Tilburg uitvoeren. Afhankelijk van wat de staat van uw gevel is, kiest u voor reinigen of renoveren. Heeft u aanslag of graffiti op de buitenmuur? Dan is gevelreiniging genoeg. Bij scheuren en kapotte voegen, is het zaak om een renovatie te laten uitvoeren. Op deze pagina leest u meer over gevelreiniging en gevelrenovatie; bijvoorbeeld welke mogelijkheden en methoden er zijn om te renoveren. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan eenvoudig vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt dan maximaal 5 prijsopgaven van specialisten uit Tilburg. Vergelijk deze met elkaar en vind zo de juiste specialist voor uw klus.

Verbeter de uitstraling & levensduur van de gevel

Met gevelreiniging- of renovatie ziet uw gevelmuur in Tilburg er weer als nieuw uit. Hiermee verhoogt u de waarde van de woning en vergroot u daarmee de kans op een geslaagde verkoop. Er zitten echter nog veel meer voordelen aan een gevelreiniging. Zo verhoogt u hiermee de isolatiewaarde en verbetert uw leefklimaat in huis. Wat verschillende voordelen biedt voor uw gezondheid, productiviteit en woongenot. Bent u nog steeds nieuwsgierig naar de grootste voordelen?

 • Verbeterde uitstraling van uw woning in Tilburg, waardoor de waarde stijgt.
 • Verhoogde kwaliteit waarmee u uw woongenot verhoogt.
 • U verhoogt de isolatiewaarde en bespaart daarmee jaarlijks op uw stookkosten.
 • Vervuiling komt in de toekomst minder vaak voor.
gevelreiniging Tilburg

Gevelreiniging Tilburg

Is uw gevel vervuild? Dan is het aan te raden deze te laten schoonmaken door middel van gevelreiniging. Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag van de buitenmuur. Afhankelijk van het type vervuiling en de soort gevel, zijn er verschillende methodes voor het schoonmaken. Zo kiest u bijvoorbeeld voor het gevelreiniging met stoom als de aanslag mild is. Heeft u verfresten of roet op de gevel? Dan is chemisch reinigen de beste optie. Hardnekkig vuil, zoals graffiti, laat u het beste verwijderen door zandstralen.

gevelrenovatie Tilburg

Gevelrenovatie Tilburg

Wanneer de gevel van uw woning in Tilburg zodanig beschadigd is dat reinigen niet werkt, kiest u voor gevelrenovatie. Dit wordt gedaan wanneer er schade is opgetreden, zoals scheuren in de buitenmuur of broze voegen. Er zijn een aantal manieren als het op een renovatie aankomt. Zo helpen de gevelrenovatie experts uit Tilburg u graag bij het injecteren en reinigen van de muren, maar ook bij het verwijderen van graffiti. Dankzij gevelrenovatie wordt de levensduur van de gevelstenen aanzienlijk verlengd en zijn ook problemen als lekkage en schimmel verleden tijd.

Kosten gevelreiniging

Er bestaan verschillende factoren die de kosten van gevelreiniging in Tilburg beïnvloeden. Zo is de methode van invloed, maar ook de grootte van het oppervlak speelt mee en de hardnekkigheid van de vervuiling. Buitenmuur in Tilburg laten opknappen door gevelreiniging? Reken dan op een bedrag van ongeveer €360,- tot €1.600,-, afhankelijk van de reinigingsmethode. In onderstaande tabel vindt u de gemiddelde prijzen van gevelreiniging. Wilt u de exacte prijs per m² weten voor het reinigen van de buitenmuur? Vergelijk dan de prijsopgaven van diverse aanbieders uit Tilburg.

Prijstabel: kosten gevelreiniging

Werkzaamheden Prijs per m² Totaalprijs*
Stoomreiniging
(hogedrukreiniging)
€6,- €360,- tot €600,-
Zandstralen
(rode stenen)
€12,- €720,- tot €1.200,-
Chemische reiniging €16,- €960,- tot €1.600,-
Impregneren €10,- €600,- tot €1.000,-
Impregneren en reinigen €20,- €1.200,- tot €2.000,-
Impregneren, reinigen en voegen €35,- €2.100,- tot €3.500,-

* Let op: De prijzen zijn incl. btw en gebaseerd op een gevel oppervlakte van 60 m² tot 100 m². Benieuwd naar de prijs voor uw situatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kosten gevelrenovatie

Wat zijn de kosten gevelrenovatie per m²? Een complete renovatie is een stuk duurder qua kosten dan een reiniging. De kosten van een renovatie lopen nogal uiteen en worden ook beïnvloed door een aantal factoren. De soort renovatie en het oppervlak zijn de belangrijkste factoren. Gevelrenovatie is een stuk ingrijpender dan gevelreiniging, hierdoor liggen de kosten ook hoger. Voor het vervangen van voegwerk betaalt u gemiddeld €40,- per m². Schoorsteen laten renoveren? Een schoorsteenrenovatie start vanaf €500,-. Voor meer gemiddelde prijzen kijkt u in onderstaande tabel.

Prijstabel: kosten gevelrenovatie

Soort gevelrenovatie Gemiddelde kosten
Voegwerk vervangen (hakhamer met luchtdruk)

€40,- per m²
Voegwerk vervangen (manueel, dus arbeidsintensiever)

€42,- per m²
Gebroken gevelstenen vervangen

€12,50,- per steen
Vervanging van raamdorpel

€35,- per uur
Schoorsteenrenovatie

Vanaf €500,-
Nieuw voegwerk

Vanaf €10,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en arbeid. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.


gevelonderhoud Tilburg

Gevelonderhoud

De term gevelonderhoud is vergelijkbaar met het begrip gevelrenovatie. Bij het gevelonderhoud zal men echter niet de volledige renovatie uitvoeren, maar enkel een deel. Gevelonderhoud kan dan ook begrepen worden als een kleine gevelrenovatie. Werkzaamheden die onder het onderhoud vallen zijn onder andere het hydrofoberen van de buitenmuur, het uithakken van oude voegen, de renovatie van metselwerk en het schoonmaken van diverse gevelonderdelen. Met het gevelonderhoud zorgt u ervoor dat de staat van uw buitenmuur weer optimaal wordt, en voorkomt u diverse problemen. Kies eventueel voor een combinatie van gevelrenovatie en gevelisolatie als bij het onderhoud blijkt dat er grote beschadigingen zijn.


gevel impregneren

Gevel impregneren

Eén van de onderdelen van een gevelrenovatie die ook los toe te passen is het impregneren van de gevel.

Bij het impregneren laat men een vloeibaar impregneermiddel in één vloeiende laag over de stenen en voegen lopen.

Dit impregneermiddel zal de stenen verzadigen en zorgt daarmee dat doorslaand regenwater geen kans meer heeft. Het is eventueel een optie om zelf de buitenmuren te impregneren.

Het is belangrijk om hierbij wel alle oppervlakken gelijkmatig te behandelen. Als u een deel niet bedekt met het impregneermiddel dan is het hele effect weg.

Methodes van gevelreiniging

Gevels worden continu blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Het is dus niet zo gek dat uw gevel in Tilburg vervuilt. Echter is dit redelijk eenvoudig op te lossen, namelijk door gevelreiniging. Er verschillende methodes die gebruikt worden. Afhankelijk van de soort gevel en het type vuil, zijn er 6 veelgebruikte technieken. Zo is het mogelijk om uw buitenmuur te laten zandstralen, nevelstralen, stoomreinigen of chemisch reinigen. Nevelstralen en stoomcleanen zijn voor mild tot middelzware vervuiling. Chemisch reinigen en zandstralen is voor hardnekkig vuil. Daarnaast is er nog hydrofoberen en laserreiniging. Laserreiniging wordt gebruikt als er donkere vlekken op lichte wanden zitten. Hydrofoberen is hetzelfde als impregneren.
De 6 methodes voor gevelreiniging zijn:
 • Stoomreinigen
 • Nevelstralen
 • Zandstralen
 • Chemisch reinigen
 • Laserreiniging
 • Hydrofoberen

Type vervuiling: welke reinigingsmethode?

Er zijn diverse redenen om de buitenmuren schoon te maken, maar de voornaamste reden is vervuiling. Hier krijgt elke woning in Tilburg op den duur mee te maken, er bestaan in Tilburg verschillende bronnen van vuiligheid. Allereerst is de atmosfeer een belangrijke invloed. Woont u in de buurt van een industrieterrein? Dan bent u ongetwijfeld bekend met de uitstoot van roet, wanneer de wind verkeerd staat komt dit terecht op uw buitenmuur. Het voordeel hiervan is dat het niet hecht aan de ondergrond, waardoor het met behulp van stoomreinigen eenvoudig te verwijderen is.

Een andere bron van vervuiling is de uitwerpselen van allerlei dieren. Vooral duiven en vleermuizen zorgen voor vervuilde gevels. Het lijkt misschien onschuldig, maar de zuren in de uitwerpselen tasten het materiaal ernstig aan. Daarom is het belangrijk dat ook dit zo snel mogelijk wordt gereinigd. Afhankelijk van de ondergrond kiest een specialist vaak een stoom- of chemische reiniging.

Uw gevel laten renoveren door een renovatie expert?

Vergelijk offertes en vind de juiste specialist uit Tilburg!

Offertes aanvragen

Gevel stralen

Wij spraken hierboven al over de mogelijkheid om uw gevel te laten nevelstralen bij een gevelrenovatie. Naast deze vorm van stralen zijn er ook andere varianten mogelijk. Zo kan men de gevels zandstralen en gritstralen. Het zandstralen bestaat uit een combinatie van grof zand en water dat tegen de gevelmuur gespoten wordt. Het zand zal het vuil weghalen, vergelijkbaar met een scrub voor mensen.

Is er sprake van zeer hardnekkig vuil en is uw buitenmuur van stevig materiaal gemaakt? Dan is naast zandstralen ook gritstralen een optie. Hierbij vervangt men het zand door kleine gritkorrels. Grit- en zandstralen kost ongeveer €10,- per m2.

stoomcleanen in Tilburg

Stoomcleanen

Eén van de goedkoopste methoden voor het schoonmaken van de gevel is stoomcleanen, dit komt doordat u voor het stoomreinigen geen toegevoegde materialen zoals een reinigingsmiddel of zand nodig heeft. In de meeste gevallen zal een gevelrenovatie en –reiniging expert het stoomreinigen voor ongeveer €5,- per vierkante meter uitvoeren. Bij de stoomreiniging spuit men water met een warmte van maximaal 150 graden tegen het vuil. Het warme water verzacht het vuil en spoelt het vervolgens weg. Deze methode is niet schadelijk voor de meeste ondergronden, maar men raadt af het te gebruiken bij fijn bewerkte gevels. Het water moet bij deze gevelreiniging worden opgevangen.

gevel chemisch reinigen

Chemisch reinigen

Een tweede mogelijke reinigingstechniek is het chemisch schoonmaken van het geveloppervlak. Een chemische oplossing wordt door veel van onze klanten uit Tilburg gezien als een laatste redmiddel, omdat zij vrezen voor schade aan hun gevel. Hoewel er bij een chemisch reinigingsmiddel niet per se schade aan de buitenmuur ontstaat, is het wel van belang een passend middel te kiezen. Chemische reinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar op basis van zuren of met een basische basis. Elk heeft eigen voor- en nadelen. Omdat het middel geen schade aan het milieu mag toebrengen zal een gevelspecialist uit Tilburg dit tijdens de gevelreiniging opvangen en veilig afvoeren of hergebruiken.

nevelstralen

Nevelstralen

Naast stoomcleanen is er nog een techniek die op vrijwel alle oppervlakken schadevrij reinigt: dat is het nevelstralen. Bij het nevelstralen maakt men gebruik van een zeer fijn zand dat met een kleine hoeveelheid water tegen de gevel gespoten wordt. Dankzij dit fijne zand zal een groot deel van het vuil loskomen, wat het water dan wegspoelt. De voordelen van nevelstralen zijn onder andere: een kleine waterbelasting van de gevelmuur, het verwijderen van vele vuilsoorten, geschikt voor vele soorten ondergronden en het voorkomen van beschadigingen aan de toplaag van het muuroppervlak. De kosten voor nevelstralen zijn ongeveer €15,- per vierkante meter.

gevel laserreiniging in Tilburg

Laserreiniging

Een volgende methode voor gevelreiniging die wij graag voor u willen uitlichten is de laserreiniging. Een laserreiniging is met name geschikt voor het laten verdwijnen van donkere vlekken op lichte wanden. Hierbij schijnt men met een sterke laserstraal op de vlek. Het vuil neemt het licht op en zal daarna verpulveren. Omdat de laserstraal op alle muursoorten effectief is, wordt deze techniek steeds populairder. Door het schoonmaken te combineren met het impregneren en andere vormen van gevelrenovatie bespaart u aanzienlijk op de uiteindelijke kosten. Meer weten over een laserreiniging of andere technieken voor gevelreiniging? Vraag vrijblijvend prijsopgaven aan via het offerteformulier.

hydrofoberen

Hydrofoberen

Een term die u bij menig gevelrenovatie expert zult tegenkomen is het hydrofoberen van gevels. Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Tilburg dan ook de vraag wat dit betekent en of dit een noodzakelijk onderdeel van de renovatie is. Het antwoord hierop is eenvoudig: hydrofoberen betekent in feite hetzelfde als het impregneren van de buitenmuur. In een aantal gevallen zal één van de gevelrenovatie experts naast het impregneren ook andere coatings over de gevel kunnen aanbrengen. Ook het toepassen van deze coatings kan onderdeel van een renovatie zijn. Laat u daarom altijd goed informeren over de mogelijkheden voor coatings bij uw buitenmuren.

voegen schoonmaken

Voegen schoonmaken

Het schoonmaken van de voegen is een klus die bij een gevelrenovatie hoort. Het reinigen van het voegwerk is meestal gecombineerd met de reinigingswerkzaamheden aan de gevel. Wilt u apart het voegwerk laten schoonmaken? Win dan informatie in bij een erkend gevelrenovatie specialist uit ons netwerk in Tilburg. Deze kan u meer informatie geven over de beschikbare methoden en prijzen.

Wilt u dit zelf reinigen? Controleer dan eerst de staat van het voegwerk. Wanneer deze zeer beschadigd zijn, dan is het beter ze volledig te vervangen bij een renovatie. Dit zal op de lange termijn meer voordelen opleveren.

graffiti in Tilburg verwijderen

Graffiti verwijderen

Het verwijderen van graffiti is een zeer lastige klus waarvoor u het beste de hulp van een erkend vakman uit Tilburg kunt inschakelen. Voor het verwijderen van de graffiti maken wij gebruik van verschillende technieken. De meest gebruikelijke optie is het reinigen van de gevel met behulp van een chemisch reinigingsmiddel. Deze vorm van schoonmaken is snel gedaan, en heeft een sterk effect op de buitenmuur. Verkeerd gebruik kan dan ook leiden tot een beschadiging aan het muuroppervlak. Is uw gevel gemaakt van een zachte steensoort en zit er graffiti op? Overweeg dan om deze eerst te nevelstralen. Dit is een relatief veilige vorm van gevelreiniging.

klimop van gevel verwijderen

Klimop van gevel verwijderen

Eén van de lastigste klussen op het gebied van gevelrenovatie is het verwijderen van klimop. Dit komt doordat verschillende klimopsoorten hun wortels in de voegen van de gevel zetten, waardoor er altijd beschadigingen optreden. Eén van de mogelijke oplossingen is dat u de klimop verwijdert, en daarna de wortels laat drogen.

Met behulp van een agressief reinigingsmiddel kan een gevelrenovatie expert dan soms de klimopresten verwijderen. Is dit geen optie? Dan zal u moeten kiezen voor een renovatie van het voegwerk. U kunt besparen op de kosten door eerst zelf de klimop te verwijderen.

gevelreiniging voorschriften

Wet- en regelgeving bij gevelreiniging

Wist u dat er wetten en regels verbonden zitten aan het uitvoeren van een renovatie aan uw gevels? Zo mag u enkel gebruik maken van reinigingsmiddelen die voldoen aan de landelijke milieueisen, dient al het vervuilde water opgevangen te worden en moet u een vergunning aanvragen wanneer u in een monument woont. De voorschriften verschillen per gemeente. Wilt u van tevoren graag weten aan welke voorschriften u moet voldoen? Neem dan contact op met het gemeenteloket van Tilburg of kijk op de website van InfoMil. Wanneer u samenwerkt met een gevelrenovatie specialist uit ons netwerk, dan kan u ervan uitgaan dat deze op de hoogte is van de lokale regelgeving, en dat alle benodigde eventuele ontheffingen aangevraagd worden.

Gevel zelf reinigen?

Wilt u zelf aan de slag met de gevelreiniging? Dan zijn er een aantal zaken waar u aandacht aan dient te besteden. Het belangrijkste is dat u de staat van de buitenmuren controleert. Als deze erg beschadigd zijn, dan is een reiniging niet voldoende, en adviseren wij een volledige renovatie te laten toepassen door één van de bedrijven uit ons netwerk. Is de gevel nog in goede staat? Maak dan een keuze uit één van de vele reinigingstechnieken zoals stoomreiniging en zandstralen. Bij een lokale bouwmarkt is het vaak mogelijk de benodigde producten te huren. Lees vooraf altijd de gebruiksaanwijzingen voor een veilig gebruik.

Gevelreiniging: hoe vaak is het nodig?

Een gevelreiniging biedt diverse voordelen wat betreft het behoud van uw woning. Klanten uit Tilburg vragen ons daarom regelmatig hoe vaak zij een reiniging moeten laten uitvoeren. In principe is het antwoord hierop: wanneer u vuil ontdekt. Omdat dit de structuur en de werking van gevels zodanig aanpast is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te verwijderen. Of u nu uitbloeiingen ontdekt of dat er een groene aanslag ontstaat: neem zo snel mogelijk contact op met een reinigingsbedrijf uit Tilburg. Heeft u geen last van aanslag op de gevelmuren? Dan is het alsnog verstandig om eens in de 10 tot 12 jaar de wanden goed schoon te laten maken.

Zoekt u een specialist in Tilburg voor gevelreiniging?

Ontvang scherp geprijsde en volledig vrijblijvende offertes van experts uit uw regio!

Vrijblijvende offertes

Vormen van gevelrenovatie

De gevel is een cruciaal onderdeel van de woning, omdat het uw huis beschermd tegen weersinvloeden. Kapotte voegen, scheuren in de buitenmuur of andere gebreken zijn dus slecht voor uw gevel in Tilburg. Er zijn verschillende vormen van gevelrenovatie mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van voegen door ze uit te hakken of uit te slijpen. De verschillende vormen van gevelrenovatie:

 • Gevel voegen
 • Voegen uitslijpen of uithakken
 • Voegen herstellen
 • Schoorsteen renoveren

Gevel voegen

Brokkelende voegen is een teken van de minder goede staat van uw gevel. Is een voeg verkleurd? Ook dit duidt op een gebrek. Wanneer uw voegwerk niet meer in de juiste staat is, dan laat u dit het beste herstellen. U heeft de keuze uit diverse stijlen. De meest voorkomende soort is de platvolle voeg, maar als u iets uniekers wilt dan is een knipvoeg of schaduwvoeg aan te raden. Bovendien is het advies om het herstellen van voegen direct te combineren met gevelreiniging. Op die manier bespaart u geld en krijgt uw gevel een goede schoonmaakbeurt.

Voegen uitslijpen of uithakken

Om voegen te herstellen is het eerst nodig dat het oude voegwerk verwijderd wordt. Dit gebeurt door uithakken of uitslijpen. Voor uithakken gebruikt de specialist een beitel en hamer of een speciale elektrische hakhamer. Door hakkende bewegingen komt de specie los en brokkelt het af. Eerst worden de horizontale voegen verwijderd en daarna de verticale. Bij uitslijpen gebruikt de specialist een slijptol met een speciaal snijblad. Slijpen gaat sneller dan uithakken. Echter is slijpen wel een secuurder werkje.

Een professioneel voegwerker aan het werk

Voegen herstellen

Voegen renoveren is belangrijk, want het beschermd het metselwerk en de gevel tegen allerlei weersinvloeden.

Het herstellen van voegwerk kan alleen wanneer eerst de oude voegen verwijderd zijn. Daarna is het taak om de gevel volledig te reinigen, zodat stof en voegresten niet achterblijven. Bij het nieuwe voegwerk moet zeer nauwkeurig gewerkt worden.

scheur in muur in Tilburg herstellen

Scheur in muur herstellen

Scheuren in de buitenmuren ogen niet mooi en zijn schadelijk voor constructie. Het is dus aan te raden om actie te ondernemen als u een scheur in de gevel ziet. Er zijn verschillende manieren om de scheur te herstellen. Dit kan bijvoorbeeld door leegkrabben te voegen, kapotte stenen te vervangen of door het metselwerk opnieuw te voegen. Voor extra versteviging kunt u ook kiezen om ankers aan te brengen tussen de stenen in de rollagen. Welke methode u kiest is afhankelijk van de oorzaak van de schade. Een oorzaak is het verzakken van de funderingen, wat langzaam en stelselmatig gaat. Het is ook mogelijk dat een boom te dicht bij uw woning staat, die de fundering omhoog drukt.

kapotte stenen in Tilburg vervangen

Kapotte gevelstenen vervangen

Is uw gevel in Tilburg gescheurd en brokkelen er stenen naar beneden? Dan is het verstandig om deze kapotte gevelstenen te renoveren om nog meer schade te voorkomen. Scheuren die ontstaan zijn in de gevel zijn namelijk niet meer tegen regen en vorst beschermd.

Bij het renoveren van gevelstenen is het van belang eerst de voegen te verwijderen, om vervolgens de stenen uit te hakken. Als alle kapotte gevelstenen verwijderd zijn, kunnen deze vervangen worden voor nieuwe stenen.

dorpel in Tilburg vervangen

Vervanging van dorpel

Een dorpel is een horizontale balk aan de onderkant van een raam of deur. Met name de dorpel van een deur krijgt veel te verduren, omdat er dagelijks overheen wordt gelopen. Het is daarom logisch dat de dorpel op den deur aan vervanging toe is.

Het is zaak om de dorpel eerst te controleren op schade. Een dorpel is toe aan vervanging wanneer het hout flink aan het rotten is. Bij het renoveren van een dorpel komt flink wat inzicht kijken. Het is dus aan te raden om deze klus uit te besteden aan een vakman die gespecialiseerd is hierin.

schoorsteenrenovatie Tilburg

Schoorsteenrenovatie

Is de oude schoorsteen op uw dak in Tilburg aan vervanging toe? Dan is het aan te raden schoorsteenrenovatie te laten doen. Verweerd voegwerk tussen de bakstenen kan tijdens slecht weer veel schade aanrichten. Laat dus bij broze voegen uw schoorsteen renoveren door opnieuw te metselen. Wat doen gevelspecialisten bij een schoorsteenrenovatie? Allereerst reinigen ze de complete schoorsteen, slijpen en hakken ze alle voegen uit en controleren ze het loodwerk. Vervolgens vernieuwen ze het loodwerk en impregneren ze de schoorsteen met een waterafstotend. Door impregnatie neemt de schoorsteen geen water meer op en neemt de kans op schade af.

Een renovatie aan uw gevel laten doen?

Schakel een gevelrenovatie expert in door offertes aan te vragen.

Offertes aanvragen

Combineer gevelreiniging met gevelrenovatie

Met een gevelreiniging alleen profiteert u al van vele voordelen. Voor een optimaal resultaat raden wij u echter aan om direct een volledige gevelrenovatie uit te laten voeren. Door een impregneermiddel op de gevel aan te brengen, verkleint u namelijk de kans op vuiligheid in de toekomst. Daarnaast zorgt het er voor dat de vervuiling die toch ontstaat een stuk eenvoudiger te reinigen is, omdat het niet aan de gevelmuur hecht. Wanneer u toch een renovatie laat uitvoeren, laat dan ook uw voegwerk renoveren. Een combinatie van al deze werkzaamheden zal uw isolatiewaarde enorm verhogen. Dit verhoogt niet alleen de woningwaarde, maar zorgt er tevens voor dat u jaarlijks op uw energiekosten bespaart.

Ervaren gevelspecialisten in Tilburg

Wij streven naar een 100% klanttevredenheid. Dit bereiken wij door samen te werken met de meest ervaren en best opgeleide gevelspecialisten. In de afgelopen jaren is er een landelijk netwerk opgebouwd. Elke specialist die zich aansloot is vakkundig gescreend op basis van prijs, kwaliteit en klanttevredenheid. Op deze manier garanderen wij u de scherpste prijzen voor de beste service.

Doordat specialisten beschikken over ruime ervaring, weten zij als geen ander welke reinigingsmethode het meest geschikt is voor uw gevelmuur. De kans op een beschadiging is daarom klein.

gevelreiniging kosten Tilburg

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een specialist uit Tilburg die u kan ondersteunen bij het reinigen of de renovatie van de buitenmuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een netwerk van bedrijven met een ruime ervaring in onder andere het zandstralen of impregneren van de gevel. Ook huurt u ons in voor het verwijderen van graffiti of uitslijpen van voegwerk. De kosten voor de diverse vormen van het reinigen of renoveren van de buitenmuur zijn afhankelijk van uw wensen en de technieken waar u voor kiest. Vraag via het offerteformulier geheel vrijblijvend meerdere offertes bij aan. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor de gevelreiniging expert uit Tilburg die het beste bij u past!

Veelzijdig netwerk

Wij zijn een netwerk op het gebied van woningrenovatie en verbetering. Tal van verschillende bedrijven hebben zich bij ons aangesloten. Kijk gerust op de onderstaande pagina’s om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die wij verrichten.