Gevelspecialist gezocht?

Vergelijk offertes & bespaar!

Gevelreiniging en gevelrenovatie Gelderland

Is de gevel van uw woning in Gelderland toe aan een opknapbeurt? Laat dan gevelreiniging of gevelrenovatie uitvoeren. Reinigen van de gevel is een klus die veel tijd in beslag nede methodes voor gevelreiniging. Het is belangrijk om te weten dat nieemt. Wanneer u dit overlaat aan een gevelreiniging expert, heeft u hier geen omkijken meer naar. Is uw gevel in slechte staat? Laat deze dan renoveren. Op deze pagina leest u alles over het reinigen en renoveren van uw gevel. Via het offerteformulier vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Meerdere specialisten nemen contact met u op door hun prijsopgave te sturen. Zo vindt u snel de beste of juist voordeligste gevelspecialist uit Gelderland.

Verbeter de uitstraling & levensduur van de gevel

Wist u dat een gevelreiniging veel meer is dan enkel het schoonmaken van de buitenmuur in Gelderland? De gevelrenovatie is zelfs van groot belang voor het behoud van de gevel. Wanneer het oppervlak wordt aangetast door vuil dan loopt u risico op een verlaagde isolatiewaarde. Het onderhoud aan de buitengevel is dan ook een stuk minder kostbaar dan het herstellen van eventuele schade. Met gevelreiniging zorgt u ervoor dat:

 • de buitenmuur er beter uitziet, waarmee u de kans op het succesvol verhuren of verkopen van uw woning vergroot;
 • u schade voorkomt en dus bespaart op uw stookkosten;
 • u de kwaliteit van de gevelmuur behoudt en daarmee de woningwaarde verhoogd;
 • de kans op vervuiling in de toekomst kleiner is.
gevelreiniging Gelderland

Gevelreiniging Gelderland

Wanneer de gevel van uw woning vervuild is, is het aan te raden om gevelreiniging te laten doen. Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag en vuil van de gevel van uw huis in Gelderland. Er zijn verschillende methodes voor het reinigen van de buitenmuur, zoals stoomreinigen, chemisch reinigen en stralen. Welke methode u gebruikt, is afhankelijk van de hardnekkigheid en de schade aan de buitenmuur. Gevelreiniging en gevelonderhoud zijn belangrijk voor een langere levensduur van uw woning. Bovendien draagt een schone gevel bij aan een goede uitstraling.

gevelrenovatie Gelderland

Gevelrenovatie Gelderland

Wanneer de gevel van uw huis in Gelderland dusdanig beschadigd is dat alleen reinigen geen oplossing biedt, dan kiest u het beste voor gevelrenovatie. Gevelrenovatie wordt gedaan als er schade aan de gevel is, zoals scheuren in de buitenmuur of voegen die het begeven. Als het om gevelrenovatie gaat, zijn er een aantal mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld een optie om stenen te vervangen, voegwerk te herstellen of te renoveren en dorpel te vervangen. Voordat renovatie toegepast wordt, is het belangrijk dat eerst de buitenmuur volledig gereinigd wordt.

Kosten gevelreiniging

Het gaat bij buitengevels in Gelderland veelal om grote oppervlakken. Daardoor lopen de kosten voor de reiniging van gevels vrij snel op. Wat de precieze kosten voor gevelreiniging zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. Het ligt aan wat voor reiniging er gedaan wordt en wat het oppervlak is. Stoomreinigen is de goedkoopste optie en kost gemiddeld €360,- tot €600,- per oppervlakte van 60m² tot 100 m². Het uw gevel te impregneren, reinigen en voegen van de gevel is een stuk prijziger. De gemiddelde kosten hiervan zijn €3.500,- voor een oppervlak van 100 m². Voor concrete informatie over de prijzen, vraagt u gratis offertes aan bij onze specialisten uit Gelderland.

Prijstabel: kosten gevelreiniging

Werkzaamheden Prijs per m² Totaalprijs*
Stoomreiniging
(hogedrukreiniging)
€6,- €360,- tot €600,-
Zandstralen
(rode stenen)
€12,- €720,- tot €1.200,-
Chemische reiniging €16,- €960,- tot €1.600,-
Impregneren €10,- €600,- tot €1.000,-
Impregneren en reinigen €20,- €1.200,- tot €2.000,-
Impregneren, reinigen en voegen €35,- €2.100,- tot €3.500,-

* Let op: De prijzen zijn incl. btw en gebaseerd op een gevel oppervlakte van 60 m² tot 100 m². Benieuwd naar de prijs voor uw situatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kosten gevelrenovatie

Slechte voegen of scheuren in de gevel zijn niet goed voor uw huis in Gelderland. Het is dan verstandig om niet langer te wachten en over te gaan tot gevelrenovatie. Net als bij gevelreiniging, worden de kosten bij gevelrenovatie door bepaalde factoren beïnvloed. Dit gaat voornamelijk om de soort renovatie en de grootte van het oppervlak. De kosten voor gevelrenovatie per m² verschillen dan ook behoorlijk. Nieuw voegwerk heeft bijvoorbeeld een vanafprijs van €10,- per m². Moeten de gevelstenen vervangen worden? Reken dan op €12,50 per steen. In onderstaande tabel vindt u meer over de prijs per m² voor renoveren.

Prijstabel: kosten gevelrenovatie

Soort gevelrenovatie Gemiddelde kosten
Voegwerk vervangen (hakhamer met luchtdruk)

€40,- per m²
Voegwerk vervangen (manueel, dus arbeidsintensiever)

€42,- per m²
Gebroken gevelstenen vervangen

€12,50,- per steen
Vervanging van raamdorpel

€35,- per uur
Schoorsteenrenovatie

Vanaf €500,-
Nieuw voegwerk

Vanaf €10,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en arbeid. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.


gevelonderhoud Gelderland

Gevelonderhoud

Om de kosten voor een gevelrenovatie of gevelreiniging enigszins te beperken is het ook een optie om te kiezen voor standaard gevelonderhoud. Bij het onderhouden van gevels wordt er gekeken naar eventuele beschadigingen en het risico op lekkage. Bovendien wordt ook het voegwerk gecontroleerd en indien nodig hersteld. Een dergelijke vorm van onderhoud kan binnen één tot twee dagen worden uitgevoerd door één van de bedrijven uit Gelderland en is daarom relatief goedkoop. Door regelmatig de gevel te laten onderhouden zal u de noodzaak tot een renovatie of het schoonmaken van de buitenmuren lange tijd kunnen uitstellen.


gevel impregneren Gelderland

Gevel impregneren

Het impregneren van de gevel maakt vaak deel uit van een algehele gevelrenovatie. Bij het impregneren van de buitenmuren wordt door één van de gevelspecialisten uit ons netwerk een speciaal impregneermiddel over de stenen aangebracht, in een voortdurende laag. Het gevolg hiervan is dat de stenen het impregneermiddel opzuigen en daarmee verzadigd raken. Door de wanden te impregneren voorkomt u dat water in de voegen en stenen kan trekken. Wilt u zelf de buitenmuren impregneren? Maak dan gebruik van de juiste reinigingstechnieken om te voorkomen dat er op later problemen ontstaan in huis.

Methodes van gevelreiniging

Er zijn verschillende methodes voor gevelreiniging. Het is belangrijk om te weten dat niet iedere techniek voor elke gevel geschikt is. De 4 meest gebruikte technieken voor het reinigen zijn zandstralen, chemische reiniging, nevelstralen en stoomreinigen. Zandstralen en chemisch reinigen zijn voornamelijk voor hardnekkige vervuiling, zoals graffiti. Nevelstralen wordt voornamelijk toegepast bij milde tot middelzware vervuiling en stoomreinigen bij milde vervuiling, zoals mos of algen.
De vier methodes voor gevelreiniging zijn:
 • Stoomreinigen
 • Chemisch reinigen
 • Zandstralen
 • Nevelstralen

Type vervuiling: welke reinigingsmethode?

Vervuiling ontstaat op verschillende manieren. Gelukkig is er daarom de keuze uit diverse reinigingsmethodes, zodat er voor elk type vervuiling een geschikte methode is. Een type vervuiling dat bijzonder hardnekkig is om te verwijderen, is graffiti. Gelukkig komt dit in Gelderland op woningen niet zo vaak voor. Als u toch het slachtoffer bent dit soort van vandalisme, dan wilt u dit snel mogelijk verwijderd hebben. Door middel van zandstralen is uw gevelmuur goed te herstellen. Een ander type vervuiling zijn planten of klimop. Vaak wordt dit door uzelf of een vorige eigenaar geplaatst omdat het er mooi uitziet, maar met al deze vormen van begroeiing riskeert u de beschadiging van de gevels. Het is van belang dat u eerst de klimop verwijdert en de buitenmuren daarna behandelt door middel van stoomreinigen. Wanneer u een gevelrenovatie specialist uit Gelderland inschakelt, zal hij u informeren over de beste reinigingsmethode.

Gevel laten impregneren door een gevelrenovatie expert?

Vergelijk meerdere offertes en vind de juiste specialist!

Offertes aanvragen

Gevel stralen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag wat er precies wordt bedoeld met het stralen van de gevel. Wanneer er over stralen wordt gesproken, dan gaat het in de meeste gevallen over zandstralen.

Het zandstralen van de buitengevel is vergelijkbaar met het scrubben van een lichaam. Met behulp van kleine zandkorrels, water en een hoge drukspuit wordt bij het zandstralen de buitenmuur ontdaan van vuil en groen. Het zandstralen heeft over het algemeen een groot effect, die nog groter kan worden door te kiezen voor grit in plaats van zand. Het risico van het zandstralen is wel dat de buitenmuur kan beschadigen.

stoomcleanen Gelderland

Stoomcleanen

Een techniek voor gevelreiniging die ideaal is voor het verwijderen van lichte vervuiling is een stoomreiniging, ook wel stoomcleanen genoemd. Voordat u deze klus kunt laten uitvoeren zijn er een aantal wettelijke eisen waar u rekening mee moet houden. Zo is het ten eerste noodzakelijk om het gebruikte water weer op te vangen. Professionele bedrijven hergebruiken het water of zuiveren en lozen het. Een tweede eis is dat er bij een gevelreiniging geen geluidshinder mag plaatsvinden. Dit betekent dat in sommige gevallen u een ontheffing moet aanvragen bij de gemeente. Een gevelreiniging bedrijf kan deze ontheffing eventueel voor u aanvragen als zij weten wanneer zij het werk uitvoeren. U vindt hier meer informatie over stoomcleanen.

gevel chemisch reinigen in Gelderland

Chemisch reinigen

Het chemisch reinigen van de gevel is niet voor elke gevelsoort mogelijk. Zo kan een chemische reiniging met behulp van een reinigingsmiddel op basis van zuren niet worden gebruikt bij zandsteen of baksteen, en zijn basische reinigingsmiddelen ongeschikt voor het schoonmaken van poreuze ondergronden. Bij een chemische gevelreiniging zal een specialist uit Gelderland eerst het reinigingsmiddel aanbrengen en dit laten intrekken. Na ongeveer 30 minuten kan hij dit wegspoelen. Hierbij vangt men het water op, om milieuverontreiniging te voorkomen. Deze klus is binnen een dag uitgevoerd, maar het resultaat kan door het drogen van de buitenmuur pas na een week zichtbaar zijn.

nevelstralen Gelderland

Nevelstralen

Bewoont of beheert u een historisch pand en zoekt u naar een veilige methode voor gevelreiniging? Overweeg dan om de buitenmuren te laten nevelstralen. Nevelstralen is een milde vorm van zandstralen, doordat het gebruik maakt van een zeer fijn zand en een kleine hoeveelheid water. Het voordeel van nevelstralen is dat er sprake is van een geringe waterbelasting van de gevel, en het feit dat de beschermende toplaag van de stenen niet zal worden beschadigd. Hoewel nevelstralen wordt gezien als een zeer veilige techniek, is deze niet toe te passen bij een gevel van crepi. Dit zal zelfs met nevelstralen beschadigd raken.

gevel laserreiniging

Laserreiniging

Eén van de vele methoden voor gevelreiniging waar weinig mensen aan denken is een laserreiniging. Het schoonmaken van de gevelmuur met behulp van een laserstraal kent zeer goede resultaten en heeft een langdurig effect. Een laserreiniging is niet op alle gevels toegestaan. Hoewel het een optimaal resultaat heeft bij het schoonmaken van donkere vlekken op lichte ondergronden, is ook het schoonmaken van donkere gevels mogelijk. Er mogen dan geen metaalelementen in de stenen zitten. Daarnaast zijn geveloppervlakken met een coating of kunststof laag te fragiel voor een laserreiniging.

hydrofoberen Gelderland

Hydrofoberen

Wanneer u op internet zoekt naar de diverse technieken die een gevelreiniging specialist uit Gelderland toepast op uw gevel, dan komt u ongetwijfeld de term hydrofoberen tegen. Deze term staat voor het waterafstotend maken van de wand, een techniek die hetzelfde is als het impregneren van de buitenmuren. Hoewel hydrofoberen of impregneren een zeer goede en veel toegepaste techniek is, vereist het enige waarschuwing. Omdat het een vrij nieuwe methode is, heeft men nog geen idee van de lange termijn effecten. Daarnaast kan het aanbrengen van een hydrofobeerlaag bij monumenten leiden tot het afschilferen van het metselwerk.

voegen schoonmaken in [var]

Voegen schoonmaken

Bij een gevelreiniging zal men niet alleen de gevelstenen reinigen, maar ook de voegen schoonmaken. Het schoonmaken van het voegwerk is een precies klusje, omdat in veel gevallen het voegwerk vrij bros is. Wanneer één van de gevelspecialisten uit Gelderland de voegen niet meer kan schoonmaken, dan zullen zij u advies geven voor het herstellen van het voegwerk en de kosten die hieraan verbonden zijn. Wilt u graag zelf de voegen schoonmaken, en zoekt u hiervoor op internet naar meer informatie? Kijk dan altijd goed over wat voor soort voegwerk de tips gaan. Het reinigen van tegelvoegen vereisen een heel andere aanpak dan het schoonmaken van de gevelvoegen.

graffiti in Gelderland verwijderen

Graffiti verwijderen

Graffiti is één van de meest lastig te verwijderen soorten verf. Is er graffiti op de buitenmuren van uw woning of bedrijfspand in Gelderland gespoten? Dan adviseren wij om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een ervaren gevelreiniging expert uit ons netwerk. Deze kan met behulp van professionele methoden de graffiti snel en vakkundig verwijderen. Voor het verwijderen van graffiti maken de bedrijven uit Gelderland gebruik van een hogedrukreiniger met een speciaal chemisch middel. Dit middel is niet schadelijk voor de natuur of uw gevel, maar zal de graffiti eenvoudig van de buitenmuur halen. Een alternatieve techniek is de laserreiniging.

klimop van gevel verwijderen

Klimop van gevel verwijderen

Binnen het vakgebied van de gevelrenovatie wordt niet alleen graffiti van gevels verwijderd, ook klimop moet vaak van de gevel worden gehaald. Vaak denken mensen dat het verwijderen van klimop een onbegonnen werk is. Dit is echter niet het geval. Standaard klimop is over het algemeen eenvoudig van de buitenmuur te verwijderen.

Een aantal klimplanten die lijken op klimop hebben echter wortels die zich in de stenen en voegen van een buitenmuur vastzetten. Het verwijderen van deze planten is een lastige klus, waarbij u voorzichtig te werk moet gaan om beschadigingen aan de gevel te voorkomen.

gevelreiniging voorschriften

Wet- en regelgeving bij gevelreiniging

Wanneer u in Gelderland een gevelrenovatie laat uitvoeren, dan bent u verbonden aan een aantal wetten en regels. Per gemeente kunnen de voorschriften verschillen. Wanneer u een specialist uit Gelderland inschakelt dan weet u zeker dat hij op de hoogte is van de regels. Zo is het in sommige gemeenten verplicht om minimaal twee werkdagen van tevoren een melding van de werkzaamheden te maken. De gevelrenovatie expert dient de werkplek in Gelderland op correcte wijze af te zetten, zodat de vervuiling niet verspreidt naar omwonenden en er mag geen geluidsoverlast plaats vinden. Daar komt bij dat het afvalwater niet geloosd mag worden zonder het eerst te zuiveren. Tip: kijk op de website van InfoMil voor meer informatie.

Gevel zelf reinigen?

Heeft u geen behoefte aan het uitgeven van veel geld voor een gevelreiniging? Overweeg dan om zelf te proberen de gevel te reinigen. In zo’n 75% van de gevallen levert het eigenhandig uitvoeren van de klus het gewenste resultaat op. De overige 25% zal echter toch nog de hulp van een erkend gevelreiniging en gevelrenovatie expert uit Gelderland nodig hebben. Dit kan zijn vanwege een gebrek aan tijd, materialen of het ontdekken dan wel ontstaan van beschadigingen. Gaat u zelf aan de slag? Kijk dan goed naar het soort gevelmuur dat u heeft. Bepaalde reinigingsmethodes zijn schadelijk voor sommige steensoorten.

Gevelreiniging: hoe vaak is het nodig?

Gevelreiniging ter behoud van de gevelmuren is structureel nodig. Eens in de 10 tot 12 jaar blijkt in de praktijk voldoende. In de meeste gevallen raken de buitenmuren voor die tijd alweer vervuild. In dat geval is het belangrijk om dit zo snel mogelijk schoon te maken. Een gevelreiniging is vele malen voordeliger dan het herstellen van de schade die de vervuiling met zich meebrengt. Wanneer u de vervuiling opmerkt, is het dus belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een gevelrenovatie expert uit Gelderland. Indien gewenst kunnen zij vrijblijvend langskomen om u te adviseren over de mogelijke schoonmaakmethode.

Zoekt u een specialist in Gelderland voor gevelreiniging?

Ontvang scherp geprijsde en volledig vrijblijvende offertes van experts uit uw regio!

Vrijblijvende offertes

Vormen van gevelrenovatie

Zitten er scheuren in uw gevel of heeft de muur broze voegen? Dan is dit niet goed voor staat van uw woning in Gelderland. Gevelrenovatie is dan de beste oplossing. Als het op renovatie aankomt, zijn er een aantal vormen die toegepast kunnen worden. De meest gebruikte technieken zijn het voegen van de gevel, het uitslijpen, uithakken of herstellen van voegen. De vormen van renovatie:

 • Gevel voegen
 • Voegen uitslijpen of -hakken
 • Voegen herstellen
 • Schoorsteen renoveren

Gevel voegen

Voegen kunnen door de invloed van weer en wind en een slechte impregnatie afbrokkelen of zelfs een vorm van schimmel met zich meedragen. Door de gevel opnieuw te voegen, weet u zeker dat water geen kans krijgt. Deze klus lijkt vrij eenvoudig, maar moet zorgvuldig gedaan worden om beschadigingen aan de gevelmuur te voorkomen. Schakel daarom een renovatiespecialist in die u helpt bij het voegwerk. Een renovatie specialist uit Gelderland verwijdert eerst de horizontale en daarna de verticale voegen. Voor het renoveren is het belangrijk dat er eerst gevelreiniging wordt gedaan.

Voegen uitslijpen of uithakken

Het verwijderen van voegwerk gaat op 2 manieren, namelijk via uithakken of uitslijpen. Uithakken gebeurt vaak met een mechanische hakhamer.

Met een hakbeweging komt de specie uit de voegen los en brokkelt alles af. Bij uitslijpen wordt een slijptol gebruikt met een speciaal voeg snijblad. Er zijn verschillende grootte snijbladen, afhankelijk van de grootte van de voegen.

Een professioneel voegwerker aan het werk

Voegen herstellen

Het renoveren van voegwerk is belangrijk omdat een mooi gevoegde gevel er beter uitziet dan een voegwerk met barsten. Bovendien zorgt goed voegwerk voor bescherming.

Bij het herstellen, is het zaak om eerst de oude voegen te verwijderen. Vervolgens wordt de gevel gereinigd en wordt de voegmortel aangebracht.

scheur in muur in Gelderland herstellen

Scheur in muur herstellen

Als er scheuren in de buitenmuur van uw woning in Gelderland zitten, betekent dit vaak dat de fundering defect of niet goed aangelegd is. Zakt de fundering, dan gaat de buitenmuur van uw huis afwijken, waardoor de muur scheeftrekt en de scheur groter wordt. Eerst is het van belang om de gescheurde voegen te verwijderen en uit te krabben. Er moet zo’n 2 centimeter uitgekrabd worden. Op die manier wordt er ruimte gecreëerd om de nieuwe voeg aan te brengen. Het is aan te raden om een gevelspecialist of aannemer uit Gelderland voor deze renovatie klus in te schakelen.

kapotte stenen vervangen

Kapotte gevelstenen vervangen

In de loop van de jaren krijgen de gevelstenen van uw huis in Gelderland het nodige te verduren. Dit komt voornamelijk door de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Als u een gat in de buitenmuur heeft gemaakt of als een zwakke baksteen begint te scheuren in de buurt bij uw deur of het kozijn, kan het zijn dat er stenen los gaan zitten. Bij het renoveren van kapotte of losse stenen is het belangrijk om de losse stenen schoon te maken en de specie eraf te halen. Het gat in de buitenmuur moet ook gereinigd worden. Daarna kunnen de stenen vervangen worden.

dorpel in Gelderland vervangen

Vervanging van dorpel

Een dorpel is de onderste balk een van een kozijn of deur. Met name dorpels van deuren hebben veel te verduren, omdat er vaak overheen gelopen wordt. De dorpel moet hersteld worden, als het hout flink aan het rotten is. Een klein beetje houtrot is op te lossen met houtrotvuller, maar vaak is dit een tijdelijke oplossing. Het is dan aan te raden om een dorpel te vervangen voor een nieuwe. Huur een specialist in die deze klus voor u uitvoert, want er is veel ervaring nodig voor het renoveren van een dorpel.

schoorsteenrenovatie in Gelderland

Schoorsteenrenovatie

Net als een gevel staat een schoorsteen midden in weer en wind. Op den duur ontstaan er dan barsten en scheuren in de schoorsteen. Gezien een gevel en een schoorsteen vaak van hetzelfde materiaal zijn gemaakt, is het mogelijk om de schoorsteen op dezelfde manier te behandelen als de buitenmuur. Het complete renoveren bestaat uit reinigen, vervangen van voegen, eventueel stenen renoveren en impregneren. Zo ziet een schoorsteenrenovatie er ook uit. Gemiddeld kost een schoorsteenrenovatie €425,- per schoorsteen.

Een renovatie aan uw gevel laten doen?

Schakel een gevelrenovatie expert in door offertes aan te vragen.

Offertes aanvragen

Combineer gevelreiniging met gevelrenovatie

Wanneer u in Gelderland een gevelrenovatie overweegt, laat dan meerdere werkzaamheden combineren. Op deze manier bespaart u op een deel van de kosten, hierdoor bent u voordeliger uit bent. Daarnaast zorgt een combinatie van meerdere werkzaamheden nou eenmaal voor het beste resultaat, waardoor u langer profiteert van de voordelen. Werkzaamheden die regelmatig gecombineerd worden zijn gevelreiniging en renoveren, zoals impregneerwerkzaamheden. Nadat de gevelmuren in Gelderland in oude glorie zijn hersteld, zal de renovatie specialist een impregneermiddel over de buitenmuur spuiten. Dit verhoogt de isolatiewaarde en weert vuil. Gemiddeld kost dit u €20,- per vierkante meter. Bij een oppervlak van 60 vierkante meter gaat het om een bedrag van ongeveer €1.200,-.

Ervaren gevelspecialisten in Gelderland

Wanneer u een gevelrenovatie in Gelderland wilt laten uitvoeren, bent u op zoek naar de meest ervaren gevelspecialisten. Wij werken samen met erkende specialisten vanuit het hele land.

Wij streven naar een 100% klanttevredenheid, dus wanneer een vakman zich bij ons netwerk wil aansluiten wordt deze eerst zorgvuldig gescreend. Hierbij letten wij onder meer op de kwaliteit en de prijzen. Op deze manier garanderen wij u de beste service tegen de laagste prijzen. Doordat iedere specialist uitstekend gediplomeerd is in zowel renoveren als reinigen, weten zij als geen ander welke methode het meest geschikt is. Daardoor is de kans op beschadigingen erg klein.

gevelreiniging kosten Gelderland

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een erkend gevelrenovatie expert bij u in de regio? Hebt u een vraag over het reinigen of impregneren van de buitenmuren? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor een renovatie van de gehele buitengevel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bedrijven zijn gespecialiseerd in gevelrenovatie, gevelreiniging en gevelonderhoud. Vraag via het offerteformulier eenvoudig meerdere offertes aan bij bedrijven uit Gelderland en omgeving. U ontvangt dan maximaal 5 prijsopgaven, van verschillende bedrijven. Deze vergelijkt u op prijs en aanbod. Vind zo een bedrijf voor de renovatie die u geschikt acht!

Veelzijdig netwerk

Wij zijn een netwerk op het gebied van woningrenovatie en verbetering. Tal van verschillende bedrijven hebben zich bij ons aangesloten. Kijk gerust op de onderstaande pagina’s om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die wij verrichten.