Gevelspecialist in Deurne nodig?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Gratis – Vrijblijvend

Gevelreiniging en gevelrenovatie Deurne

Met een gevelreiniging of gevelrenovatie in Deurne knapt u uw hele woning op. Een vervuilde of beschadigde buitengevel ziet er niet mooi uit en kan ook nog eens grote problemen geven. Als de buitengevel niet goed werkt, kan vocht binnendringen en zorgen voor vocht- en schimmelproblemen. Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden, kosten en keuzes van gevel laten reinigen en renoveren.

Met een vakkundige dakdekker bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. Bovendien hoeft u niet zelf op een ladder te klimmen. Vind gemakkelijk een betaalbare dakspecialist uit de buurt.

Start gratis offerteaanvraag!

Door offertes te vergelijken vindt u eenvoudig de beste gevelspecialist uit de buurt. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt!


Gevel reinigen of renoveren?

Net als bij de rest van uw woning is goed onderhoud van de buitengevel ook erg belangrijk. Maar wat is de beste keuze: een gevelrenovatie of gevelreiniging in Deurne?

Bij het laten reinigen van de gevel worden, zoals de naam al zegt, de buitenmuren schoongemaakt. Na verloop van tijd komt er vuil op de gevelbekleiding, door bijvoorbeeld uitlaatgassen, zure regen of andere weersomstandigheden.

Wanneer er scheuren of andere beschadigingen in de buitenmuren zitten, is het nodig om de gevel te laten renoveren. Daarmee voorkomt u dat regenwater naar binnen dringt en voor vervelende vochtproblemen zorgt.

Gevel reinigen

Er zijn verschillende methodes voor een gevelreiniging in Deurne. Wat voor uw situatie de beste keuze is, is afhankelijk van de soort gevelbekleding op uw woning en het soort vervuiling. De meest gekozen methodes zijn reinigen met stoom of door middel van zandstralen.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende methodes om een vervuilde gevel te reinigen.

Gevel renoveren

Zitten er scheuren in de buitengevel van uw woning? Of zijn de voegen beschadigd? Een beschadigde buitengevel beschermt uw woning niet meer goed tegen weer en wind. Doortrekkend vocht kan dan voor vervelend vocht- en zelf schimmelproblemen zorgen in uw woning.

Het vervangen van voegwerk is dan ook een van de meest gekozen manieren van gevelrenovatie. Daarnaast zijn er nog meer opties. Daarover leest u alles op deze pagina.

gevelreiniging Deurne

Gevelreiniging Deurne

Na verloop van tijd hecht vuil zich op de gevelbekleding van uw woning. Dat vuil kan overal vandaag komen. Vaak gaat het om zwarte aanslag van uitlaatgassen, maar ook algen en mossen kunnen zich vestigen op de stenen. Daarnaast zorgen zure regen en andere weersomstandigheden voor vervuiling. In dat geval is een gevelreiniging nodig.

De vieze plekken zien er nooit mooi uit. Daarnaast tast het vuil ook de gevelstenen aan. Bij mossen bijvoorbeeld dringen de wortels door in de gevelbekleding, waardoor deze poreus wordt. U wilt het daarom ook vast zo snel mogelijk verwijderd hebben. Het is daarom verstandig om een specialist in te schakelen voor het reinigen van de gevel.

Waarom de gevel reinigen?

Net als schilderwerk of de tuin heeft ook een buitengevel regelmatig onderhoud nodig. Een gevelreiniging is een van de manieren op de buitengevel van uw woning te onderhouden. Door de vervuilde gevel te laten reinigen, zorgt u er niet alleen voor dat deze er weer fris en als nieuw uitziet. U verlengt ook de levensduur van de gevelbekleding.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van gevel reinigen in Deurne?

 • Uw woning is beter beschermd tegen weer en wind.
 • Regen dringt niet meer binnen in de gevelbescherming, zodat u geen doordringend vochtproblemen meer krijgt.
 • U verlengt de levensduur van de buitengevel van uw huis.
 • Uw woning ziet er geheel vernieuwd uit.

Schakel een specialist in voor een gevelreiniging. Vraag gratis offertes aan en bespaar op de kosten.

Wanneer is een gevelreiniging nodig?

Zien de buitenmuren van uw woning er niet meer mooi uit? Vervuiling is vaak de reden om een gevel te laten reinigen. Er zijn verschillende factoren die voor gevelvervuiling zorgen. Op de gevels rond de oprit ziet u vaak een zwarte aanslag. Die wordt veroorzaakt door uitlaatgassen. Daarnaast zorgen weersomstandigheden voor vervuiling, zoals regen en wind.

Zit er een groene aanslag op uw gevelstenen? Dan is er waarschijnlijk sprake van alg- of mosgroei. Het is belangrijk om dat zo snel mogelijk een gevelspecialist in te schakelen. De wortels van de mossen dringen namelijk door in de gevelbekleding en maken deze poreus.

Daarnaast komt voornamelijk in grote steden veel graffitivervuiling voor. Een specialist gebruikt speciale middelen om graffiti snel te verwijderen.

kosten gevelreiniging

Wat kost een gevelreiniging?

De prijs van gevelreiniging in Deurne is afhankelijk van de gekozen methode en de grootte van uw woning. In de meeste gevallen wordt voor een stoomreiniging gekozen. Dit heeft een gemiddelde prijs van €6,- per m².

De kosten voor gevel reinigen door middel van zandstralen kost ongeveer €12,- per m². Is er voor uw gevel een schoonmaakmiddel nodig? Voor een chemische gevelreiniging moet u rekening houden met gemiddelde kosten van €16,- per m².

De beste reinigingsmethode is afhankelijk van het type gevelbekleding en de soort vervuiling. Gevelexperts hebben ervaring met alle soorten gevels en vervuiling en adviseren u graag over de beste reinigingsmethode.

In de volgende prijstabel vindt u gemiddelde kosten van gevel reinigen. Wilt u liever exacte prijzen weten? Vergelijk gratis en zonder verplichtingen offertes van gevelreinigingsbedrijven!

Gevel reinigen: kosten

Werkzaamheden Prijs per m² Totaalprijs*
Stoomreiniging
(hogedrukreiniging)
€6,- €360,- tot €600,-
Impregneren €10,- €600,- tot €1.000,-
Zandstralen €12,- €720,- tot €1.200,-
Chemische reiniging €16,- €960,- tot €1.600,-
Nevelstralen €17,50,- €1.050,- tot €1.750,-
Impregneren en reinigen €20,- €1.200,- tot €2.000,-
Impregneren, reinigen en voegen €35,- €2.100,- tot €3.500,-

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Exacte prijzen weten? Vraag gratis offertes aan!

Welke factoren beïnvloeden de gevelreiniging prijs?

De totaalprijs van een gevel reinigen in Deurne is opgebouwd uit verschillende factoren.

Hoe is de prijs van een gevelreiniging opgebouwd?

 • De grootste invloedsfactor op de prijs is de gekozen methode van reinigen. De specialist kiest de beste methode, afhankelijk van de soort vervuiling en het type gevelbekleding dat uw woning heeft.
 • Daarnaast bepaalt de grootte van uw woning de totaalprijs. Hoe meer geveloppervlak er gereinigd moet worden, hoe hoger de prijs. Een gemiddelde woning heeft ongeveer 50 vierkante meter aan gevel.
 • Ook moet u rekening houden met arbeidskosten. Ieder gevelreinigingsbedrijf hanteert eigen tarieven. Daarom is het ook verstandig om uw vakman bewust te kiezen en eerst offertes te vergelijken.

Besparen op de totaalprijs van een gevelreiniging?

Vergelijk altijd gratis offertes van gevelspecialisten!


Gevel reinigen Deurne: de methodes

Een gevelreiniger beschikt over verschillende apparatuur en schoonmaakmiddelen om alle gevelsoorten schoon te krijgen.

De beste reinigingsmethode is niet alleen afhankelijk van het soort vervuiling. Ook het type gevelbekleding is belangrijk in de keuze voor het juiste middel. Zo zijn niet alle gevelbekledingssoorten bestand tegen de hoge druk van bijvoorbeeld zandstralen.

Hieronder leest u meer over de verschillende methodes. Voor deskundig advies vraag u een vakkundige gevelreiniger. Hij geeft u graag meer informatie en persoonlijk advies over de mogelijkheden. Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Zandstralen

Zandstralen is geschikt voor sterk bevuilde gevels. De gevelspecialist spuit hierbij water met zand onder een hoge druk op de vervuiling. Het is een zeer grondige reinigingsmethode, maar ook een agressieve. Het kan daarom voorkomen dat de gevel beschadigd raakt. Zandstralen niet geschikt voor zachtere gevelbekleding, zoals sierpleister.

De kosten van zandstralen liggen op gemiddeld €12,- per m².

Stoomreiniging

Bij een stoomreiniging gebruikt de vakman een speciaal apparaat om water tot maximaal 150 graden verwarmd en vervolgens onder hoge druk op de gevel te spuiten. De warmte zorgt ervoor dat het vuil zachter wordt en vervolgens wordt losgeweekt. De hoge druk zorgt ervoor dat het vuil van de muur wordt afgeblazen.

Het voordeel van deze methode is dat er geen chemische middelen gebruikt worden. Bovendien kan het water worden hergebruikt. Een stoomreiniging van de gevel kost ongeveer €6,- per m².

Chemische reiniging

Bij een chemische reiniging gebruikt de specialist een schoonmaakmiddel om alle vervuiling te gebruiken. Hij brengt dit middel met een borstel of een vernevelaar aan op de muur. Daarna het nodig het middel 10 tot 30 minuten in te laten trekken. Vervolgens wordt alle vuil en schoonmaakmiddel verwijderd met een hogedrukspuit. Er zijn ook milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Chemisch reinigen met een hogedrukspuit kost gemiddeld €16,- per m².

Wat is de beste keuze: gevel chemisch reinigen of zandstralen? Zandstralen is een agressieve reinigingstechniek voor zeer hardnekkige vervuiling. De buitenmuur moet wel uit harde materialen bestaan en in goede staat zijn. Chemisch reinigen werkt heel snel en kan veel verschillende soorten vervuiling verwijderen.

reinigen gevel

Nevelstralen

Wanneer zandstralen te agressief voor uw buitengevel is, is het interessant om te kijken naar de mogelijkheden van nevelstralen. Deze methode is minder agressief en geschikt om matige tot middelzware vervuiling te verwijderen.

Bij nevelstralen worden een straalmiddel, meestal zand en water, op de buitenmuur gespoten, maar dan onder een lage druk. Daarmee is de kans op schade aan de ondergrond minder groot. Nevelstralen heeft een gemiddelde prijs van €17,50 per m².

Laserreiniging

Wanneer andere reinigingsmethodes niet werken of niet alle vervuiling verwijderen is laserreiniging vaak de oplossing. Het is niet een goedkope methode, maar het is ook de enige reiniging die de gevelbekleding en het milieu niet beschadigt. Laserreiniging wordt meestal toegepast op kunstwerken en historische gebouwen.

Bij deze reiniging wordt een speciale laser direct op de vervuiling gericht. De hoge temperatuur verdampt de vervuiling, zonder de ondergrond te beschadigen.


Gevelspecialist gezocht voor gevelreiniging in Deurne?

Vergelijk offertes en kies de vakman met de beste deal!


Gevel reinigen en impregneren

Sommige methodes van gevel reinigen, zoals zandstralen, zijn zeer agressief. Deze tasten niet alleen het vuil, maar ook de ondergrond aan. De kans is groot dat de buitengevel van uw woning na de reiniging een beetje poreus is geworden. Dat betekent dat regenwater in de gevelstenen kan dringen en kan zorgen voor vervelende vochtproblemen.

Wilt u uw gevel na het reinigen in Deurne lang beschermen tegen doordringend vocht? Kies dan voor gevel reinigen en impregneren.

Bij impregneren brengt de vakman een impregneermiddel aan in de gevelstenen. Dit middel verdeelt zich goed en vormt zo een vochtwerend middel. Daarna is de buitengevel weer vochtafstotend. Impregneren kost ongeveer €10,- per m².

Gevel reinigen, voegen en impregneren: wanneer is dit nodig?

Vaak wordt de voegen ook gerenoveerd bij een gevelreiniging. Dit heeft verschillende oorzaken. Ten eerste is het mogelijk dat de voegen verouderd en daardoor beschadigd zijn. Er zijn bijvoorbeeld stukjes voeg losgekomen of er zitten scheuren in. Ten tweede kunnen voegen door agressieve gevelreinigingsmethodes beschadigd raken.

graffiti verwijderen Deurne

Graffiti verwijderen Deurne

Zijn er vandalen geweest die een van uw buitenmuren met graffiti hebben beklad? Dat is altijd erg vervelend. De graffiti ziet er vaak niet mooi uit en is lastig te verwijderen. Met een gevelspecialist hoeft u over het verwijderen niet meer in te zitten. Met speciale technieken zorgt hij ervoor dat de bekladde muur er snel weer als nieuw uitziet.

De meest gebruikte methode bij graffiti verwijderen is een stoomreiniging. Soms is de graffiti te sterk en is een ander methode nodig. Dan is schoonmaken met een reinigingsmiddel een betere methode. Is de graffiti erg hardnekkig? Dan is het nodig om te stralen, bijvoorbeeld zandstralen.

Door de vakman een anti-graffiti coating aan te laten brengen voorkomt u dat de muur opnieuw beklad wordt.

Meer informatie over het verwijderen van graffiti.

Zelf gevel reinigen: handige tips!

Wanneer u zelf de gevel wilt reiningen moet u op een aantal zaken letten. Eerst moet u vaststellen om welke vervuiling het gaat. Een groene waas is vaak algengroei of mos. Dan kiest u het best voor stoomreiniging of een chemisch middel. Een witte aanslag en zwarte roetaanslag verwijdert u het best met een chemisch middel.

Daarna kiest u het beste reinigingsmiddel. Daarbij moet u rekening houden met de steensoort en de afwerking van de gevel. Kalkzandsteen en stucwerk zijn bijvoorbeeld zachter dan beton en bakstenen. Het reinigingsmiddel moet niet te agressief zijn.

Als u het juiste middel heeft gekozen kunt u gaan schoonmaken. Oefen altijd eerst op een stukje muur dat niet opvalt om te testen of het middel geen schade aanbrengt. Laat dit proefstuk altijd een dag rusten om de resultaten goed te kunnen bekijken.

Lees hier nog meer handige doe-het-zelf tips!

Video: reinigen bakstenen gevel

Bekijk deze video om te zien hoe een gevel wordt gereinigd!


Gevelspecialist uit de buurt gezocht voor een reiniging?

Twijfel niet en vraag vandaag nog gratis offertes aan!


gevelrenovatie Deurne

Gevelrenovatie Deurne

De gevels van woningen hebben regelmatig onderhoud nodig, maar dit wordt vaak vergeten. Waarom is een gevelrenovatie in Deurne wel belangrijk?

De gevel beschermt uw woning en alle spullen erin tegen alle weersomstandigheden buiten. Hij zorgt ervoor dat het binnen droog blijft tijdens regenbuien en dat kou in de winter buiten blijft. Om deze beschermfunctie van de buitengevel te behouden, is onderhoud nodig. Daar hoort een gevelrenovatie ook bij.

Eventuele schade wordt hersteld en u voorkomt grotere schade. Met een gevelrenovatie voorkomt u dat water binnendringt en voor vervelende vocht- en zelfs schimmelproblemen zorgt. Er zijn verschillende manieren om een gevel te renoveren. Daarover leest u alles op deze pagina.

Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken!

Gevel renoveren: de voordelen

Het laten renoveren van de gevel van uw woning heel vele voordelen. Welke zijn dat?

 • Na een gevelrenovatie ziet de buitengevel er niet meer vervallen, maar piekfijn uit.
 • U voorkomt veel schade door de gevel te laten renoveren. Denk aan scheuren in het metselwerk, verdwijnende voegen of schade door zure regen. Met een renovatie bespaart u hoge kosten voor schade herstellen.
 • U verlengt de levensduur van de buitengevel.
 • Uw woning is weer beter beschermd tegen alle weersinvloeden, zoals regen en harde wind.
 • U verhoogt de isolatiewaarde van uw woning.
 • Uw woning wordt meer waard.

kosten gevelrenovatie

Wat kost een gevelrenovatie?

De kosten van een gevelrenovatie zijn voornamelijk afhankelijk van de gekozen renovatiemethode. Het vernieuwen van voegwerk wordt veel gekozen. Voor het verwijderen van oude voegen betaalt u ongeveer €25,- tot €50,- per m². Nieuw voegwerk laat u aanbrengen vanaf €10,- per m².

Zitten er scheuren in sommige bakstenen. Het vervangen van gebroken gevelstenen kost ongeveer €12,50 per steen. Voor nieuwe gevelbekleding moet u rekening houden met gemiddelde kosten van 200,- per m².

In de volgende prijstabel vindt u meer richtprijzen van gevelrenovatie in Deurne. Wilt u liever weten wat u precies kwijt bent? Kies uw gevelrenovatiebedrijf bewust en vergelijk gratis offertes!

Gevelrenovatie: kosten

Soort gevelrenovatie Gemiddelde kosten
Voegen verwijderen €25,- tot €50,- per m² (uitslijpen)
€40,- per m² (uithakken)
Nieuw voegwerk Vanaf €10,- per m²
Gebroken gevelstenen vervangen €12,50,- per steen
Vervanging van raamdorpel €35,- per uur
Nieuwe gevelbekleding (steenstrips, incl. isolatie) Vanaf €200-,- per m²
Schoorsteenrenovatie Vanaf €500,- per schoorsteen

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan om te besparen.

Opbouw gevelrenovatie prijzen

De totaalprijs van een gevelrenovatie in Deurne is opgebouwd uit verschillende factoren.

 • De gekozen renovatiemethode is van grote invloed op de prijs. Het is maar net wat uw woning nodig heeft. Het vervangen van alle gevelstenen is bijvoorbeeld kostbaarder dan het repareren van enkele stenen.
 • Hoe groter uw woning is, hoe hoger de kosten. Gevelspecialisten berekenen de prijs per vierkante meter. Een gemiddelde woning telt ongeveer 50 vierkante meter aan geveloppervlak.
 • De grootste invloed op de prijs wordt gemaakt door de arbeidskosten. Iedere vakman hanteert eigen tarieven, in de meeste gevallen per uur. Het is daarom zeer verstandig om eerst offerte te vergelijken, zodat u snel ziet welke specialist de beste prijs heeft.

Prijsopbouw gevel renoveren


Besparen op de kosten van een gevelrenovatie?

Vergelijk offertes en kies de specialist met de beste prijs!


Gevel renoveren: mogelijkheden

Afhankelijk van welk gedeelte van de buitengevel van uw woning beschadigd of verouderd is, zijn er verschillende opties om deze te renoveren. Als de voegen beschadigd zijn, moeten deze worden vervangen. Zit er een scheur in enkele bakstenen? Dan moeten die bakstenen vervangen worden. Verschijnen er vochtplekken in huis? Dan is het nodig om de gehele buitengevel aan te pakken.

Hoe een gevel renoveren? Lees snel verder om meer te weten te komen over alle manieren voor een renovatie van de buitengevel.

Wilt u besparen? Vraag gratis offertes aan!

Voegen verwijderen

Is het voegwerk van uw woning beschadigd? U herkent beschadigingen snel. Er zijn bijvoorbeeld stukjes voeg verdwenen of u ziet scheuren in voegen. Beschadigingen aan voegwerk zijn vaak een indicator van een verlopen levensduur. Meestal geldt dat alle voegen dan verouderd zijn, en vaak poreus zijn geworden.

Voor het vernieuwen van voegwerk moeten altijd eerst de oude voegen verwijderd worden. Dan kan doormiddel van uithakken of uitslijpen. Uithakken doet de vakman handmatig en voor uitslijpen gebruikt hij een slijptol. Uitslijpen gaat veel sneller, maar er komt wel veel stof bij vrij.

Voegen verwijderen kost gemiddeld tussen de €35,- en €50,- per m².

voegwerk

Nieuwe voegen

Wanneer u nieuwe voegen laat plaatsen heeft u keuze uit verschillende soorten. De platvolvoeg is de standaard voeg. Een knipvoeg of snijvoeg herkent u aan strakke lijnen. Deze voegsoort wordt vaak toegepast bij monumentale panden. Met de schaduwvoeg wordt een bijzonder schaduweffect gecreëerd.

Door het vernieuwen van de voegen zorgt u ervoor dat uw woning weer geheel waterdicht is.

Lees hier meer over nieuwe voegen.

Gevelrenovatie: prijs voegwerk

Type voeg Gemiddelde prijs per m²*
Platvolvoeg €10,-
Geborstelde voeg €10,-
Gladde verdiepte voeg €10,-
Schaduwvoeg €12,-
Daggestree €45,-
Snijvoeg €50,- tot €80,-
Knipvoeg €50,- tot €90,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag gratis offertes aan voor de exacte prijs.

Kapotte gevelstenen vervangen

De wisselende weersomstandigheden die we in Nederland hebben, zorgen ervoor dat gevelstenen veel te verduren krijgen. Begint er een zwakke baksteen te scheuren? Dan is het verstandig snel in actie te komen, want er kunnen meer stenen los gaan zitten.

De specialist verwijdert de losse steen of stenen en haalt ook de specie weg. Nadat hij het gat gereinigd heeft, plaatst hij nieuwe stenen en nieuw voegwerk. Het vervangen van kapotte gevelstenen kost gemiddeld €12,50 per steen.

Scheuren herstellen

Er zijn allerlei redenen waardoor een scheur in de buitenkant van uw woning ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan een constructiefout, verzakkingen of wortels van bomen die te dicht bij uw woning staan.

Bij een scheur is het belangrijk om snel een specialist in te schakelen om verdere schade te voorkomen. Bovendien zien scheuren er ook niet mooi uit.

Bij scheurvorming is het niet alleen belangrijk om de scheur te herstellen, maar ook de onderliggende oorzaak. Anders heeft u binnen de kortste keren weer last van scheurvorming in de gevel.

Lees hier meer over scheurvorming door droogte.

Raamdorpels vernieuwen

Een raamdorpel is de onderste balk van een raamkozijn. Ze hebben veel te verduren. Is het hout aan het rotten? Een klein beetje houtrol is nog wel te herstellen, maar vaak dit is vaak wel een tijdelijke oplossing. Is herstellen niet meer mogelijk? Dan het tijd om de dorpel te vernieuwen.

Dit is specialistisch werk waarvoor u het best een specialist inschakelt. Die zorgt ervoor dat de dorpel op de juiste manier geplaatst wordt. De kosten zijn ongeveer €35,- per uur.

Meer informatie over het vervangen van dorpels.

Nieuwe gevelbekleding

Wanneer de gevelbekleding van uw woning zijn levensduur behaald heeft is het vaak niet meer verstandig om deze met kleine reparaties weer op te knappen. De gebreken zullen elkaar opvolgen, waardoor het goedkoper is om nieuwe gevelbekleding te laten plaatsen, bijvoorbeeld steenstrips. Deze zien eruit al echte bakstenen, maar zijn veel sneller te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor gevelbepleistering of crepi.

Nieuwe gevelbekleding heeft een vanafprijs van ongeveer €200,-.

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen staat altijd in weer en wind en daardoor is het mogelijk dat er scheuren of barsten ontstaan. Het is vaak mogelijk om de schoorsteen op dezelfde manier te renoveren als de buitenmuur, omdat deze meestal van dezelfde materialen zijn gemaakt.

Een complete schoorsteenrenovatie bestaat niet alleen uit het opknappen van de buitenkant, maar ook het schoonmaken van de binnenkant. De kosten liggen rond de €500,- per schoorsteen.

gevelrenovatie met isolatie

Gevelrenovatie met isolatie

Een gevelrenovatie is een uitstekend moment om te investeren in de isolatiewaarde van uw woning door gevelisolatie te plaatsen. Daarmee bespaart u jaarlijks aanzienlijk op uw energierekening, zodat de investering er snel uit is. Er zijn verschillende mogelijkheden.

De eerste is spouwmuurisolatie. Daarbij wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren, die spouw genoemd wordt, opgevuld met isolatiemateriaal. Dit is een zeer effectieve isolatiemethode. Een lege spouw of een spouw met verouderd isolatiemateriaal zorgt voor veel warmteverlies.

De tweede methode is buitengevelisolatie. Daarbij wordt isolatiemateriaal aan de buitenkant van de gevel aangebracht en daaroverheen nieuwe gevelbekleding, zoals bepleistering of steenstrips. Op milieucentraal.nl leest u meer informatie over besparen met buitengevelisolatie.


Gevelspecialist inschakelen voor renovatie?

Laat u verrassen door de scherpe prijzen van specialisten uit Deurne!!


Gevelonderhoud Deurne: vergunning nodig?

Wilt u weten of u een vergunning nodig hebt voor gevelonderhoud? Niet alleen voor het bouwen van een constructie is een vergunning nodig, maar ook voor de renovatie van een bestaand gebouw. Een gevelrenovatie kan ervoor zorgen dat uw woning er anders uit komt te zien, waardoor u in de meeste gevallen een vergunning moet aanvragen. Er zijn een aantal aandachtspunten.

Ten eerste moet u goed letten op de bouwgrens. Een gevelrenovatie heeft vaak tot gevolg dat er meer ruimte gebruikt wordt, tot wel 10 centimeter. Daarnaast maakt het verschil welke buitengevel u laat renoveren. De achtergevel is vaak vergunningsvrij, maar de voorgevel juist niet.

Op omgevingsloket.nl vindt u meer informatie. Ook kunt u een vakkundige gevelspecialist om advies vragen.

Reiniging en renovatie combineren: beste resultaat!

Weet u niet wat voor uw woning het beste is: een gevelrenovatie of een gevelreiniging? Waarom niet allebei? In de praktijk komt het vaak voor dat deze werkzaamheden gecombineerd worden.

Bij een gevelrenovatie is het vaak nodig om het werkoppervlak eerst goed te reinigen. Dan zijn namelijk alle gebreken goed zichtbaar en is het mogelijk deze te verhelpen.

Door de buitengevel van uw woning zowel te laten renoveren als te reinigen krijgt u een gevel die er niet alleen als nieuw uitziet, maar die ook als nieuw uw woning beschermt.

Lees hier meer over alle gevelwerken.

inschakelen gevelspecialist

Voordelen van inschakelen gevelspecialist

Wanneer de buitengevel van uw woning aan een opknapbeurt toe is, is het altijd verstandig om een vakman in te schakelen. Waarom? De renovatie of de reiniging van gevels is vakwerk. Verkeerde beslissingen kunnen tot grote schade leiden.

Wat zijn de voordelen van een vakman?

 • U weet zeker dat alle werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd, met het best mogelijke resultaat.
 • U hoeft zelf niet op een ladder te klimmen.
 • Het is niet nodig om zelf kostbare vrije dagen op te nemen.
 • Een specialist voorkomt beschadigingen aan de buitengevel.
 • De vakman geeft u ook graag meer informatie en persoonlijk advies.

Handige tips voor het vinden van een gevelspecialist.

Recente aanvragen

Gevelreiniging en gevelrenovatie in Helmond
De gevel renoveren in Eindhoven
Voegen uitslijpen en herstellen in Tilburg
Scheuren in muren repareren in Veldhoven
Gevelreiniging in Veghel
Nieuwe gevelbekleding laten plaatsen in Breda
Schoorsteenrenovatie in Den Bosch
De gevel reinigen met zandstralen in Roosendaal
De gevel impregneren in Oss
Gevelrestauratie in Uden

Tips om te besparen op de kosten

Een gevelreiniging of gevelrenovatie in Deurne is vaak niet goedkoop. Doe daarom uw voordeel met deze drie handige bespaartips!

 • Steek zelf de handen uit de mouwen door voorbereidend werk te doen. Denk daarbij het aan vrijmaken van de buitenmuren of het opruimen na de werkzaamheden.
 • Huur samen met uw buren een gevelspecialist in en profiteer van kwantumkorting.
 • Vergelijk gratis offertes en vind gemakkelijk en snel de gevelspecialist met de beste prijs. Bovendien vindt u zo een vakman uit de buurt, waardoor u bespaart op de voorrijkosten.

gevelrenovatie of gevelreiniging

Gevel reinigen of renoveren? Vergelijk gratis offertes!

Met een gevelrenovatie of gevelreiniging geeft u uw woning een grote opfrisbeurt en zorgt u ervoor dat weer en wind niet meer uw woning kunnen binnendringen. Met een gevelspecialist krijgt u altijd het beste resultaat. Ook voor vochtbestrijding en dakwerken schakelt u een vakkundige expert in.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Kies uw gevelspecialist en zorg ervoor dat u niet te veel betaalt. Door offertes te vergelijken op basis van prijs en aanbod krijgt u altijd de beste deal. U weet zeker dat u niet te veel betaalt! Ook voor vochtbestrijding en dakwerken.