Gevelspecialist gezocht?

Vergelijk offertes & bespaar!

Gevelreiniging en gevelrenovatie Boxtel

Met een gevelreiniging of gevelrenovatie in Boxtel ziet uw gevel er weer als nieuw uit. Kies bijvoorbeeld voor impregneren om de buitenmuur waterdicht te maken, laat de buitenmuur reinigen met stoom of kies voor een complete renovatie bij een sterk verouderde of beschadigde buitengevel. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen. Schakel een specialist in voor hoogwaardige kwaliteit en het beste resultaat. Bespaar op de totaalprijs door offertes aan te vragen! Deze vrijblijvende prijsoffertes vraagt u eenvoudig aan via het offerteformulier. Deze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar tot 40% op de kosten!

Verbeter de uitstraling & levensduur van de gevel

Gevelspecialisten uit ons netwerk krijgen van klanten uit Boxtel vaak te horen dat zij denken dat gevelreiniging enkel voordelen biedt omtrent de uitstraling van hun woning. Niets is minder waar! Natuurlijk zorgt het schoonmaken van de buitengevel voor een nieuwe uitstraling, maar het draagt ook bij aan het behoud van de structuur van de wand. Vuile gevels zien er namelijk onverzorgd uit, maar het vuil tast ook het materiaal aan. Dit heeft vervelende beschadigingen als gevolg. Daarom is het belangrijk om vuil te verwijderen en de buitengevel regelmatig goed te onderhouden. Hieronder staan de twee belangrijkste voordelen:

 • U verfraait de uitstraling van uw woning en verhoogt hiermee de waarde van het pand.
 • U verhoogt de kwaliteit van de muur, waarmee u de woning beschermt tegen lekkages en andere beschadigingen.
gevelreiniging Boxtel

Gevelreiniging Boxtel

Door een gevelreiniging uit te laten voeren door een vakman uit Boxtel wordt alle aanslag van de gevel verwijderd. Een vieze gevel ziet er niet alleen lelijk uit, maar is ook schadelijk voor het mestel- of pleisterwerk. Er worden verschillende methodes gebruikt voor gevelreiniging. Bijvoorbeeld stoomreiniging met heet water. Dit wordt voornamelijk toegepast om milde aanslag te reiningen. Een andere methode is chemisch reinigen of stralen. Stralen is reiniging door middel van een combinatie van water en zand en bij chemische reiniging wordt een chemisch middel gebruikt bij het stralen gebruikt. Tot slot is het ook mogelijk om uw gevel te impregneren. Deze methode maakt de gevel weersbestendig.

gevelrenovatie Boxtel

Gevelrenovatie Boxtel

Is het metselwerk van uw gevel te veel aangetast? Of is deze erg beschadigd geraakt? Laat dan uw gevel renoveren door een specialist uit Boxtel. Door uw gevel op te laten knappen voorkomt u verdere schade en hoge kosten. U heeft daarbij verschillende mogelijkheden.

Laat bijvoorbeeld het de voegen of stenen renoveren wanneer deze afbrokkelen of wanneer er grote scheuren in de gevel zitten. Bij verouderde of gescheurde dorpels en lateien is het ook verstandig om deze te laten vernieuwen.

Kosten gevelreiniging

Een gevelreiniging door middel van stoomreinigen met een hogedrukreiniger kost ongeveer €6,- per vierkante meter. Een gevel van 60 per m² kost dan gemiddeld €360,-. Het behandelen met impregneermiddel van een gevel van 60m² tot 100m² kost gemiddeld €600,- tot €1.000,-, hierbij hebben we rekening gehouden met een gemiddelde prijs van €10,- per m².

In de prijstabel staan nog meer gemiddelde prijzen. De prijs wordt voornamelijk beïnvloed door de methode van gevelreiniging, de grootte van de gevel en de materiaalkosten. Vraag gratis en vrijblijvende prijsopgaven aan voor exacte prijzen om te besparen op de kosten.

Prijstabel: kosten gevelreiniging

Werkzaamheden Prijs per m² Totaalprijs*
Stoomreiniging
(hogedrukreiniging)
€6,- €360,- tot €600,-
Zandstralen
(rode stenen)
€12,- €720,- tot €1.200,-
Chemische reiniging €16,- €960,- tot €1.600,-
Impregneren €10,- €600,- tot €1.000,-
Impregneren en reinigen €20,- €1.200,- tot €2.000,-
Impregneren, reinigen en voegen €35,- €2.100,- tot €3.500,-

* Let op: De prijzen zijn incl. btw en gebaseerd op een gevel oppervlakte van 60 m² tot 100 m². Benieuwd naar de prijs voor uw situatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kosten gevelrenovatie

Wilt u een gevelrenovatie laten uitvoeren? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten voor gevelrenovatie per m². Houd rekening voor het vernieuwen van het voegwerk rekening met een gemiddelde prijs van €50,- per vierkante meter. Het weghalen van voegen kost gemiddeld €40,- per m² en een nieuwe voeg begint vanaf €10,- per vierkante meter.

Manueel renoveren van de voegen is iets duurder. Kapotte gevelstenen vervangen kost ongeveer €12,50 per steen. In de prijstabel leest u meer over de gemiddelde kosten. De totaalprijs hangt af van verschillende factoren zoals de materiaalkosten, de techniek en de grootte van de gevel.

Prijstabel: kosten gevelrenovatie

Soort gevelrenovatie Gemiddelde kosten
Voegwerk vervangen (hakhamer met luchtdruk)

€40,- per m²
Voegwerk vervangen (manueel, dus arbeidsintensiever)

€42,- per m²
Gebroken gevelstenen vervangen

€12,50,- per steen
Vervanging van raamdorpel

€35,- per uur
Schoorsteenrenovatie

Vanaf €500,-
Nieuw voegwerk

Vanaf €10,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en arbeid. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.


gevelonderhoud Boxtel

Gevelonderhoud

Voor de term gevelreiniging zijn vele synoniemen in omloop bij de diverse bouwbedrijven uit Boxtel. Zo wordt dit tevens aangeduid met gevelonderhoud of gevelrenovatie. Onder het gevelonderhoud verstaan wij diverse zaken: klimop weghalen, graffiti weghalen, of de gevel opnieuw impregneren. Het gevelonderhoud neemt over het algemeen minder tijd in beslag dan een volledige renovatie, maar kan heel wat voeten in aarde hebben. Door de buitenmuur periodiek te onderhoud voorkomt u hoge kosten. Wilt u uw gevel laten reinigen, impregneren of voegen? Vraag vrijblijvend offertes aan op de offertepagina. Door deze te vergelijken kan u behoorlijk op de klus besparen.


gevel impregneren in Boxtel

Gevel impregneren

Wanneer wij spreken over het impregneren van de gevel, dan bedoelen wij dat we deze met een speciaal materiaal waterafstotend, schimmelwerend, of graffiti-werend maken. Het impregneren van de buitenmuur gebeurt met behulp van een impregneermiddel. Dit wordt op de wand aangebracht, in een soort voortdurende laag. Vervolgens nemen de stenen en voegen het impregneermiddel op, waarmee zij verzadigt raken. Zo heeft neerslag geen kans om de stenen binnen te dringen en wordt tevens de isolatiewaarde van uw pand in Boxtel verhoogd. Impregneren geeft tegen relatief lage kosten een uitstekend resultaat. Op het gebied van gevelrenovatie wordt deze klus dan ook het meest uitgevoerd door gevelspecialisten uit ons netwerk.

Methodes van gevelreiniging

Er zijn verschillende manieren waarop u een gevel laat schoonmaken. Welke methode het meest geschikt is in uw situatie is afhankelijk van onder meer uw buitengevel en het type vuil. Over het algemeen heeft u de keuze uit:
 • Stoomreinigen
 • Chemisch reinigen
 • Zandstralen
 • Nevelstralen
In Boxtel is stoomreiniging de meest voorkomende reinigingsmethode. Met een hogedrukspuit wordt er water vermengd met een reinigingsmiddel op de buitengevel gespoten. Een tweede methode is chemische reiniging. Dit maakt het verwijderen van aanslag eenvoudiger, maar heeft mogelijk nadelige gevolgen voor uw voeg. Een derde methode is het zandstralen van de buitenmuur. Dit is een vrij agressieve methode omdat u met de zandkorrels de gevelmuur als het ware schuurt. Dit passen wij daarom voornamelijk toe bij erg hardnekkig vuil, zoals graffiti. Een andere veelgebruikte methode is nevelstralen. Stralen is erg geschikt voor kwetsbare gevels omdat hierbij niet onder hoge- maar onder lage druk gereinigd wordt.

Type vervuiling: welke reinigingsmethode?

Na verloop van tijd is het logisch dat de buitengevel wat vervuild raakt. Wellicht door vandalisme, maar waarschijnlijk door natuurlijke oorzaken. Er is gelukkig ruime keuze wat betreft de reinigingsmethoden, maar niet elke renovatie methode is geschikt voor elk type vervuiling. Bent u benieuwd hoe u uw buitenmuur het beste schoon kunt maken? Dat hangt af van het type vervuiling.

 • Het komt niet vaak voor dat huizen in Boxtel bespoten worden met graffiti, maar als het wel gebeurt dan is het lastig schoon te maken. Specialisten kiezen er daarom vaak voor om de muur te zandstralen.
 • Klimplanten zien er misschien mooi uit, maar ze veroorzaken net als schimmels flinke schade. U reinigt de buitengevel door de klimop weg te halen. Algen en mossen verwijdert u met stoomreinigen.
 • Bij een verkeerde stand van de wind kan het maar zo gebeuren dat u een aanslag van roet op de gevelmuur aantreft. Omdat dit vaak niet hecht aan de ondergrond is het door middel van stoomreinigen eenvoudig te verwijderen.
 • Vooral nieuwbouwwoningen in Boxtel ondervinden vaak witte muuraanslag. Dit is een gevolg van zoutuitbloei. Dit is het beste met water schoon te maken, omdat het zout in het water oplost.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. De specialisten laten de gevel in Boxtel weer stralen!

Offertes aanvragen

Gevel stralen

Het (zand)stralen van de gevel is een methode om de aanslag van de stenen weg te halen. Bij sommige gevelspecialisten uit Boxtel is het een optie om hier een nat/droog systeem voor te huren. Een dergelijke straalunit is mobiel en gebruiksvriendelijk. De mobiele straalunit wordt aangestuurd door een brandstofcompressor. Met behulp van perslucht worden de – wel of niet vermengd met water – tegen de gevelmuur aan gespoten. Als basismateriaal voor het stralen heeft u de keuze uit onder andere zand, walnootschillen en bakpoeder. Vraag bij een specialist uit ons netwerk naar de mogelijkheden voor het huren van een steiger. Ga altijd veilig te werk, en schakel bij twijfel een expert in.

stoomcleanen Boxtel

Stoomcleanen

Eén van de technieken voor het reinigen van de gevel is stoomreiniging (stoomcleanen). Deze methode wordt over het algemeen toegepast op licht vervuilde gevels. Denk hierbij aan gevels die vervuild zijn door klimop of algen. Bij stoomreiniging spuiten wij met een hoge drukspuit heet water tegen de wand. Het hete water zal de vervuiling oplossen en de hoge druk verwijdert het vuil van de gevelmuur. Doordat er bij het stoomcleanen geen tot weinig schade aan de gevel wordt aangebracht, passen wij dit veel toe bij monumenten. Heeft uw gevel een fijn bewerkt oppervlak? Dan adviseren wij om te kiezen voor een andere vorm van gevelreiniging.

gevel chemisch reinigen Boxtel

Chemisch reinigen

Het schoonmaken van de gevelmuur van uw pand in Boxtel kan eveneens met behulp van een chemische reiniging. Het gebruik van een chemische middelen is nodig wanneer er sprake is van verfresten of aanslag door uitlaatgassen. Bij de chemische reiniging brengen wij eerst het middel op de buitenmuur aan, waarna het moet intrekken. Daarna spoelen wij het reinigingsmiddel weg met water. Deze reinigingsmethode kan met zure en basische middelen. Zure middelen tasten hierbij de ondergrond soms aan, wat risicovol is voor de gevel zelf. Basische producten hebben een nadelig effect op poreuze ondergronden. Laat u desgewenst goed door een expert uit ons netwerk informeren.

nevelstralen Boxtel

Nevelstralen

Bent u de eigenaar van een historisch pand en bent u op zoek naar een manier om de gevels schoon te maken? Wellicht is het nevelstralen een goede oplossing. Stralen kan worden gezien als een soort milde vorm van zandstralen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een mengsel van fijn zand en water dat men tegen de gevelmuur spuit. Voordelen van het stralen zijn dat er maar een geringe waterbelasting plaatsvindt en dat er geen chemische middelen aan te pas komen. Daarnaast wordt de beschermende toplaag van de stenen niet beschadigd. Het stralen is geschikt voor alle ondergronden behalve wanden met een kalkstenen basis.

gevel laserreiniging Boxtel

Laserreiniging

Wist u dat er de mogelijkheid voor een laserreiniging bestaat? Dit is een zeer agressieve vorm van gevelreiniging. Met behulp van intensief licht zal de aanslag uiteindelijk verdampen. Om het resultaat van de laserreiniging te optimaliseren adviseren de specialisten uit ons netwerk, werkzaam in de regio Boxtel, om de buitenmuur op voorhand vochtig te maken. Het laser-reinigen is niet op alle ondergronden toepasbaar, omdat het met name effect heeft op het weghalen van donkere lagen. Dit betekent dat men voornamelijk gebruik maakt van de laserreiniging om donkere vlekken van een lichte wand te verwijderen. Daarnaast kan de laserstraal diverse producten zoals coatings en kunststof aantasten.

hydrofoberen in Boxtel

Hydrofoberen

Het hydrofoberen van een gevel is feitelijk het waterafstotend maken van een buitenmuur. De vakman uit Boxtel brengt een waterafstotende laag aan op de gevel. Het hydrofobeermiddel dringt tot diep in het metsel- of pleisterwerk door en maakt de buitenmuur waterafstotend. Neerslag kan niet meer in stenen trekken. Voor monumenten wordt het afgeraden om deze methode te gebruiken, omdat er gebruik wordt gemaakt van een chemisch middel. Het hydrofobeermiddel is transparant, dus uw gevel zal geen andere uitstraling krijgen. Het is verstandig om de buitenmuur voor de behandeling te reinigen, dan hecht het middel beter.

voegen schoonmaken

Voegen schoonmaken

Regelmatig krijgen wij, van klanten uit Boxtel, de vraag hoe zij het besten hun voegen kunnen schoonmaken. Hierop is echter geen eenduidig antwoord te geven. Zo is het mogelijk om de tegelvoegen binnenshuis te reinigen met behulp van warm water en baksoda.

De voegwerken van uw gevel zijn echter van een heel andere orde van grootheid. Door het grote oppervlak en de vaak diepe vervuiling is het meestal nodig om hier een professional uit ons netwerk voor in te schakelen. Deze kan met behulp van specialistische technieken en gereedschappen de klus snel en vakkundig voor u klaren. Zo ziet uw voegwerk er binnen korte tijd weer als nieuw uit.

graffiti verwijderen Boxtel

Graffiti verwijderen

Onder gevelreiniging verstaan wij tevens het verwijderen van graffiti. Het verwijderen van graffiti kan in de meeste gevallen gemakkelijk worden gedaan met behulp van een speciaal oplosmiddel, of met water en een hoge drukspuit. Bij bepaalde samenstellingen van de muurverf is het echter mogelijk dat het standaard reinigen niet afdoende werkt. Dit betekent dat er chemische reinigingsmiddelen ingezet moeten worden om het probleem te verhelpen. Een dergelijke gevelreiniging is niet slecht voor het milieu, en zal tevens zorgen voor een speciale laag over de gevel die voorkomt dat graffiti blijft zitten. Is de gevel van uw woning in Boxtel zeer poreus? Overweeg dan om deze eerst te stralen om beschadigingen te voorkomen.

klimop van gevel in Boxtel verwijderen

Klimop van gevel verwijderen

Het verwijderen van klimop van de gevel is een klus die door veel tuiniersters wordt gevreesd. Afhankelijk van het soort klimop dat verwijderd moet worden, hoeft dit echter niet heel lastig te zijn.

Zo is hedera (standaard klimop) relatief eenvoudig weg te halen. Als de plant in bloei is, verwijdert men de grote takken met de hand, waarbij er geprobeerd moet worden om zoveel mogelijk van de wortels mee te nemen.

Vervolgens past het bedrijf stoomreiniging om de gevelreiniging toe om het af te ronden. Dankzij het gebruiken van een vlakstraal kan tot wel 95% van alle wortels weggehaald worden.

gevelreiniging voorschriften

Wet- en regelgeving bij gevelreiniging

Als u beschikt over een hogedrukspuit, dan vraagt u zich vast af of u zelf uw gevelmuur schoon mag spuiten. Dat mag, maar wij raden u aan om een gevelrenovatie expert uit Boxtel in te schakelen. U moet namelijk rekening houden met wettelijke eisen die de overheid stelt aan gevelreiniging. Wist u dat u al het gebruikte water weer moet opvangen? Dit mag u namelijk niet vervuild lozen. Het opvangen alleen al is een uitdaging en een gevelrenovatie specialist uit Boxtel beschikt over het juiste gereedschap. Daarnaast is hij volledig op de hoogte van de voorschriften. Zo mag er geen geluidshinder optreden en is het soms verplicht om een ontheffing voor de reinigingswerkzaamheden aan te vragen. Kijk op de website van InfoMil voor meer informatie over de huidige wet- en regelgevingen.

Gevel zelf reinigen?

Zoals gezegd is het een optie om de gevel zelf te reinigen. Bent u van plan om de gevelreiniging zelf uit te voeren? Zoek dan eerst zorgvuldig uit welke methode hiervoor het meest geschikt is, en of u hiermee het gewenste resultaat bereikt. Kijk vervolgens naar de gereedschappen en extra materialen die u nodig heeft. Houdt onder andere rekening met moeilijk bereikbare stukken buitenmuur, en beschermende kleding. Bent u begonnen met de klus, maar wilt het niet helemaal lukken? Neem dan direct contact op met één van de gevelspecialisten uit ons netwerk. Deze kan de klus voor u afronden.

Gevelreiniging: hoe vaak is het nodig?

Voor een optimale bescherming van uw woning dient u de gevelmuur met enige regelmaat te reinigen. Als er sprake is van vervuiling dan dient u dit zo snel mogelijk weg te halen. Bij een eengezinswoning met een buitenmuur van baksteen zal u de cosmetische reiniging eens in de 10 tot 15 jaar moeten herhalen. Een behandeling zoals impregneren dient om de 20 tot 30 jaar herhaald te worden. Ontwikkeld er binnen een paar jaar alweer vuil op de buitenmuur, dan zult u dit echter weer zo snel mogelijk moeten reinigen. Wacht u te lang dan heeft dit negatieve gevolgen op de structuur van de muren en loopt u kans op grotere schade.

Zoekt u in Boxtel een specialist voor gevelreiniging?

Vul het offerteformulier in en ontvang meerdere vrijblijvende offertes van experts uit uw regio!

Vrijblijvende offertes

Vormen van gevelrenovatie

Er zijn verschillende vormen van gevelrenovatie. Afhankelijk van de staat van uw gevel en de problemen heeft u een aantal mogelijkheden. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie, voor het beste resultaat. Schakel een gevelspecialist in voor:

 • het uithakken, uitslijpen en herstellen van voegen;
 • het herstellen van scheuren en kapotte stenen;
 • het vervangen van een dorpel;
 • een schoorsteenrenovatie.

Gevel voegen

Tussen de stenen zitten voegen. Een voeg is minimaal 1 centimeter dik en is net zo diep als de steen is. Net als gevelstenen wordt ook de voeg aangetast door de tijd en de weersomstandigheden. Na verloop van tijd wordt de kwaliteit steeds minder. De voegen worden poreus en hierdoor dringt neerslag gemakkelijk naar binnen. Dit veroorzaakt bijvoorbeeld waterschade. Het voegwerk kan soms gereinigd worden, maar bij een verslechterde kwaliteit is het vaak nodig om de gevelvoegen te vernieuwen. Het is ook mogelijk om een gedeelte van het voegwerk te laten renoveren door een vakman uit Boxtel.

Voegen uitslijpen of uithakken

Om voegen te herstellen of te renoveren gebruikt een vakman uit Boxtel één van de volgende methodes: uitslijpen of uithakken. Met uitslijpen wordt er een slijptol gebruikt.

Met de slijptol worden de voegen ingeslepen. Vervolgens worden ze nog verder uitgehakt met een steenbeitel. Met uithakken gebruikt de vakman een machine die de voegen los trillen.

Een professioneel voegwerker aan het werk

Voegen herstellen

Voegen die afbrokkelen moeten snel gerepareerd worden, hetzelfde geldt voor een scheur in de voeg. Bij een scheur in het voegwerk wordt al het voegwerk dat is aangetast verwijderd tot circa 2 à 3 centimeter. In deze ruimte wordt nieuwe voeg aangebracht. De vakman heeft hier veel ervaring mee en zorgt ervoor dat de nieuwe voeg zoveel mogelijk de kleur heeft van de bestaande voegen.

Bij het herstellen van voegwerk is het belangrijk om nauwkeurig te werken, zodat de stenen niet beschadigt raken.

scheur in muur herstellen

Scheur in muur herstellen

Een scheur in de buitenmuur ziet er niet alleen niet mooi uit, maar is ook nadelig voor de constructie van de woning. Een kleine scheur kan snel een zeer grote scheur worden. De vakman hersteld niet alleen de scheur, maar onderzoekt ook hoe de scheur is ontstaan zodat hij het onderliggende probleem kan aanpakken.

U wilt natuurlijk niet dat de scheur weer opnieuw ontstaat. Eerst worden de voegen en de kapotte stenen verwijderd. Tussen de lagen worden soms ankers aangebracht voor extra stevigheid. De vakman plaatst nieuwe stenen en voegt alles met dezelfde dikte als de bestaande muur.

kapotte stenen vervangen in Boxtel

Kapotte gevelstenen vervangen

Voor de vervanging van kapotte gevelstenen gebruikt een vakman onder andere metselspecie, een troffel en steenbeitel. Met een steenbeitel verwijdert hij de kapotte stenen. Al het vastzittende specie wordt ook verwijderd zodat de plek waar de nieuwe steen komt te zitten helemaal schoon is. De nieuwe steen wordt met nieuwe specie geplaatst met dezelfde voegdikte. De vakman kan ze ook elektrisch uithakken, hiervoor gebruikt elektrische hakhamers of met perslucht hamers. Een kapotte gevelsteen is ongeveer hetzelfde als wanneer er geen voeg tussen twee stenen zou zitten. Het is een open ruimte, waardoor gevel minder goed beschermd is tegen de weersomstandigheden.

dorpel vervangen in Boxtel

Vervanging van dorpel

Een dorpel zit onder en boven ramen en deuren. De dorpel aan de onderkant van het kozijn wordt een onderdorpel genoemd en die aan de bovenkant heet een bovendorpel of latei. De dorpel dicht de ruimte tussen de het kozijn en de bovenkant van de muur. Bij schade is het belangrijk om de dorpel direct te vernieuwen.

De vakman uit Boxtel verwijdert eerst de huidige dorpel, dit doet hij zeer voorzichtig zodat er verder niets beschadigt raakt. Hiervoor gebruikt hij speciaal gereedschap zoals een uitslijper, koevoet of een beitel. De nieuwe dorpel wordt met schroeven, montagekit of lijm vastgemaakt.

schoorsteenrenovatie Boxtel

Schoorsteenrenovatie

De schoorsteen is het hoogste punt van de woning en heeft veel te verduren door de weersomstandigheden. Een verouderde schoorsteen, slecht voegwerk of een kapot rookkanaal kan voor veel schade zorgen. Zo kan de rook niet meer goed wegkomen en dit veroorzaakt rookschade in uw woning in Boxtel. De vakman kan het voegwerk vervangen, het loodwerk controleren en eventueel herstellen of vervangen of de schoorsteen impregneren. Ook aan de binnenkant heb je verschillende methodes voor schoorsteenrenovatie. Bijvoorbeeld door het rookkanaal te vernieuwen of de bovenplaat te renoveren. Deze bovenplaat scheurt vaak na verloop van tijd en verliest zo stevigheid.

Benieuwd welke reinigingsmethode het beste is voor uw gevel?

De gevelspecialisten uit Boxtel adviseren u graag over de prijzen en mogelijkheden!

Offertes aanvragen

Combineer gevelreiniging met gevelrenovatie

Zit u er aan te denken om de gevelmuur preventief te laten impregneren om zo vochtschade te voorkomen? Overweeg dan om meerdere gevelrenovatie werkzaamheden met elkaar te combineren. Voor een goede hechting is het erg belangrijk dat de specialist het impregneermiddel aanbrengt op een schone ondergrond. Daarom kiezen klanten uit Boxtel bij een gevelrenovatie steeds vaker voor het combineren van gevelreiniging met impregneren. Hetzelfde geldt voor het herstellen of vernieuwen van het voegwerk. Dankzij de volledige gevelrenovatie ziet uw buitengevel er weer als nieuw uit, wat de waarde van uw woning doet stijgen. Daar komt nog bij dat veel specialisten een korting bieden voor klanten die de verschillende gevelreiniging werkzaamheden combineren.

Ervaren gevelspecialisten in Boxtel

Een paar jaar geleden waren de reinigingstechnieken nog niet zo ontwikkeld als vandaag. Dit heeft als gevolg dat klanten regelmatig vragen of de reiniging geen negatieve gevolgen heeft voor hun buitenmuur. In de afgelopen jaren hebben wij een landelijk dekkend netwerk kunnen opbouwen van erkende gevelrenovatie specialisten. Als kiest voor een van de experts uit ons netwerk dan bent u verzekerd van goed opgeleide vakmannen met ruime ervaring op het gebied van gevelreiniging. U bent verzekerd van professionele hulp zodat er geen kans is op beschadiging van het metselwerk. Wilt u zeker weten dat u kiest voor een ervaren gevelrenovatie specialist? Vraag in Boxtel dan naar referenties voor een volledig beeld van het bedrijf.

gevelreiniging kosten Boxtel

Vrijblijvend offertes aanvragen

Met een gevelrenovatie ziet uw gevel er weer als nieuw uit. Alle aanslag wordt verwijderd, bijvoorbeeld door nevelstralen of stoomreinigen. Schakel een specialist uit Boxtel in voor gevelrenovatie en profiteer van zijn vakkennis en de ervaring. U bent verzekerd van kwaliteit en het beste resultaat na het reinigen of renoveren van de buitengevel. Bespaar op de kosten door gratis en vrijblijvende prijsoffertes te vergelijken. Zo bespaart u tot 40% op de kosten! Vul het formulier in en ontvang snel een aantal aanbiedingen van bedrijven uit uw regio!

Veelzijdig netwerk

Wij zijn een netwerk op het gebied van woningrenovatie en verbetering. Tal van verschillende bedrijven hebben zich bij ons aangesloten. Kijk gerust op de onderstaande pagina’s om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die wij verrichten.