Gevelreiniging offertes aanvragen

Gevelrenovatie offerte

De gevel is vaak het visitekaartje van uw woning. Deze wilt u er mooi uit laten zien. Daar is regelmatig gevelonderhoud voor nodig en eventueel gevelrenovatie. Wij helpen u graag bij gevelreiniging en gevelrenovatie. Onze professionele gevelreiniger komt graag bij u langs om u informatie en advies te geven over het reinigen van uw gevel. Wij voeren graag gevelonderhoud zoals gevelrenovatie of gevelreiniging voor u uit. Zo impregneren wij uw muren en gevel of zandstralen wij deze voor u. Via onze dienstverlening vraagt u gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere bedrijven. Het is aan u om de offertes te vergelijken. De prijzen zijn uiterst concurrerend en wij werken louter samen met erkende vakbedrijven.

  • Scherpe prijzen
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vergelijk en bespaar tot 40% op uw investering

Voor alle gevelwerken

Bij ons bent u aan het adres voor alle werkzaamheden aan de gevel. Onze vakmannen hebben ruime ervaring in het impregneren, voegen, isoleren, bepleisteren en zandstralen van gevels. Benieuwd naar de prijs van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren? Vul contactformulier in en u ontvangt diverse offertes op maat!

Gratis offertes vergelijken

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes.
Bent u eigenaar of huurder van het gebouw? (*)

Werkzaamheden (*)

Geschatte oppervlakte in m2 (*)Gevelrenovatie

Gevelreiniging

Om gevelrenovatie te voorkomen, is het nodig dat u zorgt voor regelmatige gevelreiniging. Er zijn verschillende methodes om uw gevel te reinigen. De meest voorkomende methodes van gevelreiniging zijn stoomreiniging, chemische reiniging en zandstralen. De eerste vorm van gevelreiniging is vooral voor milde aanslag, zoals mos of klimop. De tweede vorm van gevelreiniging, chemische reiniging, gebruiken wij vooral bij aanslag zoals bijvoorbeeld verfresten of roet. De laatste methode van gevelreiniging is het meest agressief, waarmee wij voor u moeilijk te verwijderen aanslag en vuil weghalen, zoals graffiti.

Voegen schoonmaken

Voegwerk heeft regelmatig onderhoud nodig, daarom is het verstandig om uw voegen te laten reinigen als vorm van gevelreiniging. Het reinigen van uw voegen voeren wij graag voor u uit. Er zijn verschillende manieren om uw voegen schoon te maken. Op het moment dat u met een hoge druk spuit uw voegen gaat reinigen, kan het zijn dat verweerde voegen kapot gaan en worden los gespoten. Daarom is het verstandig om reinigen van het voegwerk aan een gevelreiniger over te laten. Neem daarom nu contact met ons op, dan komt er een professional uit uw omgeving bij u langs om gevelreiniging of gevelrenovatie uit te voeren.

Zandstralen

Een agressieve vorm van het reinigen van uw gevel is zandstralen. Bij zandstralen wordt water met een straalmiddel gemengd. Daarna wordt het op de buitenmuur aangebracht. Bij zandstralen is het straalmiddel zand. Zandstralen gebruiken wij vooral wanneer er hardnekkige roetaanslag op uw buitenmuur zit of bij bijvoorbeeld graffiti. Doordat er, dankzij het zand, korreltjes in het straalmiddel zitten, wordt uw muur grondig gereinigd. Het zandstralen van uw buitenmuur kunt u niet zelf doen. Dit omdat zandstralen een specialistische klus is, niet één die even gedaan wordt. Laat het zandstralen daarom over aan onze gevelreiniger.

Voegen uithakken

Een vorm van gevelrenovatie is voegen uithakken. Dit gebeurt bijvoorbeeld voor het impregneren en meestal wanneer voegen aan vervanging toe zijn. Er zijn verschillende manieren om voegen te verwijderen. Voegen uithakken is één van de betere en snelst werkende methodes. Door uw voegen uit te laten hakken bij uw gevel wordt er een vorm van gevelrenovatie uitgevoerd. Voegen uithakken gebeurt aan de hand van een kleine machine, welke lijkt op een klopboor, maar alleen de kloppende beweging heeft. Onze professional zorgt graag voor het uithakken van uw voegen en andere vormen van gevelrenovatie.

Impregneren

Om aanslag op uw gevel te voorkomen, kunt u ervoor kiezen om uw buitenmuur te laten impregneren. Impregneren houdt in dat wij een laagje op uw muur spuiten of rollen wat ervoor zorgt dat uw muur vocht- en vuilafstotend wordt. Impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd, zorgt ervoor dat vocht niet naar binnen kan en dat uw muur langer mooi blijft. Het impregneren van uw muren is niet een klus wat u snel zelf doet. Het impregneren of hydrofoberen vraagt namelijk om enige precisie en vakmanschap.

(*) We hanteren een gemiddelde prijs van €10,- per m² voor het impregneren, €20,- voor het impregneren en reinigen en €35,- voor het impregneren, reinigen en voegen.

Wat kost het als u de gevel laat impregneren?

Gevel opp.WerkzaamhedenGem. prijzen*
60m² tot 100m²Impregneren€600,- tot €1.000,-
60m² tot 100m²+ reinigen€1.200,- tot €2.000,-
60m² tot 100m²+ reinigen en voegen€2.100,- tot €3.500,-

Schoorsteen verwijderen

Een schoorsteen maakt deel uit van het aanzicht van uw woning. Als u dit niet mooi vindt, of misschien gebruikt u de schoorsteen niet meer, dan kan u deze laten verwijderen als vorm van gevelrenovatie. Een schoorsteen verwijderen is geen simpele klus. Daarom is het ook niet verstandig om uw schoorsteen zelf te verwijderen. Alleen al vanwege het feit dat u op hoogte moet werken, kan het gevaarlijk zijn om een schoorsteen te verwijderen. Onze professional heeft ervaring met het verwijderen van schoorstenen en andere vormen van gevelrenovatie en kan deze klus dan ook voor u uitvoeren.

Ontmossen en coaten van dak

Nu uw gevel is aangepakt, is het ook verstandig om uw dak te ontmossen en coaten. Dakpannen worden behoorlijk blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Daarom is het verstandig om eens in de zoveel tijd te kijken of deze aangetast zijn. Als u een dak op het noorden heeft groeit hier relatief sneller mos op. Omdat deze mossen water bevatten is het verstandig om het ontmossen en vervolgens coaten van uw dak uit te besteden wanneer er mosgroei zichtbaar is. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw dak. De meeste mensen besteden deze klus uit omdat het dak vaak slecht bereikbaar is en het gevaarlijk werk is.

Overig gevelonderhoud

Bent u op zoek naar andere vormen van gevelrenovatie, gevelreiniging of misschien ander gevelonderhoud? Wij helpen u graag. Het reinigen van uw gevel of buitenmuren doen wij voor u, evenals andere klussen. Als u meer wilt weten over de klussen die wij voor u uitvoeren op het gebied van gevelonderhoud, zoals bijvoorbeeld impregneren, zandstralen of andere vormen van reinigen, dan geeft onze gevelreiniger u graag meer informatie over de mogelijkheden. U kunt het contactformulier op onze website invullen met de wensen en/of vragen die u heeft over reinigen, u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Prijzen

De prijzen voor gevelrenovatie lopen vaak uiteen. Het hangt van de huidige staat van uw gevel af en de mate van gevelrenovatie, onderhoud of gevelreiniging die nodig is om uw gevel weer in goede staat te krijgen. Zo zal zandstralen duurder uitvallen dan bijvoorbeeld het impregneren van uw muur. Wij leveren de beste service op het gebied van reinigen tegen de laagste prijzen, en om dat te bewijzen kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze gevelreiniger geeft u graag advies over uw buitenmuur en gevel. Neem daarom snel contact met ons op en ontvang van ons een vrijblijvende offerte.

De Jong Bouw: netwerk van erkende specialisten in de bouwsector

Wij zorgen voor uw gevelreiniging, gevelrenovatie, dakwerken en vochtbestrijding tegen voordelige tarieven.

Vrijblijvend offertes aanvragen

U wilt natuurlijk een mooie gevel en buitenmuur. Wij helpen u bij gevelrenovatie en gevelreiniging. Alle methodes om uw gevel te reinigen, zoals bijvoorbeeld impregneren en zandstralen, voeren wij graag voor u uit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw voegen er weer zo goed als nieuw uitzien. Onze professionele gevelreiniger komt graag bij u langs om u te helpen op het gebied van gevelrenovatie en gevelreiniging tegen de laagste prijzen. Neem daarom nu contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

contact met gevelwerker