Uw dak is onze expertise!

Ontdek de scherpe prijzen. Kom direct in contact met een dakdekker.

Bel 088 444 7693

Dakwerken Rotterdam

Een dakdekker uit Rotterdam helpt u met al uw dakwerken! Last van een lekkage en wilt u deze laten repareren? Of is uw dakbedekking verouderd en is het hoog tijd om nieuwe te plaatsen? Dakdekkers uit Rotterdam zijn ervaren in veel verschillende dakwerken! Van het uitvoeren van dakonderhoud tot het opsporen van een daklekkage: dakdekkers lossen uw problemen snel en vakkundig op. Allround dakdekker nodig?

Start de gratis offerteaanvraag!

Deze offerteaanvraag is gratis en er zitten verder geen verplichtingen aan vast. Op deze pagina leest u meer over de dakwerken die vakmannen uit Rotterdam uitvoeren. Ook leest u meer over de prijzen die hieraan verbonden zitten én wat de mogelijkheden zijn op het gebied van dakbekleding.


dakwerken Rotterdam

Dakdekker in Rotterdam voor alle dakwerken

Het werk van de vakmannen loopt flink uiteen. Veel mensen denken dat een dakdekker alleen in te schakelen is voor een dakreparatie, maar dat is niet het geval.

Maar wat doet een dakdekker dan nog meer?

Een dakdekker helpt u ook bij het onderhoud van uw dak. Goed dakonderhoud verlengt de levensduur en verbetert de kwaliteit namelijk. Door het onderhoud uit te laten voeren door een ervaren dakdekker, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Wilt u een compleet nieuw dak? Ook dit doet een dakdekker voor u: van bitumen tot dakpannen, een dakdekker uit Rotterdam vervangt uw dakbekleding in een mum van tijd.

Schakel een dakdekker in voor:

 • Dakonderhoud: schoonmaken, inspecteren en kleine herstellingen uitvoeren
 • Dakrenovatie: het vernieuwen van de dakafwerking als deze beschadigd of verouderd is
 • Dakreparatie: het opsporen en verhelpen van beschadigingen en daklekkages

Goedkope & vakkundige dakdekkers

Vraagt u een gratis offerte aan, dan komt u in contact met een goedkope én betrouwbare dakdekker bij u in de buurt. Dankzij de hulp van erkende dakdekkers weet u zeker dat u snel en vakkundige geholpen wordt.

Daklekkage die u wilt verhelpen? Of tijd voor een nieuwe dakafwerking? Start dan direct de offerteaanvraag en profiteer van kwaliteit voor de scherpste prijzen!

Kosten dakwerken

Het gemiddelde uurloon van een dakdekker ligt rond de €35,- tot €45,- per uur. Maar daarmee weet u nog niet hoeveel uw dakwerken kosten.

Last van een beschadiging op uw dak? Voor een dakreparatie op platte daken liggen de kostprijzen rond de €250,- tot €300,- per m². Voor een hellend dak kunt u rekening houden met gemiddeld €150,- tot €350,- per m².

En wat kost een dakrenovatie?

Bij platte daken kunt u rekening houden met gemiddeld €75,- tot €100,- per m². Voor deze prijs verwijderen de vakmannen de oude dakafwerking en plaatsen zij de nieuwe. Bij een hellend dak liggen de kostprijzen gemiddeld rond de €75,- tot €130,- per m². Deze prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de gekozen dakbedekking.

Hoeveel kosten dakwerken?

Wat?OmschrijvingGemiddelde kosten***
Uurloon van de dakdekkerUurloon is afhankelijk van type klus€35,- tot €45,- per uur
Wat?OmschrijvingGemiddelde kosten inclusief materiaal***
Dakreparatie bij plat dakZwakke gedeelten vervangen€250,- tot €300,- per m²
Dakreparatie bij hellend dakEnkele dakpannen vervangen€150,- tot €350,- per m²
Dakrenovatie bij plat dakVerwijderen oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking€75,- tot €100,- per m²*
Dakrenovatie bij een hellend dakVerwijderen oude dakbedekking en laten plaatsen van nieuwe dakbedekking€75,- tot €130,- per m²**
DakonderhoudReinigen dakoppervlakte, vuil afvoeren, dak inspecteren, dakgoten schoonmaken en controleren€15,- per m²

* Van bitumen tot EPDM.
** Van betonnen dakpannen tot een dak bedekt met metaal.
*** Let op: dit zijn gemiddelde kosten, afhankelijk van o.a. de regio, materiaalkosten, het probleem/de klus, etc.

Gratis offerte
Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan een gratis offerte aan! Zonder enige verplichting.
Gratis offerte

Wat beïnvloedt de prijs van dakwerken?

Wist u dat de prijs van de verschillende dakwerken verschillen per situatie? De totaalprijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren:

 • Het soort dakbedekking: of u nu een dakreparatie laat uitvoeren of nieuwe dakafwerking laat plaatsen, het soort dakbedekking speelt een belangrijke rol in het bepalen van de prijs.
 • Het soort dakoppervlak: de totaalprijs ligt bij een schuin dak vaak een stuk hoger dan bij plate daken. Waarom? Omdat het dakoppervlak een stuk groter is.
 • Het uurtarief van de dakdekker: elke dakdekker bepaalt zijn eigen tarief, hierdoor kunnen dezelfde dakwerken bij de één veel goedkoper uitvallen dan bij een ander.

Dakwerken in Rotterdam? Vind snel een betaalbare dakwerker!

Vraag een gratis offerte aan zonder verplichtingen!

Gratis offerte ontvangen

Zonder enige verplichting.


dakdekker in Rotterdam

Voordelen inschakelen dakdekker Rotterdam

Wilt u zelf uw dakwerken uitvoeren? Denk daar nog eens goed over na. Het inschakelen van een dakdekkersbedrijf heeft veel voordelen.

Zo ziet een dakdekker direct welke onderdelen van uw dakoppervlak verzwakt of beschadigd zijn, terwijl u dit misschien niet doorhebt. Het inschakelen van een dakdekker zorgt dus voor de beste kwaliteit.

Natuurlijk is dit niet het enige voordeel:

 • U hoeft niet zelf het dak op te klimmen
 • Met een dakdekker bent u verzekerd van hoge kwaliteit
 • Dakdekkers geven een persoonlijk advies met betrekking tot de dakafwerking
 • U hoeft geen extra geld uit te geven aan gereedschappen om zelf de dakwerken uit te voeren

Wat kost een dakdekker?

Onderhoud aan een bestaand dak kost ongeveer €45,- per uur. Voor dakwerken, zoals een dakreparatie, ligt de uurprijs rond de €35,-. Voor nieuwbouw dakwerken betaalt u gemiddeld €40,- per uur. Natuurlijk zijn deze prijzen slechts een indicatie.

Wist u dat de prijzen per dakdekker flink kunnen verschillen?

Voor een exacte prijsindicatie is het daarom verstandig om een gratis offerte zonder verplichting aan te vragen. Zo weet u zeker waar u aan toe bent, en staat u achteraf niet voor vervelende verrassingen of extra kosten.

Uurtarief dakdekker

€35,- tot €45,-

Gemiddelde van/tot prijzen.

Laag
€35,- tot €40,- per uur

Kluswerk, zoals een dakreparatie.

Hoog
€40,- tot €45,- per uur

Dakonderhoud en nieuwbouw.

Gratis offerte ontvangen

Tips om te besparen op de kosten van dakdekkers

Niemand wil te veel betalen voor zijn of haar dakwerken. Maar als er een beschadiging is ontstaan heeft u natuurlijk wel professionele hulp nodig.

Hoe bespaart u nu op de kostprijs?

Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen: voer zelf bijvoorbeeld kleine klusjes uit om de dakwerker met de dakwerken te helpen. Denk hierbij aan het klaarzetten van materialen of het schoonmaken van uw platte dak.

Maar er zijn nog meer manieren om te besparen op een dakdekker:

 • Kies een dakdekker uit de regio Rotterdam en bespaar zo op de voorrijkosten
 • Regel een kwantumkorting: vraag of uw buren ook dakwerken willen uitvoeren
 • Laat uw dak direct isoleren, zodat u bespaart op uw energiekosten

Dakdekker inschakelen, waarop letten?

Dus u wilt een dakdekker inschakelen voor uw dakwerken. Waar moet u dan op letten? Het kiezen van de juiste dakwerker kan overweldigend lijken.

Weet u niet waar u op moet letten? Wij geven u graag een paar tips.

 • Rekent het dakdekkersbedrijf een vaste prijs per m², per meter of juist per uur? Dit heeft invloed op de totaalprijs. Zo is het bij grotere dakwerken verstandig om een totaalprijs af te spreken, terwijl kleine klusjes voordeliger zijn met een prijs per uur.
 • Welke garantie biedt de dakdekker aan? Als een dakdekker is aangesloten bij een branchevereniging dan profiteert u vaak van extra garanties. Neem daarom ook altijd de garantievoorwaarden door.
 • Is de dakdekker gespecialiseerd in bepaalde dakwerken? Als u uw rieten dak wilt laten vernieuwen dan is het belangrijk om te kiezen voor een dakdekkersbedrijf met een ervaren rietdekker.
 • Wat is de locatie van het dakdekkersbedrijf? Veel dakdekkersbedrijven rekenen namelijk voorrijkosten. Door te kiezen voor een bedrijf in Rotterdam weet u zeker dat de voorrijkosten zo laag mogelijk zijn.
 • Welke keurmerken heeft een professioneel dakdekkersbedrijf? Dit geeft vaak extra garanties op het gebied van kwaliteit. Voorbeelden van populaire keumerken zijn: Komo.nl, Dakmerk.nl en Vebidak.nl.

Dakdekker in Rotterdam nodig? Bel direct!

Bel 088 444 7693 en kom in contact met een goedkope dakdekker bij u in de buurt!

Bel 088 444 7693

Nu bereikbaar.


dakreparatie Rotterdam

Om welke dakwerken in Rotterdam gaat het?

Bij een dakdekker uit Rotterdam bent u aan het juiste adres voor verschillende dakwerken. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een dakreparatie, een dakrenovatie of het vernieuwen van de dakpannen.

Daarnaast is ook dakonderhoud een optie. Dit is erg verstandig om de kwaliteit én de levensduur van uw dak te verhogen.

Maar dat zijn nog niet de enige dakwerken die een vakman uitvoert.

U kunt bij de specialisten ook terecht voor informatie over de verschillende soorten dakbedekking. Wilt u een andere uitstraling? Een vakman adviseert u over de mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Op zoek naar een dakdekkersbedrijf? Start de gratis offerteaanvraag!

Dakreparatie Rotterdam

Een dakreparatie is één van de meest voorkomende dakwerken in Rotterdam. Door onweer, ouderdom of een ongelukje ontstaat er een beschadiging aan uw dak.

En dan?

Het is belangrijk om de beschadigingen zo snel mogelijk te herstellen met een dakreparatie. Stelt u de reparatie uit, dan heeft dit mogelijk gevolgen voor de dakconstructie.

Dat wilt u absoluut niet!

Problemen met de dakconstructie betekenen extra werkzaamheden en hogere kosten. Schakel bij een beschadiging daarom zo snel mogelijk een dakdekker uit Rotterdam in voor een dakreparatie. Bel naar 088 444 7693 voor direct contact met een dakdekker bij u in de buurt, zo wordt uw reparatie zo snel mogelijk uitgevoerd!

Plat dak repareren

Beschadigingen bij een plat dak komen vaker voor dan beschadigingen bij een schuin dak. Dat heeft vooral te maken met de kwetsbaarheid van de dakbekleding.

Is een dakreparatie op een plat dak eenvoudig uit te voeren?

Ja. Nadat de dakdekker de exacte locatie van het lek heeft opgespoord, is de dakreparatie in een mum van tijd gebeurt. Afhankelijk van de locatie van het lek en uw dakbedekking, gebeurt de reparatie met behulp van een reparatiestrook of -kit.

Wat kost een dakreparatie op een plat dak ongeveer?

Houd rekening met een gemiddelde prijs van €250,- tot €300,- per m². Voor deze prijs vervangt de vakman alle zwakke plekken.

Dakreparatie van een hellend dak?

Als dakafwerking op een hellend dak minder kwetsbaar is, komt een reparatie bij een schuin dak dan ook voor?

Jazeker!

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw pannen of nokvorsten bij een flinke storm van het dak waaien. Maar het kan ook voorkomen dat de aansluiting van uw dakkapel, dakraam of schoorsteen omhoog gewaaid is, en er daarom water naar binnen lekt.

Gelukkig zorgt het dakdekkersbedrijf voor een snelle dakreparatie!

De vakman vervangt bij deze reparatie de beschadigde dakpannen, legt scheef gewaaide pannen weer recht of vervangt de loodslabben van uw dakkapel of schoorsteen, zodat alle aansluitingen weer volledig waterdicht zijn. Is uw schoorsteen flink beschadigd? Dan voert hij een schoorsteenrenovatie uit. Met een schoorsteenrenovatie voorkomt hij dat er in de toekomst weer een lekkage bij de schoorsteen ontstaat.

Op zoek naar een dakdekker in Rotterdam voor een dakreparatie?

Maak gebruik van de 24/7 spoedservice en een vakman is snel bij u aanwezig!

Bel 088 444 7693

Nu bereikbaar.


dakrenovatie uitvoeren Rotterdam

Dakrenovatie, vernieuw uw dak

Onder een dakrenovatie verstaan we eigenlijk twee verschillende soorten dakwerken:

 • Het vervangen van de dakbedekking
 • Het vernieuwen van de dakconstructie
Het vervangen van de dakconstructie is een tijdrovende en kostbare klus. Deze dakrenovatie is alleen noodzakelijk als de dakconstructie ernstig is aangetast door houtrot of houtwormen. Het vernieuwen van de dakconstructie doet de dakdekker door eerst alle dakbedekking te verwijderen. Als de dakbedekking alleen nog maar verzakt is, dan is het vaak voldoende om de constructie te verstevigen.

Hoe doet een dakdekker dit?

Door extra houten of metalen balken in de dakconstructie te plaatsen vergroot de draagkracht. Dit voorkomt dat de dakconstructie nog verder gaat verzakken. Ontvang direct een gratis offerte op maat voor dakrenovatie.

Dakbedekking vervangen

Meestal gaat het bij een dakrenovatie over het vervangen van de dakbedekking. Deze dakrenovatie komt in Rotterdam regelmatig voor, vooral bij platte daken. De dakbedekking van platte daken zijn nu eenmaal kwetsbaarder dan bijvoorbeeld een pannendak, waardoor ze sneller aan vervanging toe zijn.

U heeft bij een dakrenovatie de keuze uit verschillende soorten dakbedekking, zoals bitumen, EPDM en pvc. Het vervangen van dakbedekking wordt gedaan in drie stappen:

 • Stap 1: het verwijderen van de oude dakbedekking. Deze stap is optioneel. Het is namelijk ook mogelijk om EPDM op de huidige dakbedekking aan te brengen.
 • Stap 2: de ondergrond schoonmaken. Dit zorgt voor een betere hechting.
 • Stap 3: het plaatsen van de nieuwe dakbedekking. Afhankelijk van het materiaal, gebeurt dit door middel van lijm of door het materiaal vast te branden.

Benieuwd naar de kosten van dakbedekking vervangen? Klik hier om prijzen op maat te ontvangen.

Dakpannen vervangen

Dakpannen gaan erg lang mee, maar toch komt er eens een moment waarop u het pannendak moet vervangen.

Maar wanneer is dat?

Merkt u dat de dakpannen broos zijn geworden, of dat ze beginnen af te brokkelen? Dan is het hoog tijd voor nieuwe dakpannen!

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten dakpannen:

 • Betondakpannen
 • Kleidakpannen
Betondakpannen zijn goedkoper, maar hebben ook een minder lange levensduur van gemiddeld 30 jaar. Kiest u voor kleidakpannen, dan bent u de komende 50 jaar voorzien. U bepaalt zelf in welke kleur u het pannendak laat plaatsen, zo krijgt uw woning de gewenste uitstraling. Ontdek de prijzen voor het vervangen van dakpannen: vraag gratis een offerte aan.

Dakdekkers inschakelen voor een compleet nieuw dak

Heeft u een oud huis gekocht en wilt u flink verbouwen? Schakel dan een dakdekker in voor een compleet nieuw dak: van constructie tot aan de dakpannen. Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis en zonder verplichting een offerte aan.

Het voordeel van zo’n grote verbouwing, is dat u het dak ook direct kunt laten isoleren. Hiermee vergroot u uw wooncomfort in huis én verlaagt u de energierekening.

Hoe lang duurt het plaatsen van een nieuw dak?

Deze dakwerken zijn een flinke investering in tijd én geld. Houd er rekening mee dat de verbouwing enkele weken in beslag kan nemen. Maar daar staat tegenover dat u verzekerd bent van een kwalitatief dak met een uitstekende isolatie.

Tip: kijk op energiesubsidiewijzer.nl voor eventuele subsidies. Met dakisolatie profiteert u in ieder geval van het verlaagde btw-tarief. Kijk op de website van de belastingdienst voor meer informatie.


Video: het leggen van dakpannen

Benieuwd hoe het leggen van een pannendak in zijn werk gaat? Bekijk de versnelde video!

Uw dak ziet er als nieuw uit met een dakrenovatie!

Vraag een gratis offerte aan en ontdek de scherpe prijzen.

Gratis offerte ontvangen

Zonder enige verplichting.


dakonderhoud uitvoeren Rotterdam

Dakonderhoud: verleng de levensduur

Dat goed dakonderhoud belangrijk is, is wel duidelijk. Maar waarom moet u uw dak goed onderhouden?

Met goed onderhoud brengen dakdekkers eventuele problemen snel in kaart. Door deze zwakke plekken te repareren voordat het echte beschadigingen worden, voorkomt u een hoop ellende. U voorkomt namelijk dat regenwater de dakconstructie aan kan tasten.

Hiermee verhoogt u de kwaliteit van uw dak én verlengt u de levensduur van uw dakbedekking!

Maar welke dakwerken vallen nu eigenlijk onder het dakonderhoud? Denk bij onderhoud aan:

 • een dakreiniging en dakcoating;
 • een uitgebreide dakinspectie;
 • het controleren en repareren van het lood en zinkwerk;
 • een dakreparatie aan de nokvorsten;
 • het repareren of vervangen van boeidelen;
 • houtrot repareren.

Benieuwd naar de kosten van dakonderhoud? Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Dakinspectie door de dakdekker

De dakinspectie is misschien wel de meest waardevolle taak tijdens het dakonderhoud. Maar wat houdt het precies in?

Bij een dakinspectie controleren dakdekkers het dakoppervlak op beschadigingen en zwakke plekken. Als zij deze vinden, dan repareren de dakdekkers het dakoppervlak direct. Met deze dakreparatie bent u er op tijd bij en voorkomt u dus grotere problemen.

Kan ik zelf een dakinspectie uitvoeren?

Het is aan te raden om ervaren dakdekkers in te schakelen voor een dakinspectie. Allereerst omdat zij dankzij jarenlange ervaring alle zwakke plekken opsporen. Ook de plekken die u zelf misschien over het hoofd zou zien.

Daarnaast is het verstandig om ervaren dakdekkers in te schakelen, zodat u niet zelf het dak op hoeft. Bij het werken op hoogte is er altijd valgevaar. Door deze gevaarlijke dakwerken uit te besteden voorkomt u verwondingen.

Dakonderhoud in Rotterdam nodig?

Vraag een gratis offerte aan en ontdek de scherpe prijzen.

Start de offerteaanvraag

Gratis en zonder verplichting.


daklekkage verhelpen en opsporen Rotterdam

Daklekkage, wees er snel bij

Een daklekkage komt met enige regelmaat voor bij platte daken. Maar ook bij hellende daken is een daklekkage een reëel mogelijkheid.

Wat moet ik doen bij een daklekkage?

Schakel bij een lekkage met spoed een dakdekker in: bel naar 088 444 7693 voor direct contact met een vakman en probeer te achterhalen wat de oorzaak is van de daklekkage. In sommige gevallen is dat duidelijk: een verschoven of beschadigde dakpan, missende nokvorsten of loodslabben die omhoog gewaaid zijn.

Maar wat als u de oorzaak van de lekkage niet kan vinden?

In dat geval maat de dakdekker gebruik van verschillende lekdetectie technieken.

Daklekkage opsporen: lekdetectie

Met lekdetectie doelen we op verschillende technieken om een lekkage op te sporen. De plek van uw vochtschade is vaak niet de plek van het lek: dat komt omdat het water naar de laagstgelegen plek loopt, en de vochtschade hier als eerst zichtbaar is.

Bij een plat dak maken dakdekkers vaak gebruik van de rookgastechniek.

Deze techniek gebruikt het lek als een soort schoorsteen. De dakdekkers spuiten rookgas onder de dakbedekking. Deze komt via het lek weer naar buiten, zodat het direct duidelijk is waar de dakdekkers het dakoppervlak moeten repareren!

Het rookgas kan gewoon overdag gebruikt worden en bevat geen schadelijke gassen.

Daklekkage in Rotterdam? Maak gebruik van de 24/7 spoedservice!

Bel en kom direct in contact met een dakdekkersbedrijf bij u in de buurt.

Bel 088 444 7693

Nu bereikbaar.


dakbedekking voor plat dak

Dakbedekking voor plat dak

Wilt u de dakbekleding op uw platte dak vernieuwen? Vraag hier direct een gratis offerte aan.

U heeft de keuze uit verschillende materialen:

 • Bitumen: de meest voordelige keuze op de korte termijn. Als het bewerkt is met APP of SBS heeft het een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Bitumen is een waterdicht en ijzersterk dakleer en wordt al jarenlang gebruikt voor het dichtten van materialen. De prijzen liggen rond de €45,- per m².
 • EPDM: een natuurlijk rubber. Van nature is het erg elastisch, waardoor het goed bestand is tegen temperatuurswisselingen en UV-straling. Mede hierdoor heeft het een gemiddelde levensduur van 60 jaar! Het is bovendien geschikt als ondergrond voor een groendak. De prijzen liggen rond de €50,- per m².
 • Pvc-dakbedekking: dit kunststof dakbedekking is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u zelf bepaalt welke uitstraling uw huis krijgt. De gemiddelde levensduur van de kunststof is 25 jaar en de prijzen liggen rond de €55,- per m². Wordt vooral gebruikt als dakafwerking bij een schuur. Lees hier meer over dakbedekkingen voor de schuur.
 • Groendak: hierbij plaatst u begroeiing op het dakoppervlak, variërend van vetplanten en grassoorten tot struiken en bomen. Een groendak verlengt de levensduur van uw dakoppervlak tot wel 60 jaar. De prijzen liggen rond de €55,- per m².

Kosten dakbedekking plat dak

Toe aan een nieuwe dakafwerking op uw platte dakoppervlak? Er zijn verschillende opties.

Heeft u een beperkt budget en zoekt u naar iets dat op de korte termijn goedkoop is? Kies dan voor bitumen. Dit kost ongeveer €45,- per m² en heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar.

Geen zin om over 25 jaar alweer uw dakbekleding te vernieuwen?

EPDM gaat tot wel 40 jaar mee! Dit kost gemiddeld €50,- per m² en is op de lange termijn dus een voordelige keuze. Kiest u voor een groendak dan bent u de komende 60 jaar voorzien. Dit kost ongeveer €55,- per m². Onthoud wel dat u hier ook een geschikte onderlaag voor moet laten plaatsen, deze kosten komen er nog bij.

Wat kost dakbedekking voor een plat dak?

Dakbedekking plat dakGemiddelde kosten per m² (incl. plaatsing en btw)*Gemiddelde levensduur
Bitumen€45,-25 jaar
PVC€55,-25 jaar
EPDM€50,-40 jaar
Groendak (tevens onderlaag van pvc of EPDM nodig)€55,-60 jaar

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Benieuwd naar de exacte kostprijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Nieuwe dakbedekking voor het platte dak?

U bent verzekerd van deskundige hulp en een uitstekende kwaliteit.

Gratis offerte

Het duurt maar 1 minuutje.


dakbedekking voor hellend dak

Dakbedekking hellend dak

Bij een hellend dakoppervlak heeft u andere mogelijkheden. Vraag direct een gratis offerte aan voor dakbedekking hellend dak.

Lees hieronder meer over de dakbedekkingssoorten voor hellende daken:

 • Dakpannen: u heeft de keuze uit beton- of kleidakpannen. Deze worden in Rotterdam het vaakst gekozen. Ze zijn duurzaam en gaan gemiddeld 30 tot 50 jaar mee. Daarnaast zijn dakpannen verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u zelf bepaalt welke uitstraling het pand krijgt. De kostprijzen variëren van €50,- tot €60,- per m².
 • Riet: vroeger werden rieten daken vooral geplaatst bij boerderijen, tegenwoordig zien we de rieten daken ook steeds vaker in steden tegen. Het heeft nu eenmaal een rustieke en natuurlijke uitstraling. Bovendien isoleert het riet uitstekend, waardoor dakisolatie niet noodzakelijk is. Het gaat gemiddeld 40 jaar mee en kost ongeveer €100,- per m².
 • Metalen dak: hoewel we metaal nog niet heel veel zien, is dit zeker een goede optie. Het geeft uw huis in ieder geval een uniek uiterlijk en gaat tot wel 100 jaar lang mee. Metaalsoorten geschikt als dakbedekking zijn alumium, zink en koper. De prijzen variëren van €75,- tot €120,- per m².

Kosten dakbedekking hellend dak

Over het algemeen is dakbedekking voor een hellend dakoppervlak duurder dan voor een plat daktype. De prijs voor dakpannen varieert bijvoorbeeld van €50,- tot €60,-. De prijs is afhankelijk van uw keuze voor beton- of kleidakpannen.

Geïnteresseerd in een rieten dakoppervlak? Riet kost gemiddeld €100,- per m² en gaat daarna ongeveer 40 jaar lang mee. De prijzen van metalen dakbekleding loopt op van gemiddeld €75,- tot €120,- en gaat 50 tot 100 jaar lang mee, afhankelijk van het gekozen metaalsoort.

Zoekt u een dakdekkersbedrijf uit Rotterdam? Bel snel naar 088 444 7693 voor direct contact.

Wat kost dakbedekking voor een hellend dak?

Dakbedekking hellend dakGemiddelde kosten per m² (incl. plaatsing en btw)*Gemiddelde levensduur
Dakpannen (betondakpannen tot kleidakpannen)€50,- tot €60,-30 tot 50 jaar
Rieten dak€100,-40 jaar
Metaal (aluminium tot koper)€75,- tot €120,-50 tot 100 jaar

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Benieuwd naar de exacte kostprijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Dakdekkersbedrijf in Rotterdam inschakelen, 3 redenen

 • Met de hulp van erkende dakdekkers hoeft u niet zelf het hoge dak op te klimmen.
 • U voorkomt beschadigingen aan het dakoppervlak door een verkeerde montage, plaatsing of reparatie.
 • U profiteert van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Daklekkage verhelpen? Schakel een dakdekkersbedrijf uit Rotterdam in!

Profiteer van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Gratis offerte

Zonder enige verplichting.


Recent aangevraagde offertes

Daklekkage van plat dak verhelpen in Schiedam
Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen op schuur in Rotterdam
Dakonderhoud uitvoeren in Leiden
Plaatsen van EPDM-dakbedekking in Den Haag
Nieuwe dakpannen plaatsen in Dordrecht
Nieuwe dakgoten laten plaatsen in Zoetermeer
Oud dak van schuurtje vervangen in Rijswijk
Bitumen dakbedekking van plat dak vervangen in Spijkenisse
Dakinspectie om de staat van het dak te beoordelen in Gouda
Dakrenovatie in Delft

dakdekkersbedrijf Rotterdam

Dakdekker in Rotterdam nodig? Gratis dakwerken offerte!

Is uw dak toe aan professioneel dakonderhoud? Of heeft u met spoed de hulp van een dakdekkersbedrijf nodig omdat uw dak lekt? Een dakdekker uit Rotterdam voert snel een dakreparatie voor u uit!

Twijfelt u nog of u de dakwerken zelf kunt uitvoeren? Het is altijd verstandiger om hiervoor een vakman in te schakelen. In eerste instantie omdat het belangrijk is dat de dakwerken kwalitatief uitgevoerd worden. Daarnaast is er bij dakwerken altijd valgevaar: voorkom verwondingen en ga zelf niet zomaar het dak op!

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf uit Rotterdam? Vraag een gratis offerte aan of bel naar 088 444 7693 voor direct contact.

Vraag nu gratis een offerte aan!

Klanten over de aangesloten dakdekkers

Op basis van 36 beoordelingen.

Deskundigheid – 90%
Prijzen van de offerte – 87%
Snelheid van dakdekker – 92%
Gemiddelde score – 89%

Voeg uw beoordeling toe.