Dakwerken offerte

Dakwerken offerte

Bent u op zoek naar een erkend dakdekker voor een dakrenovatie of dakonderhoud? Bij het netwerk van De Jong bent u aan het juiste adres. Onze service is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend. Wij bieden u 2 keuzes.

1. Direct contact via 088 444 7693

Wilt u uw voorkeuren bespreken met een erkende dakdekker bij u in de buurt? Via 088 444 7693 zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Vakwerk tegen aantrekkelijk tarief. Vraag telefonisch naar de mogelijkheden en prijzen.

2. vergelijk meerdere aanbieders

Liever meerdere offertes vergelijken? Wij hebben een samenwerkingsverband met verschillende dakspecialisten uit uw regio. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig en snel diverse vrijblijvende offertes aan, die u op uw gemak vergelijkt. Op deze manier bent u in staat om een keuze te maken voor de dakdekker die u het beste aanbod doet. Door te vergelijken bespaart u aanzienlijk op uw investering.

Diverse offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes


Soort werkzaamheden (*)

Uw dakbedekking (*)

Gewenst uitvoermoment (*)De Jong Bouw: netwerk van erkende dakspecialisten

Specialist op het gebied van het verwijderen van optrekkend vocht uit muren en kelder, schimmel en vochtplekken. Scherpe tarieven.

Vergelijk aanbieders

Om menig dakdekker uit uw regio met elkaar te vergelijken, dient u uw wensen voor de dakrenovatie zo nauwkeurig mogelijk op het webformulier aan te geven. Wij sturen deze door naar de bij ons aangesloten specialisten, en deze maken voor u een offerte op maat. Liever direct telefonisch contact met onze dakdekker? U bereikt ons via 088 444 7693. Uw aanvraag overigens geheel gratis en vrijblijvend; u zit bij ons nergens aan vast.

Dakdekker offerte